- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dorika87 #1223 üzenetére
viheted, de a kicserélt készülékre a réginek a jótállási intervalluma fut tovább, vagy ha az kevesebb 3 hónapnál, akkor kap további 3 hónapot, ellentétben a hivatalos hazai forrásból származókkal, amiknél a kicseréléskor a teljes egy év jótállás újraindul.
azt is érdemes tudni, hogy a 2 éves szavatossági jog érvényesítéséhez megfelelő számla kell, ez is hibalehetőség szokott lenni a gsm üzletek többségénél, már ha adnak egyáltalán számlát, mert több olyan üzlet is ajánlva lett itt nem olyan régen, ahol jellemzően nem szokásuk adni, vagy nem tudnak/akarnak megfelelőt. -
eladogeppc
veterán
válasz
dorika87 #1207 üzenetére
Szia Laleh !
iStore-ban azt mondták, hogy a demo készülék teljesen különbözik az eredetitől, illetve ugyanezt a Telenor-ban is megmondták.
Ki vagy te hogy itt okoskodsz ??? Hát hüle vagy te ???Poénkodok, nehogy besértődjééé
Szóval ami biztos, hogy szoftveresen tényleg mások lehetnek, mert a Telenyomorban is és az Dunaplázás iStore-ban is szakadozott a felület. Viszont amit megvettem a telenyomortól, az faszán működik.
Semmi nyoma akadásnak.Más: Valami frissítés jöhetne már... túl jó ez a kütyü
Ja meg párom laptopját lecseréltem egy iPad mini 2 retinára. Hát az valami brutális mennyit bír az aksija. Jelenleg 4ó 40 perc játék / face / rtlmost volt rajta használva, de ebből leginkább játék.
Tudod laleh hogy android fan voltam, de csak voltam ezek után !
-
válasz
dorika87 #1180 üzenetére
Az LG Tone Infinim emlékeim szerint jelezte, de nem 100%-os kijelzéssel, hanem a töltöttséget mutató ábrából csökkent a fekete rész, ez szerintem majdnem minden fülesnél igy van!
Dzsuri89 Nekem volt mindkettő, a szilikon kicsit csúszik, főleg ha jön a meleg es izzadni fog a tenyered/ kezed fogod érezni. A bőr viszont sérülékenyebb, nem szabad melle semmit tenni mert felsértheti, bar ez a szilikonra is igaz. En a bőr mellett döntenék. Hosszú tavon egyik sem szakadt szét.
-
-
válasz
dorika87 #1026 üzenetére
szia,
a tesztekben azonos feltételek mellett mérnek, itt - vagy bárhol máshol - meg ha felhasználói tapasztalatokat írnak, akkor azok eltérő felhasználói szokások, beállítások, használt alkalmazások és környezeti tényezők mellett születnek, azok függvényében hatalmas szórással persze, így nem sok értelme van mások méréseire hagyatkozni, de tettünk már be eredményeket korábban, nekem például sokszor kijön 7 - 8 óra kijelzős használat 72 óra készenlét mellett úgy, hogy még 20%-on áll az akkumulátor, viszont akkor már dugom fel tölteni, mert nem szeretem teljesen lemerítgetni.
az a lényeg, hogy nagyon jó akkumulátoros üzemidőben a 6s plus. (nekem a note 4 hozta nagyjából ezt a szintet korábban.) -
válasz
dorika87 #1005 üzenetére
szia,
nem rossza a 6 plus sem, de ne az alapján következtess majd a 6s plus tekintetében, mert sokat számít az újabb típusban a dupla ram és egyéb jobbságok, új funkciók...stb.
domos; embere válogatja, valakinek elég a 16 GB verzió is, nem lehet általánosan ráhúzni, hogy kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest