- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Tesom az iPhone-jára folyamatosan kap sms-t hogy játékokat vesz holott nem....
Ez ellen mit lehet tenni? Feltörték a fiókját vagy mi lehet?Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Iphone magyarország facebook oldalán azt írják hogy az nem előfizetéses részre vonja le a pénzt.. Akkor most ez hogy van? Nincs megadva más nyilván valahova terheli...Továbbítottam neki a linket hátha jut valamire.
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #15620 üzenetére
Soha nem vásárolt nem is fog.
Mondtam menjen be szolgáltatóhoz hátha ott okosabbak max letiltja fullosan a mobil vásárlási keretet és nem lesz több ilyen. Bár azt se értem mi vásárol nála ha jelszóváltoztatás után is újfent jött az sms hogy vett valamit...Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz lugosi #15626 üzenetére
Nem tudom kitől kapja az sms-t azt nem mondta. Arra menve az apple storeba viszi ahol meg lehet venni valamit (csak szóban mondta nem láttam mit csinál). Semmit nem adott meg mert nem szokott vásárolni,de appstore vásárlás amugyse az előfizetést terheli. Szóval így látatlanba el nem tudom képzelni miért fizet..
-
Crytek
nagyúr
válasz tylerddd #15631 üzenetére
Bevitte telenorhoz és ott mondták ,hogy a mobilon ez a szolgáltatás (ilyen fizetési opció) magától nem is aktiválodhatott volna. Mondták, hogy sokaknál volt már ilyen segítenek majd írni egy levelet és elvileg minden pénzt visszatéritenek. A mobilról meg tiltották ezt a fizetési opciót (azóta se tudom mi a neve)
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest