Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
-
reflxx
aktív tag
Hello!
Megpróbáltam iTunes gyári visszaállítást, de félúton megállt. 3014-es hiba. Valami tipp?
-
csacsi67
addikt
válasz
rayoliviero #2692 üzenetére
Nem is vitattam tisztába vagyok vele .
-
csacsi67
addikt
válasz
rayoliviero #2690 üzenetére
Erre ezt mondom probáltam m8 at szoba sem jöhetne az i6 ,hogy lecseréljem rá.[link]
-
rayoliviero
veterán
válasz
HUTCHDB #2678 üzenetére
Nekem most egyik Androidos teló sem jön be, Note 4 még a legjobb, de az is műanyag. M8 az nem rossz, de már akkor M9-et érdemes megvárni. De nem fogom lecserélni az iPhone-t, ez nekem tökéletesen megfelel.
A tokky haverom most mondja, hogy az M8 sem gyorsabb az iPhone 6-nál, ő nem érzi gyorsabbnak sehol.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Bizony, vidd vissza! Andrássy útra vigyed, 3 nap és kapod a másik készüléket
Más téma: Múlt héten cseréltettem egy iPad-et garanciában. 2 hónap múlva járt volna le, viszont munkalapon leírva és szóban megerősítve megkapta az egy év garanciát. Azt gondoltam csak 3 hónapot kap. Kellemes csalódás volt ez! Ja, szintén Andrássy úti szervíz!
[ Szerkesztve ]
-
reflxx
aktív tag
Helo.
Megint előjött a nincs szolgáltató hiba.. Fel órája keres, kezdek felni hogy az öngyógyulás sem jatszik.
Mi a teendő? Gariban foglalkoznak vele? Vagy megszivtam? -
-
totj80
tag
válasz
B-L-A-C-K #2660 üzenetére
Előtte én is szidtam... de kipróbáltam és 4 éve használom. De nem azért mert baromira nagyképűség vagy ilyesmi,hanem mert ez működik és megy,úgy ahogy kell,nincs vele gond. Nekem ez vált be,ennyi,megbizható jól használható és minden egyben ,szuper arra amire kell
HUTCHDB: volt alkalmam Blackberry Passporthoz 3 hétig volt meg. Na az félelmetesen gyors, ,még akár 3 gyorsabban is megnyilnak a dolgok rajta,baromi jó telo,de visszatértem iphonra,valamiért nekem ez az ami. Nem minden a gyorsaság,itt minden egyben van,macbook air-el pedig együtt ,mindent tudnak.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ferrari1 #2661 üzenetére
En mar egy ideje ismet (minosegi) androidra vagyom.
Nekem mindent osszevetve sokkal jobban hasznalhato az a rendszer.
A legnagyobb lanyomnak htc one m7-e van es azt kell mondjam kb 2x erzem gyorsabbnak azt a telefont.
Itt i6-on az ember alig gyozi kivarni az animaciokat...
Nem tudom ezek a megnyitogatos tesztek hogyan keszulnek de en vagy 4-5 alkalmazast, nyitogattam meg es joval gyorsabban toltogetett be a htc, mint az i6.
Raadasul a htc-nel egyetlen egy ujratoltest sem tapasztaltam, mig i6-nal folyamatosan. Szerintem ezt a ram kerdest elrontottak.
Az androidos keszulekeknel viszont csak a htc-t tartom olyan minosegunek mind szoftver, mind fizikalis megjelenes teren, hogy ellenfele lehet az iphone-nak.
Ha a kamerat nem rontja el a tajvani gyarto, lehet most is m8-am lenne.
Egyeni velemeny volt, nem kell nekem esni![ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz
B-L-A-C-K #2660 üzenetére
Nekem is sokáig tartott míg droidról áttértem. Az első almám kb 3 óráig bírta nálam. Nekem is az volt a véleményem mint sok másnak. A következő már két egész napot bírt
, és azóta kb 5-6 alkalommal tértem vissza az androidról az i termékekre. Legtöbb gondom az iTunes kiismerésével volt. Valóban kell használni 1-2 hetet folyamatosan azért, hogy kiismerje az ember azt a sok kis finom felhasználóbarát megoldásokat, amik a gyors próba alatt ki sem jönnek egyáltalán. Már nem térnék vissza a robothoz
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Én minden alkalommal elmondom ezt ha felmerül hogy ~2 éve tértem át almára, és előtte is tudtam volna venni de nagyzolásnak, és parasztvakításnak tartottam az egészet...Majd csak vettem egyet használtan kipróbálásra és azóta csak ez van...Szóval inkább azt mondom aki nem használja legalább egy hétig, az nem érti az egészet...
-
totj80
tag
válasz
FIREBLADE78 #2655 üzenetére
Igaz
az szidja aki nem tudja megvenni
-
B-L-A-C-K
titán
Este mindig töltőre rakom a telefont, tegnap elfelejtettem, így megtudtam nézni mit bír nálam szokásos használat mellett...
Itt a vége kb, nem mondanám rossznak, 5S nem bírt ennyiket....
-
FIREBLADE78
addikt
Nem tudom mit erőlködtök ezekkel a szolgáltatókkal. Vegyetek függetlent,azt kapni 170-től,igaz akinek trilliónyi tárhely kell annak meg kell nyitni a tálcáját
-
beci
őstag
Valamint gmail fiokombol hogyan tudom atrakni telora a kontaktjaim?
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ma boldog tulaja lettem egy ilyen keszuleknek.
Autos tartot,autos toltot,es tokot szeretnek hozza.
Nem okvetlenul gyarit.
Tudnatok ajanlani? -
malphitee
senior tag
Hi. Tudja valaki hogy az i6 ba milyen dac chip kerult es milyen az 5S dac chipjehez kepest?
-
segesdil
csendes tag
az iTunes csak egy alkalmazást mutat, ha rá dugom a telefont. hiába szinkronizalom , akkor is változatlan a helyzet. pedig a telefonon van 25db. erre tud valaki megoldást ?
[ Szerkesztve ]
-
Kérdés van vkinek Balistic juwel átlátszó tokja? Vélemények?
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!!Na azért a Voda se különb egy fokkal sem!!!Flottás vagyok lejárt a hűség idő sosem vettem náluk arra a számra készüléket.Akartam egy i6 ot weben keresztül venni nem engedi mert hűséget jelez.Felhivom az ügyfélszolgálatot,hogy mi a bibi!A válasz az hogy van egy 20 perc ingyen beszelgetési kedvezményem amiért nem vettem sose telefont ezzel jutalmazták és ez miatt nem lehet weben telefont venni.De mivel az első telefonvételnél ugyis elvesztem mondom vegyék le azonnal lemondok róla!!!2 ügyfélszolgálatossal is beszéltem zarójelben megjegyezném.Azt mondták nem lehet.Ja és a fő bibi az hogy egész Kméten nincs 64 gb i6 de még i6 se egy boltban sem legalább februar elejéig meg elsőnek csakis a webeseket szolgálják ki.Így patt helyzet van kiemelt ügyfélként 10 éve nem vehetek telefont a szaros kedvezmenyük miatt amit úgyis elfogok veszteni amint lesz készülék az üzletben ha nem lenne 30 ezerrel olcsóbb akkor tuti megvennēm függetlenül egyedül csak az ára ami 224900 ft vonzó csak hogy ott vegyem!!!Ja és csak a weben van 64 gb üzletben sehol sem...na itt is van ám kufirc rendesen..
-
Apooca
tag
válasz
peter.tamas #2630 üzenetére
Szia , nekem sajnos már nem volt ilyen szerencsém, sehol nem találtam
Csak új előfizuval tudtam volna egy helyen venni, de nekem szerződés hosszabbítással lenne. Most van a webshopban, de valami technikai ok miatt nem tudják felvinni a rendszerbe a rendelésem, és én sem tudom netről
Ja, ugyanazon a környéken keresgéltem, Gödöllőt is hívtam.[ Szerkesztve ]
-
totj80
tag
Na megkaptam az exemtől
aki iphonet vesz az nagyképü barom
mert a Huawei p7 az milyen jó és azt vett,de csak a nagyképüek vesznek iphonet
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Kellene egy s.o.s. segítség!
Reggel még simán tudtam telefonálni, most viszont egy ideje a hálózatnál annyit látok hogy keresés.
Újraindítás nem segített, viszont elég gáz ha nem tudnak elérni
Valami gyorstipp?
Köszi -
válasz
szabogabor10 #2638 üzenetére
Nos ööö mostanában úgy láttam, hogy a kolléga már nem kolléga.
Később egy másikhoz kerültem, ő pedig annyira udvarias és türelmes volt, hogy a végén már nekem volt kényelmetlen, hogy mennyit foglalkozik a baromságaimmal. Szerintem róla meg írok majd egy dicsérő levelet, ilyet valószínű kevesen írnak. -
-
Én is jártam mostanában egy párszor Telekom T-pontban, elég frekventált helyen. Amit némelyik ügyintéző hölgyike ott előadott a vevőkkel... Az a pofavágás, csapkodás, csörtetés, papírlobogtatás... Komolyan mondom, az volt az érzésem, hogy összeszedték az elérhető hisztérikákat, hogy elijesszék az ügyfeleket.
De olyannal is volt dolgom, aki rám se nézett, valamit netezett míg hozzám beszélt, és foghegyről közölte, hogy azt nem tudom elintézni náluk. Ami nem volt igaz, ezért mondjuk írtam egy panaszlevelet a T-nek, aztán elnézést kértek. Tudom, hogy genyóság, de újabban minden ilyesmit megpanaszolok. Annyi ember keres munkát, aki szívvel-lélekkel dolgozna, erre ilyen pökhendi alakok nem tudják megbecsülni a helyüket... -
beci
őstag
Sziasztok.A szolgaltatoknal vasarolt iphone ok a fuggoseg kivetelevel mahinaltak?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szabogabor10 #2629 üzenetére
Nem akarok politizálni, (és nem is lehet itt, ebben a fórumban) de ehhez szerintem nincs közük....
-
peter.tamas
csendes tag
Vodánál kicsit máshogy volt egy héttel ezelőtt a sztori.
Webshop jelzi, 6+ van készleten, 6-os sima 16 gigás nincs. Sehol.
Bementem egy Gödöllői Vodafone boltba, mind 3 színből, mindkét méretből(6,6+), letettek elém egy-egy darabot, hogy válasszak, mert van készlet bőven.
Kíváncsiságból, miután megvettem a készüléket, elmentem egy másik Gödöllői Vodafone boltba, ahol szintén volt minden színből, mindkét méretből raktáron több darab is.
Se előre rendelés nem történt, sem semmi. Besétáltam, elhoztam.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Tiszta, es irtam is, hogy rajtunk csattan az ostor, de ugyintezokent, akinek tervszama van, es napi 8-10 webshop miatti ugyfelet kellene kiszolgalnia heteken, honapokon, eveken keresztul ugy, hogy sehol el nem tudod azt az idot szamolni, kicsit idegesito tud lenni.
Maga a ceg uzletpolitikaja (pontosabban ertekesitesi rendszere) valtozott meg, es olyan helyzetet ideznek elo a minden napokban, ami ide vezet.
Megy a mutogatas, de kellene az ugyfel, kell az elofizetes, kell a mobilnet ertekesites, de kutyat nem erdekli a tartozek eladas, majd kovetkezo negyedevben pontosan forditva....raadasul a minimalber kornyeki ellentetelezesert.
Felreertes ne essen, semmi kozom a telekomhoz, csak van egy baratom, aki tobb uzletet is mukodteti dealerkent, es o panaszkodott, miutan nekem is kezdett elegem lenni a korabban igen korrektul mukodo (nevezzik igy) t-mobile utodjabol....[ Szerkesztve ]
-
qKaC3K
újonc
válasz
HUTCHDB #2626 üzenetére
Értem.
Félreértések elkerülése végett nekem nem az a problémám, hogy várni kell hanem ahogyan az egész szituációt kezelték. Én az elején simán felkészültem arra, hogy lehet csak 1-2 hónap múlva jön meg a mobil.
De az, hogy három hét után közlik, hogy igazából nincsen rendelésem és indtsam el újra az egész folyamatot amit ráadásul nem is tudok elinditani jelenleg, ez picit kiverte már a biztositékot.Egyébként meg éltem több mint két évet Svédországban és ott új előfizetőként is ezerszer különbbül bántak velem a nagy svéd telefonszálgáltatónál (Telia) és minden rendelésem másnapra megjött és bármilyen problémát megoldottak órákon belül. Itthon sajnos sohasem lesz ilyen.
-
HUTCHDB
nagyúr
Nyilvan nem erdekel a hatter, de a tortenethez hozzatartozik, hogy nagy ellentet van a webshop es a szemelyes ugyintezoi pontok kozott.
Ezt maga a telekom formalta igy, es ez sajnos rajtunk, mint elofizetonkon csattan.
A webes felulet csalogatja a vevoket, neha neha felrevezeto (keszletet mutato) infokkal, es aztan a szemelyes ugyintezonel csapodik le az egesz duh, ami kozben bennunk kialakul.
A fizikalis boltok a webes ertekesitesbol egy forintot nem kapnak, tervszamaik teljesitesebe nem szamit bele, kozben meg ugye mi is a problemankat hol tudnank elmondani, ha nem szemelyes kontakt eseten.
Itt aki hibas, az a nemet anyaceg, pontosabban aki ezt az egesz uzletpolitikat bevezette, alkalmazza. -
qKaC3K
újonc
Bár nem szorosan a témához kapcsolódik de azoknak tanulságos lehet akik a Telekomnál terveznek iPhone 6-ot vásárolni. (Tudom hogy nem mindig célszerű egy tapasztalat alapján általánositani de több emberrel beszéltem akik hasonló cipőben jártak / járnak)
Egy iPhone 'vásárlás' kálváriája a Telekomnál:
Decemberben felhivott a Telekom, hogy mivel 11 éve az előfizetőjük vagyok (20 éve ha a Westeles időszakot is beleszámoljuk) ezért kedvezményesen vásárolhatok telefont a meglévő előfizetésemre ezért ha élni szeretnék a kedvezménnyel fáradjak be valamelyik boltjukba és ott bővebb felvilágositást tudnak adni.
Január első hetében a Fogarasi úton található Tesco-ban lévő boltjukba néztem be mivel pont útba esett és megrendeltem a munkatársukon keresztül egy 64gb-os szürke iPhone 6-ot. Az ügyintéző azt mondta hogy előreláthatólag a következő héten már át is vehetem, amit én picit kétkedve fogadtam mivel hallottam róla már akkor is hogy nem igazán van készletük. A következő héten semmi sem történt ezért két héttel később felhivtam őket, hogy hogyan áll a dolog de nem tudtak semmit sem mondani és azt igérték majd keresnek.
Most a héten Hétfőn valóban fel is hivtak és ujjongva közölték hogy holnap mehetek az iPhone-ért csak éppen annyi a bökkenő hogy ki kéne menni érte a Pólusba.
Ez a megoldás nem igazán tetszett nekem mivel nem esik útba ezért sok órás telefonálgatás után sikeresen elintézték, hogy az Árkádba kerüljön a készülék valamint kaptam tőlük egy elérhetőséget valamint hogy melyik pultnál kit keressek a készülékkel kapcsolatban. A tegnapi nap folyamán el is mentem a készülékért és a bejárathoz érve a munkatársukkal a sorszám kérő gépnél beszéltem és azt mondta hogy ne kérjek sorszámot hanem álljak be a pulthoz és az épp akkor ott tartózkodó vevő után menjek oda. Ez jó 20 perc volt mert egy idősebb pár nem igazán tudta eldönteni milyen tokot vegyen a telefonjuk mellé... Mindegy. Kivártam a soromat. A pultnál egy fiatalabb hölgy fogadott és elmondtam neki hogy a telefonért jöttem. Hátra ment és kihozott ez 16gb-os ezüst szinű iPhone6-ot. Közöltem vele, hogy itt valami félreértés van mert én nem ezt rendeltem. Nem igazán tudott mit mondani erre de hátra ment és megnézte nincs e az általam rendelt készülék. (A rendelés valamint a telefonos beszélgetések során kb. 20x mondtam el nekik hogy mindenképpen 64gb-os modellt szeretnék)
Nem volt. Ekkor ért az első meglepetés. Ahelyett, hogy elnézést kért volna és valamilyen segitséget ajánlott volna fel vagy új időpontot hogy mikor jöhetnék érte megvádolt hogy én biztos rosszul emlékszem és 16-os készüléket rendeltem. Utána próbáltam megkérdezni tőle hogy mi a teendő és mikor várható a készülék. Erre azt a frappáns választ kaptam tőle, hogy rendeljem meg webshopon keresztül (mindezt eleg erdekes stilusban) ami azért volt fura mert a kedvezmény miatt ők ajánlották a személyes megoldást. Ezt követően a üzletvezető is odajött aki egy fokkal normálisabb volt és azt igérte, hogy megpróbálják kijavitani a hibát és utána néz, hogy mikor lesz telefon és azt igérte a tegnapi nap folyamán este 8-ig visszahiv.
A boltból való távozás közben az ügyintéző hölgy azért még utám szólt nagyon gúnyosan, hogy 'Köszönöm, hogy kiszolgálhattam soron kivül" Ami nem igaz mert ugye kivártam a sorom és még a belépésnél megkérdeztem a munkatársát, hogy kérjek e sorszámot.
Nos telefonon nem hivtak ezért felhivtam az ügyfélszolgálatot ahol közölték, hogy nincs iPhone rendelésem jelenleg annak ellenére hogy két különböző üzletben is jártam és igéretet kaptam hogy a készülék beszerzésést elinditják. Az ügyfélszolgálaton is azt a javaslatot kaptam, hogy a webshopon keresztül próbáljam meg. Ezután megint egy kis telefonálgatás után sikerült elérni hogy a kedvezménynek megfelelően tüntesse fel a rendelést a rendszerük de ezzel még mindig nem volt vége, mivel a rendszerükben jelenleg NEM lehet leadni rendelést iPhone 6 64gb-os készülékre csak a készlet értesités opció létezik.Tehát összefoglalva:
Három hét után úgy hogy két különböző üzletben jártam és számtalanszor beszéltem az ügyfélszolgálattal nincs iPhone rendelésem náluk és nem is tudom leadni jelenleg. Majd csak abban az esetben ha bejön új készlet és marad még 1-2 készülék és engedélyezik a rendelést és épp abban a pillanatban nézem az emailemet és megrendelem, de ekkor sem biztos hogy kapok készüléket lehet hogy majd csak a következő készletből.Ha nem lennék 20 éves előfizetőjük akkor is felháboritana a dolog de igy azt hiszem különösen szép a történet ezért erősen gondolkozom rajta, hogy szolgáltatót váltok amilyen gyorsan csak lehet.
[ Szerkesztve ]
-
szabi510
tag
Sziasztok. Napközben full 4g-n vagyok, de estétől otthon azért gyengébb és keresi a 4g-t.
Mi lenne jó akksi szempontból? Ha folyamatosan 4G-n vagyok vagy ha mindig 3g-n? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Tibee86 #2618 üzenetére
Én nem tudom, a környezetemben mindenkit érint.
Még a szomszédomat is, aki határozottan állította, hogy nincs ilyen hiba. Ő is csak akkor vette észre, mikor előttem megcsörgettem, és nem volt némítva a készüléke, mint általában.
Lehet azok számolnak be kevesebb időről, vagy hibamentességről, akiknek nincs beállítva, vagy olyan a csengőhangjuk (pontosabban annak ismétlődése), hogy kevésbé vehető észre a hiba.
Nálam az is közbejátszik, hogy van amikor a jelzőhang ismétlése előtti szünet is benne van ebbe a tétlen időbe, mert akkor úgy tűnik, hogy még hosszabb a várakozási idő.
Marhára idegesítő, pláne azoknál, akik telefonnak is használják a készüléket, és van vagy 30-40 bejövő hívása naponta -mint pl. nekem-.
Egyértelműen szoftveres hiba, amit ennyi idő alatt már ezerszer javítani kellett volna. -
Fejvadi
nagyúr
Olyan lehetőég van az i6-ban, hogy a hívást a fizikai gombbal is fel lehessen venni?
-
segesdil
csendes tag
sziasztok , arra tudja valaki a megoldást ,hogy miért nem tudom felvenni azonnal a telefont ha lezárt kepernyonel hívnak ? elhuzom a kis bütyköt , és kb. 2-3 másodperc mire történik valami. előre is köszi
-
llaszlo
veterán
A sima 6 kijelzője is elfordul úgy, mint iPad-en vagy csak a 6 plusnál működik ez?
-
zsolidodd
senior tag
Ahogy számoltam, i6+ 64Gb esetén a Voda mindenképpen drágább.
[ Szerkesztve ]
-
delibab
senior tag
-
oberion
csendes tag
Sziasztok,
Gyors kérdésem lenne. Átrendeztem az ikonokat a 3 hete vásárolt szifon 6-omon. Sajnos az egyik fehér hátterű ikon alatt észrevettem, hogy az egyik pixel nem működik. (fekete minden szín alatt).
Volt bárkinek hasonló tapasztalata? Mi ilyenkor az eljárás?
A telefont természetesen hivatalos Apple forgalmazótól vettem.
Köszi,
Szabi -
delibab
senior tag
válasz
Fejvadi #2602 üzenetére
Vannak ezzel kapcsolatos topikok illetve hirdetnek is ilyeneket! Én jó ideig IKEA Family-s flottába voltam és szerintem elég jó volt pár éve! Most csak ezt találtam róla
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz
peter.tamas #2599 üzenetére
Telenort miért zárod ki? Véleményem szerint náluk van a legkedvezőbb feltétel. LTE is több, mint jó [link]
Abban az esetben, ha az előfizetés díját ( havi 9990Ft ) nem számolod bele a vételárba, akkor: i6 16GB + All In "L" 107.989 + 24*4000 = 203.989Ft A 4e a 9990 és a 13990Ft-os havi díj különbözete, ami a készülékvásárlás miatt van.
Tudom, a honlapon nem szerepel ez a csomag most, de vásárolható vele. Így tettem én is.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.