- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
Igen, csak tavaly nyáron azért nem volt jellemző rá ez az esés. Az előbb is nyomkodtam kb. 5-10 percet és leesett 80%-ról 73%-ra az akksi, szerintem azért ez nem normális, főleg, hogy nem tűző napon voltam, így nem volt maxon a fényerő.
Azt hiszem elkerülhetetlen az akksi csere, bár még nincs két éves a készülék. Hol érdemes cseréltetni? Hétvégén voltam bent az iStyle-ban, közölték csak az Andrássy úton végzik a cserét, 2-3 napot is igénybe vehet a csere + vigyem a számlát is (amit nem is értek, hogy minek, hiszen már nem garanciális). Szóval inkább másutt, de megbízható helyen végeztetném el a cserét, ahol gyári akksit raknak bele.@Eclips21: Neked is köszi a választ! Eddig nem volt semmi bajom az iOS11-el, igazából 6 év androidozás és vesződés miatt váltottam közel 2 éve iOS-re. Eddig abszolút nem bántam meg és nem is térnék vissza. Az alma annyira magába szippantott, hogy azóta bővült a paletta iPad-del, iMac-kel és Watch-csal. Azt hiszem innen már nehéz lenne a visszatérés, annyira jól működik az almás ökoszisztéma.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest