- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
esfrost
tag
válasz
PedroPascal #1099 üzenetére
Én két évig használtam iPhone 5-öt. Két fajta tokot használtam. Az egyik egy Apple bőrtok volt, ami ugye felpattintós, illetve egy másik bőr tokot, amibe bele kellett csúsztatni a telefont. A felpattintósat csak és kizárólag akkor használtam, amikor kerékpároztam, amikor nem, akkor a másik tokot használtam. Pont amiatt használtam ilyen bele csúsztatóhatót mert egész egyszerűen gyönyörű volt a telefon, és élvezet volt "csupaszon" használni, viszont akkor kellett a védelem, amikor a zsebben, vagy táskában volt. Nekem két év alatt egyetlen egy karc sem került telefon elejére, vagy a hátuljára. Természetesen nem raktam le csak úgy simán sehova, sem asztalra, földre, kőre, padra, sehova. Vagy tokban, vagy valami puha dologra. Most iPhone 6-ot használok, a koncepcióm ugyan az, most még csak egy bőr, becsúsztatható tokom van. Nem használok sem fóliát, sem egyéb védő fóliát a telefonon. Vigyázni kell a telefonra, és nem lesz vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest