- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PeteePeti
őstag
Én már a kézhezvétel napján el vittem és le fóliáztattam az elejét! A nagy behatásoktól nem védi meg a kijelzőt, de az ilyen bosszantó hajszálkarcoktól igen! A fólia meg fillérekért cserélhető, ha karcos lesz! Soha nem értettem azokat, akik inkább be vállalnak egy karcos és árvesztes készüléket csak azért, h a fólia ne rontsa a telefon kinézetét! Valahogy nincs benne logika szerintem! Arról nem is beszélve,h hosszú távon majd az eladás során a karcos kijelzős mobilt nehezebb eladni (vagy kevesebbet adnak érte), mint a hibátlan kijelzőst!
-
biztos a véletlenen is múlik, hogy valaki akár már az első héten "összehozza", vagy hosszú hónapok, netán egy év alatt sem.
őszintén megmondom, engem bosszantana kicsit, persze tudom, hogy a legnagyobb odafigyelés mellett is megtörténhet a legjobb karcálló védelemmel ellátott készülékkel is, mert a "hagyományos" por is tartalmazhat olyan elemeket, amik kellően kemények hozzá, de az adott tekintetben is vigyázó használatom mellett, bízom a szerencsémben is és nem fóliázom le csak ezért - eddig bejött a hosszú évek során, remélem így is folytatom. -
-
-
öröm hallani, hogy jól bírja, bár én nem tesztelem külön, ha nem muszáj, amennyire csak lehet, megpróbálok vigyázni a cuccaimra.
a közel 19 év mobilozás alatt kiadhattam volna már akár annyit fóliára meg tokra, amiből egy drága új telefont is vehetnék, ha véletlenül leejteném és összetörném valamelyiket, de minimum komolyabban sérülne - szerencsére nem jellemző rám, sőt! -
-
laci1892
őstag
Félre értés ne essék abszolút IOS párti vagyok. De mostanság az árazást azért jócskán sokallom. Főleg annak fényében hogy más gyártókhoz képest nem sok minden okolja a felárat.
persze jóval tökéletesebb rendszer ( szerintem ) az IOS de azért nem majd 100 ezer forintnyi felárért
-
Keem1
veterán
"de ezen azért túl lehetne már lépni"
Jaja, folyamatosan erről megy a sírás, pont úgy, mintha csak és kizárólag 16 GB-os változat lenne. De nem, van nagyobb is, akinek az kell, vegye azt. Ja hogy drágább? Ez van. Autóknál is feláras a turbómotor, meg a sport extrák, satöbbi. Sőt, autóknál is elég pofátlan felárat kérnek ilyenekért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest