- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
apevia
aktív tag
Nekem a 6 + jobban merül :/
-
esfrost
tag
válasz
kovacscsi #1147 üzenetére
Én megrögzött "frissítgető" vagyok, amikor újabb verziószámokról van szó. Amint megjelenik kattintok.
Én semmiféle negatív hatást nem tapasztaltam, sőt, annyira jó nekem a telefon aksiját, hogy az i5-höz képest egy kerek nappal tovább bírja, ugyan olyan felhasználás mellett. Két naponta töltöm az i6-ot, a legnagyobb megelégedettségemre.
-
kovacscsi
tag
Aki frissitett i6 ios 8.1.1 nem vette észre, hogy jobban merül az aksi? Köszi
-
kicsisean
tag
Van itt olyan aki rendelt kb. október végén (én okt. 31-én) iPhone 6 64 Gb-t a Telekomtól?
Kapott már valami tájékoztatást, hogy mikor fogja megkapni? Nekem azt mondták december 8 -
válasz
delibab #1137 üzenetére
Nem teljesen mindegy, mert az apple oldalon 7-10 (!!!) munkanap alatt szállítják házhoz. Meg ha van cetelem kártyád, akkor az MM-ből, vagy az Edigitálból elhozhatod, 200 k-ért egyből. Nálunk is megjön az új cetelem kártya decemberben, így karácsonyra telefoncsere lesz.
-
catroot
veterán
válasz
horrortown #1136 üzenetére
Ha nem szürkeimportos telefont veszel, akkor nem lesz gond a garanciával.
-
válasz
Apple garancialevelet kapsz MM-ban az biztos. Szóval igen.
-
delibab
senior tag
válasz
Elméletileg igen, de mivel ugyan annyiért adják mint ha megrendelnéd az apple oldaláról így onnan is megrendelheted és házhoz viszik!
-
horrortown
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen telefont kártyafüggetlenül. Vidéken lakom, ezért valamelyik elektronikai szaküzletben szándékozom megvenni ( Edigital, Media Markt). Arról érdeklődnék, hogy ha ilyen boltban veszem meg, akkor is érvényes rá az Apple garancia? Vagyis hogy ha valami probléma van vele akkor vihetem azonnal az Istyleba, vagy végig kell szenvednem a bolt garanciális mizériáit ahol vettem?Előre is köszönöm a választ!
-
Krisz79
őstag
Üdv Mindenkinek!
Tegnap megváltam 5s-től!
Elkezdtem olvasni az iphone6 topicját,erre másról nem lehet olvasni csak a note2,note3,note, htc one.
A hátlapukról,kamerájukról!Ez 1 szakmai topic amiben az iphone6-ról szeretnénk bővebb infót és tapasztalatokat olvasni....
Aki ios-ban gondolkodik és i6-ban erről a telefonról informálódhasson,gyüjthessen felhasználói élményt és tapasztalatokat.
Ne 1 másik gyártó készülékéről szóljon!
Köszönöm a megértést! -
válasz
Tibee86 #1129 üzenetére
Pedig atom jól nézne ki, ha a gomb körül tudna ilyet. Konkrétan nem vagyok nagy iPhone-os, de mivel a méret most már számomra használható, így kipróbálnám, de ennek a funkciónak én nagyon sokszor hasznát veszem. Egyszerűen nem értem, egy ilyen manapság alapvető dolog miért marad ki egy felső kategóriás mobilból. Ráadásul nem is látszik, szóval a design-t nem rontja. Így várok Nexus 6-ra szerintem.
-
LED-es, valami pulzáló értesítés nem került bele a telefonba?
-
tomi5244
őstag
Én még mindig azért vagyok bizonytalan mert a boltokban nem lehet rendesen kipróbálni, a francos lopásgátló miatt, sőt volt mikor a MM-ban konkrétan körbe volt tekerve az 5S műanyag gyors bilincsel
iStyle-ban még nem voltam de vidéki révén lehet nem is nagyon leszek. Majd ha ismerőseim között beújít valaki akkor lecsapok rá. Vagy kajtatok a neten egy dummy-t
T
-
R a y
senior tag
Én 5-ről váltottam iPhone 6ra. Ez a méret szerintem nagyon el lett találva. Nekem ez a telefon sokkal jobban kézreall mint az 5 4colos kijelzője. Az egész telefon fogása sokkal jobb. Aki fél az ne féljen, mert nem nagy a telefon. Nekem nincs túl nagy kezem mégis komfortosabb nekem!
-
nederlanden
senior tag
válasz
tomi5244 #1120 üzenetére
Nekem is az i5s volt az etalon,míg nem használtam egy hétíg az i6-ot.
Én nem győzködök többet senkit,környezetemben van 5db i6 tulaj aki semmi pénzért nem lépne vissza i5s-re meg sem fordulna fejükben,ha 200e-t adnának egy új i5s mellé hogy azt kellene használjam nem érdekelne semennyire.Egyik iphone sem nyújtott ennyi örömött és kényelmet teljes stabíl megbízhatóssággal mint ez az i6 eddíg csak ilyen véleményeket hallottam és nekem is ez a tapasztalatom 100%-ban.Csak itt a fórumon csapodnak le olykor negatív vélrményekkel az i6-ra..na mindegy e van😜 -
tomi5244
őstag
válasz
nederlanden #1113 üzenetére
Köszi! Most vettem meg az Air2-t szóval egyelőre csak tervben van az iPhone. Félek a 4,7"-tól mert most egy S4 minit használok és annak a 4,3" kijelzője pont megfelelő. Meg ha már itt az iPad szerintem telefonnak elegendő lenne a 4" is, nem beszélve az árról
Lesz még időm eldönteni de addig is minél többet szeretnék informálódni.
Van egy közeli ismerősöm aki már 3GS óta az összes iPhone-t megjárta és azt mondja neki az 5S eddig az etalon, ez az a teló amire semmi negatívumot nem tud felhozni - állítása szerint -
-
törölt tag
Holnap leszek csak gép elött akkor tudok majd válaszolgatni a kérdésekre,azt már biztos tudom,ha visszakapom akkor eladó lessz,vagy cserélhető egy iphone 5s-re,mert sajnos nekem a bizalmam elszállt teljesen.Sajnálom hogy ezt kell mondjam
-
törölt tag
válasz
nederlanden #1114 üzenetére
Nem tudok képet mutatni róla mert tegnap leadtam szervizbe.Mellékeltem a képet.A nano sim helyénél hajlott meg gondolom ott a leggyengébb az anyaghasználat.Viccesnek tartom az egészet.Amúgy ha visszakapom visszacserélem egy i5s-re szerintem semmivel se jobb telefon.Őszinte leszek nekem elég szánalmas hogy normál használat mellett elhajlik,mert semmi olyat nem csináltam,ami indokolta volna hogy elhajoljon.És nem is vettem észre addig amig le nem szedtem a tokot a telefonról.Lehet hogy én fogtam ki egy selejtes darabot,de kétlem.
Gitz:Én is kiváncsi vagyok mit csinálnak vele,semmilyen külsérelmi nyom nincs elől hátúl még a gyári fóliát se szedtem le róla,egyből tettem rá szilikon tokot.Szerintem nem cserélik csak kap egy új hátlapot.Gondolom én.De ha visszakapom megírom.
-
nederlanden
senior tag
válasz
SpongyaBob #1115 üzenetére
Ki mondott neked ilyet?Teljesen más ,módosítottak az érzékelők és a hangszórók!!!2db i5s-t és i5-t is nyüstöltem amiket számtalanszor lenémítottam a fülcimpámmal mert nem sötétűlt a kijelző mindíg,és az újlenyomat olvasójuk szétázott ujjakkal már nem reagált az is biztos!!
Egy finomabb és hatásosabb hangolású készülék az i 6 a már egyébként jól bevált i5s-től! -
SpongyaBob
veterán
válasz
nederlanden #1113 üzenetére
"5s-nél sokkal érzékenyebb újleolvasóval"
Mind a kettőben csont ugyanaz az az olvasó van, de elhiszem, hogy az i6-nak jobb
-
nederlanden
senior tag
válasz
tomi5244 #1104 üzenetére
Nyugodtan vedd meg az i6-ot mert nagyon kézre áll mindene,kényelmes átgondolt,az 5s-nél sokkal érzékenyebb újleolvasóval és fényszenzorral,továbbá beszéd és zenei hangja is komolyabb/erősebb/finomabb.((a home gomb a legjobb helyen))
Csak azt bánom,h nem 5" lett ugyanezzel a készülék mérettel mert szebb és hasznosabb lett volna kihasználni a felesleges helyet.
-
Gicz
addikt
válasz
#19708160 #1110 üzenetére
Ennek "örülök", legalább lesz tapasztalat h nálunk mit kezdenek ezzel, amcsiban cserélik emiatt a telefont. Nekem a 6 plus-al egyelőre semmi gond nincs, első zsebben normálisnál picit szűkebb farmerban. Tok nélkül van még, de majd tervezek rá venni egy apple szilikon tokot ha végre lehet kapni itthon valahol.
-
törölt tag
Sziasztok.Most volt 2 hetes a szuper telefonnak mondott iphone 6 ami állitólag nem hajlik,hát sikerült elhajolnia.Kicsitt vicces amikor vettem rá tokot és vigyáztam is rá.Most várhatok egy hetet hátha kicserélik,vagy javitják
-
szmayer1
senior tag
Bocs, de már nem tudtam szerkeszteni. Lenne meg egy olyan kérdésem, hogy ez a telefon elhajlási mizéria, csak a nagyobbik iPhonnal fordult elő, vagy a sima 6-nál is voltak elhajlási problémák?
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Tudom, hogy ez itt nem a reklám helye, de tundátok ajánlani valami megbízható oldalt, ahol érdemes használt iPhone 5s után érdeklődni? Akár privátban is.
Köszi. -
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Olyan i6 tulajokat kérdeznék, akik 5S-ről váltottak. Mennyire volt nehéz átálni 4"-ról 4,7"-re Touch ID-t illetően? Nézegettem élőben a minap az i6-ot és hát elég nehézkes volt lenyúlni a home gombig ekkora kijelzőnél. Mondjuk a médiában az a nyamvadt lopásgátló elég bumszlira sikeredett. Így még nehezebb demózni a készüléket.
Továbbá annyi kérdésem lenne még, hogy ugyanazon használat mellett van e meghatározó különbség akkumulátor üzemidőben?
T -
esfrost
tag
A méretezés pontos, szép a kivitelezés. Talán egy picit más fajta bőrre számítottam, ez nagyon finom, puha, én meg valami nyersebbet képzeltem el, de azért nem rossz. Kifejezetten olyan tokot választottam, ami külső varrású, így ugyan is nem fogja kicsiszolni a varrás a telefon oldalát, ahogy azt a belső varrásúak teszik néhány hónap elteltével.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SkyShowtime
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videós, mozgóképes topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest