- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
kicsisean #1543 üzenetére
Nem tudom mi van a telekomnál,a telenornál vettük a telefonokat előrendeltem október 10.-e körül,váni kellett hogy megjelenjen,november 1-én a kezembe voltak a telefonok.
Most néztem a honlapot már a telenornál se rendelhető a 64 gb-os online.Nem értem a gondolkodásukat amikor sokaknak kevés a 16gb azért lett egy 16-os meg egy 64-es véve
-
_Csaba_
senior tag
-
-
esfrost
tag
válasz
kicsisean #1430 üzenetére
Nincs ebben semmi ördögtől való... Egy olyan tarifacsomagban, amiben 5-6 giga adatforgalom van (van ilyen) nem látom annak akadályát, hogy miért ne lehetne feltölteni 2-3 giga képet egy-egy ilyen nevesebb Balatoni hepaj alkalmával... 30 megával lazán felmászik a felhőbe az a 2 giga.
-
SkyFall
csendes tag
válasz
kicsisean #1358 üzenetére
Én tegnap rendeltem meg a telefont. 16 GB-os, arany színben. Nekem azt mondták, hogy a két ünnep között megkapom, meg a rendszer is ezt írta ki. A chat ügyfélszolgálaton is megkérdeztem, csak úgy kíváncsiságból, hogy mit mondanak. Ott meg azt mondták, hogy ha még aznap megrendelem már kedden megkapom, mert van raktáron.
-
SkyFall
csendes tag
válasz
kicsisean #1280 üzenetére
Ez hol van kiírva a honlapjukon?
Az oldaluk most azt írja, hogy 1-2 nap a kiszállítás, és hogy át is vehetném 11 üzletben személyesen. Akkor ezek az infók csak így általánosan vannak kiírva, mert kell kiírni valamit?
Gondolom attól is függ, hogy hány GB-os. Én csak 16-at tróervezek venni, a mostani telóm is annyi és bőven elférek rajta.
-
johnsy24
csendes tag
válasz
kicsisean #1223 üzenetére
Én Fekete 128-ast rendeltem a telekomtól 20-án. Azt írták a honlapon 1-2 nap a kiszállítás. Jelenleg is "Szállításra vár" státuszban van. Bízom benne hogy a köv hét folyamán kiküldik.
Jah,és arra végképp kiváncsi leszek,hogy a 64-es Air 2-est mikorra fogják visszaigazolni -
erdoke
titán
válasz
kicsisean #1207 üzenetére
Azt hiszem, 64-es most is alig jött, én pl. nem kaptam a feketéről készketértesítőt, pedig még nem mondtam le.
Nemzetközileg is az a legkeresettebb, abból van leginkább hiány. Végül úgy döntöttem, hogy a két éven keresztül fizetendő havi ezres nem olyan durva felár a 128-asért, és majd letöltöm a fél internetet... -
Danny750
őstag
válasz
kicsisean #1196 üzenetére
Onnan ,hogy felhivtak es lebeszeltuk az időpontot
(elotte rengeteget zaklattam őket,hivd fel őket te is )
Bar mar 10-e ota megrendeltem, de a lenyeg ,hogy lassan a kezemben ez a csoda
Mas: A 180bizony kb annyi is
A z3 szuper kis készülék volt ,de a kijelző es maga a rendszer meg mindig nem az igazi ...
A 180bizony -
Asbee
veterán
válasz
kicsisean #997 üzenetére
Az előbb írtam le. A 14 napos az elállás a vásárlástól, szerződéstől. A vétel árat 30 napon belül kötelesek vissza fizetni. Ehhez neten kell rendelni. A 3 munkanapos az jótállási csere. Ott mindegy hol veszed, ha hibás kötelesek cserélni. Ha neten rendeled és boltban veszed át, ugyanúgy él a 14 napos.
Ha élsz az elállás jogával megszűnik az előfizetésed is.
Iphone-nál amúgy nincs javítás. Refurb készüléket adnak. Csak mióta nincs telekom saját szerviz ők is tovább küldik. Ezt meg lehet gyorsítani, hogy pesten iStyle apr beveszi emiatt a telekomos telókat is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest