- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jonathan92 #935 üzenetére
Az Általános / Kisegítő lehetőségek között próbáld meg kikapcsolni a "Telefon zajcsökkentése" lehetőséget.
Én például zajos helyen tapasztaltam ennek a használata során problémákat, olyan lesz tőle a telefon hangja, mintha be lenne dugulva a fülem, rettentő zavaró. -
válasz
Jonathan92 #937 üzenetére
-
BeastMode
őstag
válasz
Jonathan92 #633 üzenetére
Szerintem mindenki olyan appokat tegyen fel, amire szüksége van.
Nekem is első iPhone, ezelőtt csak Android volt, így egy csomó Google cuccot szedtem le, plusz pár játékot és egyéb programot.
Mindenkinek megvan a saját elképzelése, hogy miket szerint, ez alapján kell keresgélni. -
csolaca68
tag
válasz
Jonathan92 #628 üzenetére
Én itt vettem, máshol drágább volt.
[link] -
válasz
Jonathan92 #619 üzenetére
"Mashol meg aztmondjks hogy hamarabb lemerul ha gyorsan toltod"
Ez a része szerintem biztos, hogy nem igaz.
-
válasz
Jonathan92 #617 üzenetére
air töltővel konkrétan nem - de volt nagyobb amper értékű samsung töltőfejem -, viszont az iphone témában többen is írták, hogy rendszeresen töltik a telefonjaikat air töltővel.
-
válasz
Jonathan92 #615 üzenetére
szia,
nem tesz kárt, de nem is nagyon lesz gyorsabb azzal a töltés.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Jonathan92 #594 üzenetére
Igen, mondjuk már kezdem megszokni. Bár én a szilikon változatot vettem, elvileg vastagságban megegyezik a bőrrel.
-
univerzita
addikt
válasz
Jonathan92 #589 üzenetére
Igen a alkalmazások a saját mappákat kezelik. A iTunes -al VLC - be úgy lehet filmet másolni hogy a iTunes -ban a Aplikáciok (legalul) megnyitod a VLC ( vagy más playert) és jobboldalt ott van hogy
okumentumok és legalul van a hozzáadás. Fájlokra tegyél fel valami fájl kezelőt és ebbe iTunes -al vagy wifin felmásolod.
-
válasz
Jonathan92 #493 üzenetére
jobb akkumulátoros üzemidő, ois képes kamera, nagyobb és jobb felbontású kijelző.
-
dhrbikes
csendes tag
válasz
Nagyobb akku, szabványos kijelző felbontás
-
kud88
csendes tag
válasz
Én is S5-ről váltottam i6s plus-ra. Nyugodtan vedd meg. Hogy miért nem 6s? Nagyobb kijelző, jobb üzemidő, OIS. Nálam ezek mind a 6s plus felé billentették a mérleget. Az után, hogy kipróbáltam mindkettőt már teljesen biztos voltam benne.
PeteePeti: Nem kell félni az iOS-től. Egy fél éves kitérőt leszámítva én is androidos voltam
-
BeastMode
őstag
válasz
Szia.
Hibákról én személy szerint nem nagyon tudok, de ha rákeresel itt a topikon belül vagy a sima 6S topikban, biztos találsz pontos választ.
Hogy miért éri meg a Plus, ezt mindenki döntse el maga. Nekem kellett a nagyobb kijelző, nagyobb akksi, sokaknak szempont az OIS megléte is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged