Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomyka74

senior tag

válasz csakzolcs #13979 üzenetére

hátha segítek!!! én 5S-ről váltottam 6S-re kedd óta van meg!!
    namármost! :D egy kollégámnak SE van és mikor én is így vaciláltam mint te akkor összehasonlítottam az én 5S-emet az ő SE-ével, mind a kettöt fogtam a kezembe és nyomkodtam egyszerre őket!!
    és hidd el , én nem éreztem annyival jobbnak az SE-t valamivel gyorsabban tölt be biztos netes oldalakat de menü pl. sebességbe ugyanolyan mint az 5S és szerintem a kijelző is ugyanaz maradt! ( jelzem!! ez csak az én élményem volt ) és ott döntöttem el,hogy nekem 6S kell! pedig addig olyat én sem fogtam!
    aztán kedden hoztam haza 6S 32 GB -os az enyém is és azt mondom neked ,hogy na ég és föld a külömbség az 5S és SE után az én 6S-em ! ugy sebességben mint kijelzőben meg sorolhatnám!
    a 32 GB-os ,hogy lassabb lenne mint a többi arról nem tudok véleményt mondani mert nekem csak ezzel van tapasztalatom de mondhatom egyelőre lenyűgöz a sebessége!!! :Y
    ugyhogy szerintem 6S ! ( ami miatt én agódtam az a méret mert én 4S, 5S után váltottam nagyobbra de kurvára nem bántam meg! ) :D na hát a 3D touch-ról nem is beszélve pedig csak most tapasztalgatom de nagyon tetszik!!!
    remélem segítettem!!! :))

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák