Hirdetés
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok! Akksi cserére kit ajánlanátok 6shez?
Köszi
-
-
Zozzer888
addikt
válasz
PACSA75 #20440 üzenetére
Szerintem sokan. Az, hogy nincs bajom az árral, nem azt jelenti, hogy úgy gondolom, hogy olcsó, hanem , hogy megéri a pénzét. Ha valami sokba kerül, de okkal akkor az teljesen elfogadható - attól függetlenül hogy az embernek van-e rá pénze, vagy kiadna-e érte annyit.
Pl. Az új iphoneok ára teljesen rendben lenne, ha lenne rá 3-5 év (ennyiért inkább 5) gari. Akkor azt mondanám, hogy persze, drága, de van egy csúcsmobilod amivel nem lesz gond 3-5 évig. Persze ettől még nem vennék ennyiért telefont de kevésbé néznék értetlenül az almára, hogy srácok mit csináltok?Merre megyünk?
-
Zozzer888
addikt
válasz
XFishboneHUN #20408 üzenetére
Nem is a 338e, meg 400e Ft-os árral van gond...hanem a mellé járó nevetséges 1 év garival
-
Zozzer888
addikt
Mindig ebayról rendelek tempered glass-t, ez a 0,33mm vastag műanyag lap, eddigi telefonjaimon (4s és 5) eléggé bevált, volt hogy estek pofára, sarokra és nem tört be a kijelző. Most a 6S-re boltban vettem 2ezerért egyet (mert anélkül nem akartam használni) gyengébb minőségű mint a 300ft-os ebayos...de amíg megjön ebayról az 5D-s "fólia" (követi a kijelző görbületét) addig jó lesz ez.
Tokból egy vacak szilikon tok van rajta, ez volt olcsó, amíg meg nem jön ebayról a "prémium" (
) tok addig jó lesz
-
Zozzer888
addikt
Szia!
Én már elég régóta iOS-t használok, már nem vagyok telefonbuzi, átlag userként a következőkre van befogva:
reggel Waze, telefonálgatás, sms, email, fb-fb messenger, insta, munkából hazafelé waze+podcast (vagy spotify) együtt fut.Azt figyeltem meg, hogy egy iOS készüléket addig érdemes használni, amíg a legújabb OS kijön rá. A 6S még egy darabig tuti megkapja a frissítéseket, így szerintem - ennyi pénzért pláne - érdemes megvenni.
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Van tapasztalatotok az új frissítéssel, érdemes felrakni a 12.1-es verziót, vagy van benne valami bug ami miatt kerülendő? (Jelenleg 12.0 van rajta)
Üdv: Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest