- Honor 90 - modellalkat
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mobil flották
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint1234
újonc
A telefonnak tavaly betört a kijelzője és mivel még garanciás volt, nem akartam megcsináltatni, mert az valami csereprogram keretén belül az istyle 120.000-ért adott egy újat. Viszont arra csak 3 hónap volt a garancia ami már letelt.
Nekem meglepő volt, hogy azt mondták, hogy teljesen javíthatatlan. Nem tudom mi tudott ennyire elszállni benne, úgy, hogy csak feloldottam és meghaltA szervíz csak annyit mondott, hogy az alaplap,IC csatlakozó vagy mi rossz benne meg kb minden más.
Max még futok vele egy kört másik szervízbe is hátha ha nem akkor kuka.
Köszönöm a válaszokat!! -
balint1234
újonc
Sziasztok,
Olyanról hallottatok már, hogy a telefon egyszer csak kikapcsolt. Utána nem lehetett bekapcsolni, itunes-ra nem reagált. Bevittük a Smart clinic szervízbe ahol azt mondták, hogy olyan zárlatos lett a telefon, hogy nem tudnak vele semmit csinálni. Nem ázott be, csak gyári töltővel volt töltve, illetve egy 5 hónapos telefonról van szó.
Van olyan eset, hogy annyira tönkre menjen, hogy semmilyen alkatrész cseréje nem orvosolja a hibát? Vagy próbáljuk meg másik szervízhez átvinni?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
balint1234
újonc
Sziasztok,
Valaki használ közületek Speck candyshell grip típusú tokot? Mik a tapasztalatok róla? Nagyon vastag lesz tőle a telefon? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest