- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- iPhone topik
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok! Akksi cserére kit ajánlanátok 6shez?
Köszi
-
-
Zozzer888
addikt
válasz
PACSA75 #20440 üzenetére
Szerintem sokan. Az, hogy nincs bajom az árral, nem azt jelenti, hogy úgy gondolom, hogy olcsó, hanem , hogy megéri a pénzét. Ha valami sokba kerül, de okkal akkor az teljesen elfogadható - attól függetlenül hogy az embernek van-e rá pénze, vagy kiadna-e érte annyit.
Pl. Az új iphoneok ára teljesen rendben lenne, ha lenne rá 3-5 év (ennyiért inkább 5) gari. Akkor azt mondanám, hogy persze, drága, de van egy csúcsmobilod amivel nem lesz gond 3-5 évig. Persze ettől még nem vennék ennyiért telefont de kevésbé néznék értetlenül az almára, hogy srácok mit csináltok?Merre megyünk?
-
Zozzer888
addikt
válasz
XFishboneHUN #20408 üzenetére
Nem is a 338e, meg 400e Ft-os árral van gond...hanem a mellé járó nevetséges 1 év garival
-
Zozzer888
addikt
Mindig ebayról rendelek tempered glass-t, ez a 0,33mm vastag műanyag lap, eddigi telefonjaimon (4s és 5) eléggé bevált, volt hogy estek pofára, sarokra és nem tört be a kijelző. Most a 6S-re boltban vettem 2ezerért egyet (mert anélkül nem akartam használni) gyengébb minőségű mint a 300ft-os ebayos...de amíg megjön ebayról az 5D-s "fólia" (követi a kijelző görbületét) addig jó lesz ez.
Tokból egy vacak szilikon tok van rajta, ez volt olcsó, amíg meg nem jön ebayról a "prémium" (
) tok addig jó lesz
-
Zozzer888
addikt
Szia!
Én már elég régóta iOS-t használok, már nem vagyok telefonbuzi, átlag userként a következőkre van befogva:
reggel Waze, telefonálgatás, sms, email, fb-fb messenger, insta, munkából hazafelé waze+podcast (vagy spotify) együtt fut.Azt figyeltem meg, hogy egy iOS készüléket addig érdemes használni, amíg a legújabb OS kijön rá. A 6S még egy darabig tuti megkapja a frissítéseket, így szerintem - ennyi pénzért pláne - érdemes megvenni.
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Van tapasztalatotok az új frissítéssel, érdemes felrakni a 12.1-es verziót, vagy van benne valami bug ami miatt kerülendő? (Jelenleg 12.0 van rajta)
Üdv: Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GTA VI
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Trollok komolyan
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest