- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
Dzsuri89 #1562 üzenetére
Köszi, írtam nekik és azt válaszolták, hogy gyártói garancia van és intézhetem én is az esetleges garanciális javítást a istyle vagy almárium üzletekben. Jah tuti számlára veszem mert céges lesz. Az oldal nettó és bruttó ár is fel van tüntetve és hogy EU modell. Gondolom akkor ez rendben van..?
Mivel kint van a bruttó ár, ezért nem lesz gond nekik a számla kérés... -
silmatauki
őstag
válasz
Dzsuri89 #1490 üzenetére
Naszóval, ezt kell majd használnod:
exiftool "-FileName<CreateDate" -d "%Y%m%d_%H%M%S.%%e" .
Ahol az utsó '.' a kurrens dirt jelöli.
Lásd: http://www.sno.phy.queensu.ca/~phil/exiftool/#filename
-
-
-
válasz
Dzsuri89 #1034 üzenetére
magán a telefonon egy "hibalehetőség" van, a bekapcsolt wifi asszisztens, mert az kapcsolgathat a wifi és mobilinternet között attól függően, hogy melyiket ítéli meg épp jobb minőségűnek, mert annak az a dolga, hogy a lehető legjobb kapcsolatot tartsa fenn.
amennyiben bekapcsolt állapotban van, úgy kapcsold ki (beállítások -> mobiltelefon -> wifi asszisztens), ellenkező esetben a másik oldalon keresendő inkább a hiba, pláne mert írtad is, hogy más helyeken megfelelően működik a telefon a wifi tekintetében.
a wifi kapcsolat összetett dolog, az eltérő típusú ellenoldali eszköz és környezet mellett a használt frekvencia, csatorna és még sok más tényező is befolyásolhatja. -
-
-
csab2
veterán
válasz
Dzsuri89 #751 üzenetére
4000 Ft egy szilikon tokért?! Az nem semmi...
Az eBay-ről pár száz Ft-ért vettem ilyen átlátszó szilikon tokot. Nehány hónap után elszíneződött. Olyan sárgás lett. Mintha direkt ilyen lenne. Szóval használható. Ezek után már eleve színeset vettem. Jelenleg egyiket sem használom.
Állítom, ezek a pár száz Ft-os tokok semmivel sem rosszabbak, mint pl. egy Spigen, csak tized annyiba kerülnek. Őrültség egy sima szilikon tokért ennyi pénzt kiadni! -
madgie
titán
válasz
Dzsuri89 #762 üzenetére
Életemben nem használtam olyan vacak üvegfóliát, mint a Nillkin CP+. Nincs normálisan lekerekítve a széle, nem is ér ki addig, mint kéne, így filléres hatású az egész.
Ráadásul le is repedt a sarka egy hónap után úgy, hogy nem ejtettem le a földre a telefont. Max odaütődhetett valahová, de annyit meg röhögve bírni kéne.
-
BeastMode
őstag
válasz
Dzsuri89 #751 üzenetére
Nekem is van már 4 tok itthon és úton van az ötödik is
Jelenleg egy vékony Star Wars-os tok van rajtade van bőr, Spigen, szilikon is.
Amúgy arra már a régebbi telefonjaimnál is rájöttem, hogy nincs tökéletes tok. Nem baj, van még úgyis jópár darab, ami tetszik, majd beszerzem azokat is idővel -
-
dns86
tag
válasz
Dzsuri89 #435 üzenetére
Férfiember vagyok.
6 Plus után is azt mondom hogy piszok gyors. Az új TouchID rekordsebességgel teszi a dolgát. Force touch imádom, mondjuk Apple Watchnál már megszoktam. Hangyafasznyit nehezebb. Kamerát még nem próbáltam, remélem az akksi legalább olyan jó lesz mint a 6 Plusnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged