- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
válasz
Die HaPpY :) #1298 üzenetére
én tapasztaltam 100%-ig ugyanilyet, igaz nagyon meleg volt a hőmérséklet is az autóban, úgyhogy én betudtam nyár effektusnak
-
válasz
Die HaPpY :) #1316 üzenetére
Engem egyedül a facebook dobott ki kb 3 alkalommal a 40 ből .
Igazából csak ez az egy volt , a többi csak beállítás volt .Nekem bejött
Ez úgy gondolom minimális hiba , de majd javítják . Ennyi bőven belefér . Nálam legalább is , pedig elég szőrszál hasogató vagyok . (az asszony szerint
)
-
válasz
Die HaPpY :) #1316 üzenetére
Olyat olvastam róla, hogy az appok kidobálnak.
Én még nem tenném fel. -
válasz
Die HaPpY :) #1272 üzenetére
Nekem van egy fekete eladó , ha esetleg érdekel
-
válasz
Nekem sem volt semmi baja igo-t használtam kb 20 percet.
-
válasz
Szerintem nem. Én tegnap navigáltam vele utoljára és semmi ilyesmi nem volt.
-
Pálin(t)ka
tag
válasz
Die HaPpY :) #1293 üzenetére
Hát ez nagyon jó. Csak az a baj, hogy 35 giga szabad helyem van még, szóval gondoltam, hogy csak nem ezért...
-
válasz
Azért az ugy meredek lenne ha fogná magát és elkezdené torolni a cuccaimat, ilyenről meg sosem hallottam.
-
válasz
Ez így ebben a formában erősen pontatlan, csúsztatás.
-
shteer
titán
válasz
Die HaPpY :) #1269 üzenetére
az anyaga szilikon vagy kemény műanyag?
-
domos
senior tag
válasz
Die HaPpY :) #1270 üzenetére
Ez tényleg nagyon baba.
-
Die HaPpY :)
tag
válasz
Die HaPpY :) #1269 üzenetére
-
dorika87
őstag
válasz
Die HaPpY :) #1214 üzenetére
Ha új készüléket tervezel venni mindenképp bontatlan fóliásat hozzál el (üzlettől függetlenül). Ha olyat adnak a kezedbe amin nincs már rajta az átlátszó fólia csomagolás kérj másikat, ha nem tudnak adni olyat akkor pedig nem érdemes foglalkozni az üzlettel.
-
válasz
Én vettem mar tőlük független készüléket, amit később 4 hónap múlva letiltottak. Kiderült hogy vodas volt es ranyomtak egy függetlenítést. Vigyázz velük.
-
válasz
a magyarosítottal nem lesz gond, mert jó ideje alapban tartalmazza az ios a magyar nyelvet.
van egy azonosító a készülék hátulján és a dobozán, az alapján ellenőrizheted, hogy eredetileg melyik régióba szánták; link
miként a listában is láthatod, 6s plus esetén az A1687 az igazi.
a gyártói jótállást itt; link ellenőrizheted, hogy aktiválatlan, esetleg aktivált, netán gariban cserélt - gyárilag felújítottra cserélnek, de azt sokan adják el újnak, fóliásnak hirdetve a készüléket, itt az apró is tele ilyen hirdetésekkel.
érdemes még tudni, hogy ha gsm boltban veszed, nem pedig hivatalos apple minősített viszonteladótól vagy kereskedelmi partnertől; link (a hazai mobilos szolgáltatók is ide tartoznak még), akkor bár olcsóbb lesz, de a "garancia" is korlátozottabb/kedvezőtlenebb lesz, mint a hazai hivatalos forrásból származókra. -
dorika87
őstag
válasz
Mi csak olyan boltból vásároltunk eddig iPhone-t ahol úgy kaptam meg a dobozt, hogy még le volt fóliázva és én magam bontottam ki. Illetve csak olyan üzletet néztünk meg ahol azt állították, hogy Apple garis a készülék és bontatlan csomagolásban árusítják. Tehát az átlátszó fóliát mindig mi szedtük le a dobozról. Így még eddig nem volt gond, és eredeti készüléket kaptunk.
Ez csak egy tipp, de szerintem segíthet. Én olyan dobozt nem vennék át amiről már leszedték a fóliát, mert akkor az azt jelenti, hogy simán belepiszkálhattak. Rengeteg gsm bolt árusítja így az apple készülékeket pl. utángyártott töltővel és adatkábellel. -
válasz
Die HaPpY :) #1177 üzenetére
azokkal nem hiszem, hogy különösebb gond lenne.
lugosi; nagyon is az, nekem is inkább 2 - 3 nap készenlét és 7 - 8 óra használat a jellemző és úgy teszem 20%-on töltőre, ha rendesen használom, de most így jött össze, végig sötétebb környezetben voltam, így a fényerő szinte mindig minimumon ment, meg a napi szokásosabbnak mondható ~4 óra (kijelzős) használat is csak a harmada környékén sikeredett. nagyon ritka az ilyen, de most ez van...
-
válasz
Die HaPpY :) #1174 üzenetére
szia,
gyorsabban, de az elektronika tudja, hogy mennyit vehet fel, így nem is károsodik az akkumulátor.
annyi, hogy bármilyen "nevenincs" töltőfejre nem dugnám rá csak úgy, leginkább a saját gyártós ipad töltő a preferált, vagy korrektebb gyártók eredeti eszközei.lugosi; akkor félve teszem majd be a mostani akkumulátoros statisztikámat, mert 132 óra készenlétnél és 7 óra használatnál jár - jelentős része kijelzős, alig telefonáltam ezen a napokban -, de még 27%-on van és csak 20%-nál szoktam töltőre dugni, ha nem kell épp mennem sehová - ellenkező esetben korábban, akár sokkal is akár, mert szeretek feltöltött állapotúval elindulni, meg kell is a változatosság a li-xx akkumulátoroknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged