- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
d.sophie #1193 üzenetére
szia,
jb útján megoldható - már amelyik ios verzióra van -, hogy mobilinternet és gps kapcsoló kerüljön a felhúzható vezérlőpanelre, de azért nem tették ki alapban, mert maguk a funkciók folyamatosan mehetnek, más rendszernél nem látott részletességgel lehet állítani, hogy mik férjenek hozzájuk, bekapcsolt, de nyugalmi állapotban pedig nem dolgoznak feleslegesen.
ajánlott beállítás nincs, illetve annyiban, hogy mindenki csak azt engedélyezze, amire valóban szüksége van - mobilinternetnél például alapban minden bekapcsolva, annyi biztos nem kell senkinek, a helymeghatározásnál pedig minden rákérdez elsőre, de később is bármikor konfigurálható -, úgy semmi sem fut feleslegesen és nem magát a funkciókat kell állandóan be- és kikapcsolgatni, ha szükség van azokra. -
válasz
d.sophie #1167 üzenetére
kifutó termék a régebbi plus, talán nem akartak már az árához nyúlni, így néhány díjcsomagban drágább maradt néhány ezressel - nem mindegyikben, valemelyikekben jóval olcsóbb.
amennyiben olyan csomagban veszed, amiben még olcsóbb is az "s", úgy pláne nincs min gondolkodni. -
válasz
d.sophie #1161 üzenetére
szia,
a specifikációban kiírt dolgokat biztos tudod, hogy chipset, cpu, gpu...stb. tekintetében jobb az "s" verzió, ebből ami nagyon látványos lehet, az a dupla ram (2 GB) ram - elég hozzá több safari lapon oldalakat megnyitogatni és azok között váltogatni, az 1 GB ram verziós típusok újratöltögetik a lapokat, a 2 GB ram esetén az "s" verziók nem, de más használati módoknál is megmutatkozik, ha úgy veszi igénybe az ember.
a kamera is jobb lett a hátoldali és az előlapi is, itt sem nehéz meglátni a különbséget, nem csak a megapixelek növelésére (8 -> 12 MP) gondolok, hanem a 4k-s videózásra, illetve a videók optikai képstabilizálására is.
a 3d touch is látványos különbözet, pláne, ha megszereti az ember és használja.
az ujjlenyomat-olvasó is jobb az "s" verziókban, azok már második generációs technológiájút kaptak.
az "s" verziók jobb 4g/lte modullal is rendelkeznek, ezekben már cat 6 (300/50 Mbps) van, amíg a sima 6-os verziókban cat 4 (150/50 Mbps), de ez nem csak a sebességben, hanem a kapcsolat minőségében is meglátszik a mimo eltérése okán, szélsőséges helyzetben az "s" verziók "térereje" jobb.
wifi tekintetében is jobbak az "s" típusok, mert azok már 2.4 GHz sávon 40 MHz/5 GHz sávon 2*2:2 mimo képesek, ami dupla sebességet és jobb kapcsolati minőséget is jelent a korábbi verziókhoz képest.
anyaghasználatban is sokkal jobbak az "s" verziók, köszönhetően a 6 plus nem túl nehéz meghajlíthatóságának - a 6s plus esetén ez már nem megy -, így ha valaki például a nadrágja zsebében hordja a telefonját, akkor annak ez is szempont lehet.
nem mondom, hogy rossz a sima 6 plus verzió - mondom ezt úgy is, hogy az van a páromnak, szinte naponta a kezembe veszem a saját 6s plus mellett -, de ha lehet választani és pláne hosszabb távra tervez vele valaki, akkor megéri az "s" verzió mellett dönteni.
a 16 GB érdekes dolog, nekem és a páromnak is olyan telefonja van, bőven elvagyunk vele.
számtalanszor volt már nagyobb tárhelyű, de még memóriakártyával is bővíthető telefonom, viszont azokon sem használtam annyi tárhelyet, hogy ne lett volna simán elég a 16 GB-os és nem bővíthető telefon, akkor jöttem rá, hogy nekem ennyi is elég - pedig előzőleg note 4 volt, az is tudott már 4k videót...stb.
játszani egyáltalán nem szoktam, nagyobb "méretű" alkalmazásokat nem használok, így a rendszer belakása után marad bő 10 GB szabad tár, az meg elég számomra fényképezésre, zenére...stb.
mikor olyan helyre megyünk, ahol videózok is - nyaralás, hosszú hétvégés kiruccanás -, akkor a noti is velem van, így nem probléma, ha napi szinten kell akár lehúzni a telefonról az elkészített tartalmakat.
ettől függetlenül elfogadom, hogy sokaknak kevés a 16 GB verzió adta tár, mert például nagyobb méretű alkalmazásokat/játékokat telepítenek és használnak, olyannal is találkoztam már, akinek a 64 GB-os is kevés, mert hónapokon át szereti az elkészített videókat is a telefonon tárolni - igaz, utóbbit már nem annyira értem, de ő tudja... -
-
eladogeppc
veterán
válasz
d.sophie #1161 üzenetére
Nekem bőven elég. Van rajta 3 játék, 3 giga zene.
S6 Edge+ után megdöbbentő ez a simulékony működés, pedig az se volt kutya.
Utáltam az almásokat, de be kell lássam - lassan 80-100 android telefon után - hogy ezt a gépezetet nagyon megcsinálták .Nekem fontos a hangminőség, az akkuidő.
Ebben nagyon ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged