- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heló!
Két dologra tudok tippelni, az első és legvalószínűbb hogy hibás a te példányodon a jack csatlakozó (akár gyártási hiba, akár valami deformáció, például lehet, hogy ferde egy kis mértékben valamilyen erőbehatás következtében). Ebben az esetben csak szerviz segíthet.
A második, kevésbé valószínű (mert eddig valakinek úgyis feltűnt volna), hogy valamilyen koszolódás, szösz vagy egyéb kis akadály van a jack dugóban, és ez okozza a hibajelenséget.
-
korábban azt írtad, hogy gyönyörűen szólt, meg aztán nem mindegy, hogy valaminprobléma, vagy csak érdekesség.
négy fülhallgatóval tudtam kipróbálni most, ütközésig belemegy a 6s plus-ba is a saját gyárija, az 5c gyárija, egy tdk és egy sennheiser is, ahogy az 5c-be is - annyi, hogy a ház kialakítása miatt a belső gyűrűt kell nézni, de ez gondolom mindenkinek egyértelmű, a problémásabb kialakítású fülhallgatók esetén ez pláne hibalehetőség.
illetve beugrott közben, hogy itt van a notihoz egy akg k518dj fejhallgató, azt is bedugtam mind a két telefonba összehasonlítás gyanánt, mindegyikbe ütközésig belemegy és stabilan áll az is.
olyannal találkoztam már, hogy bizonyos fül- vagy fejhallgatók jack dugójának a kialakítása, a készülék felőli végének a kialakítása/vastagsága nem volt ideális egy telefonhoz - az általad említett rha 750i típust nem próbáltam még -, de ha a gyárit sem tudod ütközésig benyomni a telefonba és nem áll benne stabilan, akkor ott valami gond van, mert annak nem úgy kellene lennie. -
szia,
gondolod, hogy senkinek sem tűnt volna fel, ha ilyen nagy gond lenne a telefonokkal?
itt is sokan használják a gyárilag hozzáadottól eltérő fülhallgatókkal - én is, nekem egy tdk van, már az 5s-hez is azt használtam korábban és a 6s plus-ba is pont olyan jól illeszkedik a jack dugója, mint bármilyen más telefonba -, feltűnt volna a probléma, ha sok készülékkel gond lenne, ettől lenne hangos a média, hiszen sokkal apróhb hibákat is azonnal kiszúrnak, sokszor még fel is fújják.
megnéztem azért most a párom 5c-jével is, bárhogy cserélgetem a füleseket és a telefonokat, sehogy nem tapasztalok eltérést/problémát illeszkedésben, a 6s plus esetén sem.
amit és ahogy leírtál, azzal az is a gondom, hogy ha kellően kihúzom a füllhallgató csatlakozását, hogy már a vezérléssel is gond legyen, akkor azt már a hangon is észrevenni.
azt tudnám még elképzelni, hogy ha nincs rendesen belenyomva a telefonba a fülhallgató, akkor nem jó az illeszkedés és a vezérlés is problémázhat, az új telefonnál meg esetleg kicsivel erősebben kell, a régebbieknél viszont ha kellően sokat volt próbálgatva/használva, akkor nem annyira, de létezhet, hogy ezt többen is benézik?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged