Hirdetés
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
sziasztok. lehet olyan képernyő fóliát kapni ami csak a kijelzőre esik, de a touch gomb-nál nincs?
-
l.skywalker
titán
Tudom ez inkább Messenger probléma, de hátha találkozott vele valaki és esetleg telefon specifikus. Nem égető probléma, a feleségem készülékén jelentkezett, hogy a Facebook Messenger kamera állapotában eltűntek a face mask, picture effect cuccok. Nincs neki semmi ott csak a kamera gomb. Nem tudja valaki mi lehet? Feltúrtam az egész google-t, de valahogy nem jött szembe a valószínűleg megfelelő megoldás.
-
l.skywalker
titán
Igen, de ahogy írja is már a 12-t is korlátozott támogatással adták ki régebbi készülékekre, az SE és a 6s esetében elég furcsa döntés lenne, ha kizárnák ezeket. Az viszont tény, hogy már sokkal összetettebb rendszerek jönnek ki évről-évre, nem úgy mint régebben. Kérdés, hogy egyáltalán jelent-e bármilyen hátrányt egy 6s esetében, ha 12-őn ragad, mert én utoljára 10-ről 11-re tapasztaltam, hogy volt pár app aminek kampó volt, más esetben sohasem találkoztam még semmilyen "hátránnyal"
-
l.skywalker
titán
válasz
#77646080 #20584 üzenetére
Ez kicsit OFF topik, de én a piacon elérhető 4"-os telefont keresve leltem az SE-re. Egyébként lehet, hogy sohase váltottam volna iOS-re. (Habár előtte BB volt, így valaminek történnie kellett)
De hogy legyen ON is, az SE-vel szerzett tapasztalatok alapján beszéltem rá a feleségemet a 6s-re-
-
l.skywalker
titán
válasz
Rage47 #20578 üzenetére
Nyáron lecserélem már úgy is, ha még lesz valószínűleg egy új SE-re. A WiFi-t pedig én raktam össze itthon 2 router-el amelyiken mind a kettőn van 5Ghz-es csatorna és gyanítom nem végeztem minőségi munkát, előbb a hálózatot nézem meg, csak utána fogom a teleofnra fogni végleg
-
l.skywalker
titán
válasz
Zimtstern #20566 üzenetére
Én 2 éve vagyok iPhone tulaj, egy iPhone SE-vel. Amennyire én ismerem a készülékeket, az SE és a 6s szinte telejsen ugyanaz, talán pár apróságban térnek el (kamera, méret, felbontás stb.) de ugyanaz a mag hajtja mind a kettőt és ugyanaz a grafikus támogatás van a háttérben ill. a 6s fél évvel korábban jelent meg a piacon.
Az SE nevében tudok beszélni ill. holnaptól már a feleségemnek is 6s-e lesz, de vígan viszi a legújabb szoftvereket. Amint kijön egy frissítés én azonnal nyomok is rá, most a 12.valamennyi van rajta és soha egy pillanatra sem röccent meg.
Eddig 3x kapcsolt ki. Reggel 7-kor nagy hidegben ha kiraktam a kocsiban az állványra és a töltés alacsonyan volt (20% körül) akkor mindig kikapcsolt és lemerült az aksija, de ha a zsebemben hagytam semmi gond nem volt.
Pro:
- zökkenőmentes felhasználás, semmi akadás
- rengeteg alkalmazás elérhető a store-ban
- belső memória kihasználása nagyon jó, persze a fotókat felhőba küldöm, de Androidon még így is mindig kihasználtam a keretet
- RAM: sima, soha nem mondta azt, hogy nincs elégContra:
- Ebbe nem ártottam bele magam, de az iTunes kell nagyon sokmindenhez. Pl. zenék felmásolása stb. Nekem kontra, mert nem tudom használni
- a WiFi-ket néha eldobja és kiírja, hogy rossz a jelszó, de pár pillanat múlva már minden okés
- a már említett nagy hidegben lemerültEzeket én SE-vel tapasztaltam, ezt vedd figyelembe.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #20548 üzenetére
Na holnap érkezik a 6s. Remélem nem kerülök vele lapátra
Biztos ami biztos rosegold verziót vettem -
l.skywalker
titán
válasz
PACSA75 #20536 üzenetére
Az előfizetői díj fix, akkor is ha ezt, akkor is ha más telefon veszek - szóval ezt nem számolom bele. Tehát mindennel együtt 30k-t kell fizetnem a telefonért.
Aksi kérdés: mennyire gáz? Nekem SE-m van. Kisebb az aksi és jól kijövök vele, száraz tény, hogy sokat vagyok itthon és bármikor tudom tölteni. A feleségem is itthon van, nem jár el napi szinten dolgozni ilyenek csak ritkábban, szóval ő is a köldökzsinórhoz közel éli a napjait. Én nem érzem az aksimnál, hogy kompromisszum lenne, ezelőtt Blackberry-m volt és pár Android. Szerintem nem fog neki se feltűnni...
szerk: gondolom némileg többet fogyaszt a 6s mint az SE, de sokkal nem lehet másabb - úgy értem, hogy a rendszert és a hozzá kapcsolt akksit ugyanolyan optimalizációra tervezték, nem?
-
l.skywalker
titán
Tudom ez egy iPhone topik, de hátha alapon felteszem a kérdést. Feleségemnek keresek telefon, tudni kell róla, hogy irgalmatlan mód tudja a telefonok RAM-ját lefoglalni. Jelenleg egy Nokia5-öse van, mondanom sem kell már csak nyöszörög nála 2 év után is - és a Telenornál most lehetősége van újat vásárolni. Eddig ő a "méret" miatt az Xiaomi MI A2 Lite-al szemezett, de mondtam neki, hogy amíg Androidban gondolkozik, addig nagyon hamar elő fog jönni az a gond, hogy pl. böngészőben 20+ lapot tart mindig megnyitva és egy idő után rácsukja a telefon a programokat. Most csökkent a 6s ára a kékeknél és mondtam neki, hogy gondolkozzon el rajta, mert saját tapasztalataim szerint nagyon kiegyensúlyozottak az iPhone-ok működés közben, nekem legalábbis az SE-t nem sikerült még egyszer sem megröccentenem, de tény, hogy én nem is használom olyan "állat" módjára. A kérdés: jól gondolom, hogy egy ~3 éves konstrukciós 6s még mindig jobb választás lehet neki, mint egy közel pár hónapos Android középkategóriás modell a kevesebb processzor mag/RAM ellenére és az egyetlen kompromisszum a meglepően kicsi akkumulátor lesz számára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest