- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Htibimor #703 üzenetére
szolgáltatósat nehéz máshol biztosítani - hacsak valami lakásbiztosításba nem fér például bele -, mert mindenki csak a saját értékesítettel foglakozik.
a telekom és a vodafone esetén adott biztosítási lehetőség, illetve amit még tudok, az az istyle, de ők is csak a náluk vásároltra engedik megkötni. -
tDr1v3r
veterán
válasz
Htibimor #599 üzenetére
Én mindenképp a sima 6s-t választanám. Volt a kezemben sima és Plus is (oké, kicsit csalok, 6-osok voltak de ugye csak kicsit vékonyabbak a 6s-nél...), az én iPhone 5-ömhöz képest a kisebbik tűnik kényelmesebbnek. Oké, nyilván így is batár nagy első blikkre de szerintem könnyebb lenne megszokni...
Volt 5"-os telefonom (Xiaomi Mi 3), azt anno 1,5 hónap alatt megszoktam, szinte már egykezes szinten... kicsi kellett volna ahhoz hogy átérjem teljesen a billentyűzetet (notifcentert az 5-ösömön se érem el eleve, felesleges azt erőltetnem), de szerintem a sima iPhone 6s -0,3"-ja elég lenne, elvégre vékony a kávája.
Szerintem hosszútávon minden megszokható, csak kérdés hogy kötelező-e... nekem nem tetszik ez a nagyobbítós irány, de a 4,7" szerintem még pont a határeset. Az 5,5" már nem igazán, legalábbis így hogy a Plusnak nincsenek olyan funkciói mint pl. a Samsung Galaxy Note szériának.
-
-
PeteePeti
őstag
-
asprey
tag
válasz
Htibimor #647 üzenetére
Szia! Hát szokni kell az biztos! Egykezes használat kicsit veszéjesebb mint a simánál mert könnyebben ki tud esni a kezedből. De rá lehet érezni a kezelésére. Valahogy nekem kicsit hiányérzetem volt amokor a sima i6S használtam de ez most megszünt. Persze hozzá kell tennem, hogy volt egy iPad air is itthon sosem tudtam eldönteni mit vigyek magammal a telefon vagy a tabletet, vagy mindkettőt. Szóval ezért is esett a választás a i6S + mellet.
Akksi nagyon baráti, kijelző nagyon jol látható, netezni szintén jobb mint egy simával. -
válasz
Htibimor #610 üzenetére
akik használják, de pláne azok, akik már előtte is hasonlóan nagy méretű telefont használtak, azok biztos megszokták és esetleg meg is szerették a nagy(obb) méretet.
többnyire a farmernadrág első zsebében hordom, le is tudok úgy ülni, hogy ne feszüljön és ne okozzon bármilyen más téren problémát.
netezésre...stb. két kézzel használom általában, de ha olyan a szituáció, hogy csak egy adott, akkor ott a dupla érintéses opció a home gombon és a kijelző tetejét lehúzza középre, úgy nem kell két kéz a kezeléséhez. -
PeteePeti
őstag
válasz
Htibimor #610 üzenetére
Most nem értem,h milyen választ vársz tőlünk? Miért ne lehetne együtt élni vele? Megszokás kérdése az egész! Biztos,h neked nagy ugrás lesz, de pár nap után majd azon fogod kapni magad,h hogy a fenébe tudtál eddig 3.5-ös kijelzőn létezni!
Én legalább két éve 5 coll feletti készülékeket használok és bátran állítom,h egyáltalán nem okoz nehézséget ez a méret! Sőt, inkább előnye van, mint hátránya! Azért a multimédiás tartalmak és minden egyéb tekintetben kényelmesebb a nagyobb kijelző! A fizikai mérete, meg tényleg hozzá szokás kérdése! Szal vedd meg bátran!
-
válasz
Htibimor #599 üzenetére
Hát nézd... Szerintem i4s-ről brutális lesz a Plus mérete. Nem beleszólni akarok a dolgaidba, de gondolj meg szerintem inkább egy sima 6s-t. Persze a legjobb lenne, ha megnéznéd élőben mind a kettőt egy boltban.
De beszéljen inkább a kép, csináltam neked egyet az i4s-ről és az i6s Plusról egymás mellett.
Nekem nem volt annyira vészes a méret, egy Nokia 1520-at használtam, de szerintem i4s-ről kétszer is gondold meg.
-
válasz
Htibimor #599 üzenetére
szia,
felhasználója válogatja, nekem is volt anno 4s, arról xperia z-re váltottam, néhány nap alatt megszoktam, aztán s4, ami után az attól kisebb 5s jött, arról note 4-re és utána lett 6s plus, ami már nem jelentett méretben érezhető eltérést.
most, ha a párom 5c-jét nyomkodom, akkor nagyon kicsinek tűnik a 6s plus mellett - ahogy már a note 4 mellett is az volt -, nem mennék már vissza 4" környékére, de inkább 5" alá nem.
igaz, nekem a 6s ellenében kellett a 6s plus jobb akkumulátoros üzemideje és az ois képes kamerája is, tehát nem csak a nagyobb méretű kijelző számított.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Revolut
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest