- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BeastMode #903 üzenetére
ne legyen igazam, de nagyon(!) aprólékosan nézve, teljesen tökéletes sosem lesz már, mert újabb és újabb funkciók jönnek, több gyártójú hardver alá kell dolgozni...stb.
jó az ios, gyors, sok más platformhoz/oprendszerhez képest pláne, de például az ios 5 fapadossága miatti gördülékenység oda már, mert bizonyos új funkcióknak/opcióknak ára van. -
-
-
-
válasz
BeastMode #811 üzenetére
gondolkodtam is rajta legalább egy percig, de aztán rájöttem, hogy inkább síelek a megfagyott havon, mint fürdök a hideg hóban...
ráfogom a dolgot a készülék házára, annak az elődhöz képest adott jobb anyaghasználatára és máris többet tud a modernebb külső, ami mellé társul az okos rendszer. -
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
BeastMode #755 üzenetére
LG Nexus 5-öt, illetve a Samsung Note 4-et is Neo Hybriddel használtam és annak nem volt a minőségével semmi problémám, az nem is kopott, nem színeződött el, nem úgy mint az Crystal Clear tokom... Ahogy írtad a telefont megvastagította a tok és bizonyos jack csatik nem fértek a készülékbe a tok miatt. Örülök, hogy végre vékony a telefon tokkal együtt, de így sárgásan undormány és mégegyszer biztos nem vennék szilikont...
-
válasz
BeastMode #719 üzenetére
kár, hogy csak az utolsó 24 órádat mutatja, 40 óra alatt biztos jóval több volt a használat.
ritkán nézegetem, mert többszörösen bizonyította már a nagyon jó akkumulátoros üzemidőt a telefon a szűk 3 hónap alatt, mióta használom, de néha mentek el én is különböző eredményeket, mert az ismerősök szokták kérdezgetni elvétve, mire gyorsan el is rettentem őket - pozitív értelemben persze - ilyen képekkel, hogy még 20%-on áll, pedig megy már 3 napja és használtam is közben azért; -
-
válasz
BeastMode #514 üzenetére
az az érzés akkor lenne igazán, ha egyik csúcstelefon mindenben jobb lenne a másiknál, de olyan nincs, illetve írom inkább úgy, hogy egyik sem tud mindent (jobban), amit a másik/többi.
nekem is inkább a változatosság kellett a note 4 után - ahogy előtte is sokszor már, ami miatt ugrálok a gyártók és oprendszerek között -, azt megkaptam, amellett amilyen elvárásaim voltak, azokat ez is hozza, így elégedetten használom.Lajos8721; nem lehetetlen.
legiaap; az nem lenne jó, ha tényleg csak addig bírná, de kiderül majd a gyakorlatban.
hátha nem a párodnak lesz igaza és nem adja meg magát olyan gyorsan. -
válasz
BeastMode #404 üzenetére
kíváncsi vagyok rá, hogy mikor jön a végleges 9.2, mert nincs kedvem bétázni, bár már az 5s-nél sem igazán volt, a 4s-nél viszont volt olyan, hogy funkcionálisan hiányzott valami az ios 5-ből, de a béta 6 már tudta, így feltettem - csak a 3-ast, az már stabil volt, de az 1-es és 2-es még nem kellően.
felsál; nekem sincs tablet, 5.6-7" telefon és 14" noti, közte nem látom értelmét semminek, a telefon mindig nálam van, ahová meg vihetek/viszek nagyobbat is, ott a noti is elfér, a köztes méretek pont úgy nem lapulnának meg a zsebben, akkor meg már mindegy, ráadásul funkcionalitásban is jóval előrébb vagyok a notival.
-
válasz
BeastMode #397 üzenetére
arra vártunk, hogy nyugi legyen, hiszen minden új témában ez van egy ideig, az ellentábor kiéli magát, aztán mehet a tényleges tulajok és egyéb módon érintettek fórumozása.
a 6s téma lett jóval hamarabb nyitva, külön 6s plus sokáig nem is volt, így előbbiben tobzódnak/tobzódtak a plus tulajok is, akik arányában kevesebben is vannak a 6s-t birtoklókhoz képest, de kialakul majd ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik almás készülék szélvészgyors az A9 chipsetnek köszönhetően, a testvérmodellhez képest nagyobb felbontású kijelző, jobb üzemidő és OIS-es kamera jellemzi.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest