Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.tamasbiro
őstag
Vettem volna egy almát illetve kettőt az asszonynak is telekomnál de még így is,hogy egy alapítványi tarifában vagyunk így is 15 indulóval és havi 8-at kellene 2 évig fizetni.Nem tudom,hogy a sok fiatalnak és egyéb embernek miből és hogyan futja rá.Senkinek a zsebében nem akarok turkálni de durva.
Így lehet nem leszek almás pedig az android már unalmas. -
kchris78
veterán
megjártam a szervizt. nem látszik semmi beavatkozási nyom, előlapi kamerát helyretették. Volt egy kis kattogás a jobb alsó sarokban. Teljesen korrektek voltak, azonnal megcsinálták. Nem cserélték
. Szerintem ilyen tekintetben a javítás lesz a domináns, ha utánaolvastok, látszik hogy iPhone6 sokkal jobban szerelhető mint az i5-5s. -
esfrost
tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Az én kedvemért felesleges kipróbálni.

Mp3-ba inkább ne akard konvertálni.
Akkor minek a FLAC veszteség mentes minősége?!?! Ne beszéljünk butaságot. 
Szerintem nem felesleges lépés, viszont még egy zene lejátszó a telefonon már valóban felesleges, illetve az az idő is felesleges, amit a megfelelő program keresgélésével töltesz, feltéve, ha egyáltalán találsz olyat, ami tetszik, és még ingyenes is... Szerintem.
Én évek óta így hallgatok FLAC formátumot, soha nem okozott gondot bele dobni a progiba azt a 11 számot, ami kb. 1 perccel később rendelkezésemre is állt ALAC-ban... Persze nem vagyunk egyformák, én csak ötletet adtam.
-
-
-
esfrost
tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
A gyári zene lejátszó teljesen megfelel erre a feladatra, nem hiszem, hogy olyan nagy szükség lenne natív alkalmazásra. Egész egyszerűen konvertáld át FLAC-ot ALAC-ba, és nem csak hogy gyönyörűen le fogja játszani a gyári zene lejátszó, de még jobb is az ilyen formátummal a telefon energia gazdálkodása. Neten találsz egy csomó FLAC to ALAC konvertert, akármennyi zenét bele dobhatsz, pikk-pakk átkonvertálja, és már húzhatod is bele iTunes-ba.
-
Bühühü, még mindig nem találtam rendes FLAC lejátszót!

Mondjatok egyet légyszi, ami működik is rendesen, és díjmentes.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Pityke78
üzenetére
Ha nem kell rá sok helyet foglaló GPS-s, illetve nem ezen akarsz tárolni millió videókat, filmet, zenét, akkor bőven elég. Nekem pl van rajta vagy 500 kép, pár játék vagy 45 program és még 5,4 GB szabad a 12,1 ből (mert ugye a 16ból 12,1 használható). De ez tényleg felhasználó függő, van akinek a 64-es is kevés.
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy iPhone 6-nál a 16 GB-os verzió a hétköznapi felhasználó környezetben mennyire elég? Szükséges a 64 GB, vagy elegendő a 16 is?
Illetve a 16 GB-os verziót lehetséges később bővíteni, vagy ez nincs ilyen opció?
Esetleg van teszt a 16 GB vs 64 GB-ról?
Köszi
-
Gsx-rr
veterán
válasz
delibab
üzenetére
Sajnos úgy kattog ,és nem egy ponton hanem kb egy 5x5 cm-es területen bárhol random módon ,mert valami fülek nincsenek rendesen belül összeillesztve.
Eddig én is így tudtam! Mondjuk nem lenne rossz ,ha javítanának! Egy kijelzőcserét is megcsinálnának gyári alkatrésszel olcsóbban ,mint a sufniszervízek.
Amerikában 109 Dollár. -
Gsx-rr
veterán
-
delibab
senior tag
Ezen mi a meglepő? Nekem sem kattog...

Ez már nem neked, csak általánosságban, de ez az egész kezd kicsit olyan lenni mint amikor valaki a monitoron pixeleket kukkol, amíg nem tette nem idegesítette, utána viszont...

Persze az más, ha valaki csak úgy észrevette, de pl én nem nyomkodom, nem nézegetem a kamerát, csak használom...
-
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
sajnos nekem is eléggé nem jön be ez az iphone 6 minőség.Most lett 3 hónapos a telefon és megy a szervizbe megint,mert nekem is a jobb alsó sarka kattog.Kicsit durvának tartom hogy havonta járok szervizbe.Azthiszem visszakapom,akkor megy fel a netre és eladom,mert kezd elegem lenni belőle.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
torreador22
üzenetére
Amúgy én is úgy vettem észre kicsit elgurult valami nálad (ezt poénnak szántam nem bántásnak)...
Hibás darabok mindig is voltak és lesznek is, ezen nem kell meglepődni, tömegcikk. De nem csak ennél a gyártónál, másnál is tapasztalható ilyen. -
Agi70
aktív tag
válasz
torreador22
üzenetére
Teljesen felesleges ez a tapló modor. Arra akartam csak célozni, hogy mégsem olyan rossz telefon az i6-os.
-
Agi70
aktív tag
válasz
torreador22
üzenetére
Február 11.-én azt írtad túl adtál az i6.-on, mert nem jött be neked. Máris vettél egy újat?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
torreador22
üzenetére
Ezt is már 2x cserélték! Élőszőr hardveres hiba volt!
-
torreador22
senior tag
-
Gsx-rr
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Igen!
Kicsit érdekes ,de végül is jobb .mintha várni kellene 1-2 hetet a telefonra.
Főleg úgy ,hogy ez már egy egyszer cserélt telefon volt.Mondjuk én jártam már úgy hogy szétszerelés után nagyobb lett a baj ,mint volt.
I5 akksicsere után sikerült a kameránál valami zárlatot csinálniuk.
-
FIREBLADE78
addikt
Ez most a sarka recseg dolog? Miért kéne minden hülyeségért egyből cserélni?!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
torreador22
üzenetére
Az hogy kijavítják a hibát ott helyben jól, az kokányolás...

-
Gsx-rr
veterán
válasz
torreador22
üzenetére
Igen! Én örülök is neki ,mert nem kell nélkülözni 1 hétig a telefont és nem egy refurb-ot kapsz vissza.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
torreador22
üzenetére
Almárium! Már kész is!
Azt mondta a srác egyszerűen szarul van összerakva! Belül nincs összeillesztve rendesen!Gratulálni lehet csak ehhez az összeszerelési minőséghez!
-
Rájöttem újból miért utálom az újságírókat... nah de ez nem túl szakmai hozzászólás... Nekem bejött az üveg"fólia" olcsón és egybe érkezett elég gyorsan... most nagyon megtetszett a batmobilos cucc olyat is rendelek..

-
torreador22
senior tag
Hova vitted?
-
xabfx
tag
Nah megtortent a csere, 16oson alig fertem el mindig kellett torolni valamit, viszont ez a 64 maga a felszabadulas
igazan kezdhettek volna a forgalmzast a 32essel. -
Brumi˘
addikt
válasz
torreador22
üzenetére
A lámpa 50x villan fel majd alszik ki másodpercenként, a telefon 240 képkockát rögzít ugyanennyi idő alatt. Mivel a 240 nem egésszámú töbszöröse az 50-nek, így lesz olyan hogy akkor készít képet amikor a lámpa éppen kialudt. Visszajátszásnál ez okozza a vibrálást.
-
Gicz
addikt
válasz
torreador22
üzenetére
Nem vagy egy műszaki beallítottságú
rettentően sok köze van hozzá. -
Brumi˘
addikt
válasz
torreador22
üzenetére
Szabvány 50hz vs 240 frame/sec, sose lesz jó. Amerikába 60hz van, ott nincs is ilyen gond.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
torreador22
üzenetére
Attól függ milyen helyen, pl szabadban nekem nem, viszont lakásban végig led világítás van, ott kb mintha diszkóban lenne a telefon...

-
torreador22
senior tag
240fps videónál nálam vibrál a kijelzö ! Nálatok is?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyant,hogy kék képernyő és restart? Ez már nem az első eset volt. ios 8.3 van fennt, de már 8.0-nál is előjött.
-
Sikerült, kösz mindenkinek!
Hanem az iTunes hová, melyik mappába szinkronizál a gépen? Keresem a Usernél, de nem találom. Rejtett mappa?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Töltsd fel csontra (nem baj ha 99% ír ki) utána hagyd még a töltőn csinálj home + power gombos resetet, ha betöltött húzd le a töltőről, és 100%-ot fog írni.
-
ntomi0730
senior tag
válasz
torreador22
üzenetére
Igen, úgy mond javításnál ez ok, mert munkalappal igazolod, hogy mi történt. DE 72 órás cserénél nincs javítás, komplett kell mindent cserélni!
-
delibab
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Érdekes, nálam megoldotta korábban..

-
Nus
tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Anno nekem ilyen esetben az vált be, igaz nem Iphone 6-om volt akkor hanem egy LG F6, az is csinált ez olyankor kikapcsolásig merítettem, azután már 100%-ra töltött. Egy próbát megér...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
torreador22
üzenetére
Kap majd egy munkalapot, amin szerepelni fog a régi és az új serial/imei.
-
-
hnyagboy
tag
Szasztok
Egy iPhone6-on van mód csak érintőpanel cserére , az LCD az épp csak az üveg repedt ?
Köszi -
delibab
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Csinálj egy ki-be kapcsolást! Nekem is volt ilyen még az i5-n, de a kikapcs megoldotta!
-
Egész éjjel töltőn volt a telefon, reggelre még is csak 99%-ra ment fel, és nem is hajlandó felmenni 100-ra.
-
ntomi0730
senior tag
válasz
üzenetére
Akkor ott valami nem kerek..., ilyen nincs! Én rájuk döntöttem volna az asztalt, aztán fogyasztóvédelem. Esetleg, ha a hiba ott jelen pillanatban nem tapasztalható, akkor elküldhetik bevizsgálásra. Nekem a Telenor 3. nap cserélte az 5s-em, mert kicsit sárgás volt a kijelző a felső sávban. Természetesen dobozzal együtt, de hát ez alap.
-
Nus
tag
válasz
torreador22
üzenetére
Ha lefelé nyomtad a sarkát akkor kattogott?
-
Nus
tag
Hogy kell érteni ezt a kattogást? Mikor jön elő? Újonnan vagy idővel? Csütörtökön vettem meg, eddig nem tapasztalok ilyesmit remélem nem is fogok.
-
torreador22
senior tag
Létezik olyan videó lejátszó program ami lejátssza a ma használatos formátumokat: avi-mkv stb? És ingyenes? Mert kb 5 félét letöltöttem de max kép van hang nincs!
-
törölt tag
válasz
ntomi0730
üzenetére
ez a 72 órás csere sajna a vodafonnál nem igaz,mert az egyik ismerősöm aznap még mikor vette a telefonját visszavitte gariztatni mert alaplaphibás volt,nem cserélték ki neki,sőt azt se engedték,hogy akkor eláljon a vásárlástól,mert kedvezményesen kapta a telefonját,az előfizetésnek meg semmi köze a telefonhoz.Igy elküldték a tmx-be a készüléket,ahol sikerült 1.5 hét alatt kicserélni.Csak készüléket cseréltek a doboz tartozékok maradtak a régiek.
-
-
ntomi0730
senior tag
válasz
torreador22
üzenetére
72 órán belül cserélik egyszerre. Arra figyelj oda, hogy belül legyél!
-
delibab
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Akkor jó, köszi!

-
delibab
senior tag
Aksi kérdés: szerintetek van jelentősége, hogy mikor és meddig töltöm? Vagy csak simán akkor és annyit amennyi jólesik???

-
Keni21
tag
válasz
torreador22
üzenetére
20 percesen vittem vissza magentáékhoz hogy te hallod ez kattog, erre oksa kicserélik de a friss fóliával nem tud mit kezdeni. A vége az lett hogy új teló és egy ajándék fólia boldog tulaja lettem.

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Arminnn
üzenetére
Szia!
Tárhely 12,1 GB. Ez nem kopik, olyan gyári hibája lehetnek mint előtted írták hogyha nyomod a kijelzőt kattog, meg az előlapi kamera elcsúszik, de ezeket gariba cserélik. Enyém december elején lett véve, és semmi baja nem volt még.
torreador22: Én ismerek olyat aki volt (nem innen), elfogadják mint hiba, hiszen látják nem te tehetsz róla, mert gyári illesztési probléma.
-
torreador22
senior tag
Akarom mondani elég erősen kattog! Egyébként volt már valaki itt aki ez miatt gariztatta ? Mert lehet elhajtanak vele
-
torreador22
senior tag
Ez a kattogás nálunk is van élés erősen új nincs egy napos a készülék!

-
Arminnn
csendes tag
Hello
Most szeretnèk i6-ot vàsàrolni,lenne pàr kèrdèsem .
Valaki leirnà hogy 16gb-os i6-nàl mennyi a tényleges felhasznàlható tàrhely?
Van e ennèl a modellnèl hasonlo gond mint anno i5-nèl, könnyen kopott a fèmkeret? -
Keni21
tag
Sziasztok egy olyan kerdesem lenne hogy a keszulek jobb lenti sarka nyomasra kattog ez normalis dolog?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Kevered nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Szerintem ilyen tekintetben a javítás lesz a domináns, ha utánaolvastok, látszik hogy iPhone6 sokkal jobban szerelhető mint az i5-5s.

Egyébként meg soha nem mondtam hogy szar az iphone!
Hibás darabok mindig is voltak és lesznek is, ezen nem kell meglepődni, tömegcikk. De nem csak ennél a gyártónál, másnál is tapasztalható ilyen.