- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
Nem látom a topic nevében sehol a HTC-t, senkit nem érdekel itt ez szerintem, azt hittem hogy itt lehet sz iPhone-rol beszélni, de úgy tűnik mások beszélgetnek arról hogy a szolgáltató hogy veri át őket a hüvely meg a sony meg a hátécé telefonokkal. Lehet hogy a hüvely topicba lehet az iPhonerol beszélni?
-
buvartacsko
addikt
Rám nem tukmaltak semmit, kb mindenem Apple. Felmentem a telekom.hu-ra, megrendeltem amire szükségem volt és 2 nap múlva hozták, szóval fogalmam sincs miről beszélsz őszintén szólva. Ha utálod az összes szolgáltatót akkor megis hogyan mobil telefonalsz?
Azért érdekes hogy a hsz-edben 2 márka nevet helyesen tudtál leírni 2-t meg nem. Nem troll, dehogy troll.
-
-
a tesztek nem főként arról szólnak, a tesztelőknek nem célja az ilyesmi, leginkább csak felületesen említenek meg valamit, ha teszik egyáltalán, de a hozzászólásokban már a tényleges tulajoktól is olvashatók ilyen felvetések/elvárások. (az más kérdés, hogy többségében olyanok vetnek fel dolgokat, akik nem birtokolnak és nem is szándékoznak adott típust, de szeretik/akarják hangoztatni a véleményüket, az esetleges okokat nem részletezem inkább...)
-
írtak és írnak is pedig nem egy ilyen dolgot, egy megvalósult példát is mondok; korábban sem véletlenül tették be az androiból már ismert és hasznos, a főképernyőre behúzható vezérlőpanelt, amin a wifi, repülőgép mód...stb. kapcsolható - annyi eltéréssel, hogy androidnál fentről húzható le, ios alatt pedig az már foglalt volt, így lentre került -, mert előtte számtalan fórumon panaszkodtak az iphone tulajok, hogy ios esetén is jó lenne.
fordítva is igaz persze, itt is akad olyan, amit más rendszer alatt várnának el, de az egy másik téma.
hardveresen is akad több olyan, amit sokan elvárnának itt, mert máshol hasznosnak bizonyul, fordítva szintúgy persze. -
-
aprokaroka87
nagyúr
Az a bibi hogy pl a "Főképernyő" esetén az IOS-nál az ikonra hosszan nyomva csak az ikonokat lehet átrendezni,mig Kukarobin esetén a Launcher iroja határozza meg a funckciókat.
Csapoati:Ha átszervezi a hosszan érintés eseményt,akkor azért pár dologban kiválthatná a Force Toucht szerintem
-
-
galaxys80
veterán
Te lehet, hogy így gondolkozol (én is egyébként), de nagyon sokan meg évente cserélgetik a telefonjukat és nekik egyáltalán nem mindegy a használt ár.
Alma is csak azért ér annyit hasznàltan anennyit, mert az emberek hajlandóak érte annyit adni
Ez nagy igazság.Mellesleg ez a része volt a hsz-emnek a legkevésbé lényeges része.
Attól meg véleményem szerint nem lesz sem hívő, sem Apple user senki, mert éppen iPhone-t használ. De ez más márkák esetében is ugyanúgy igaz.
Attól, hogy te így gondolkodsz még nem kellene másra is ráragasztani ezt a bélyeget.(#36) Simi87
Tényleg? Én még eddig nem vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest