- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz
_Csaba_ #1452 üzenetére
Szerintem meg nem lenne jó. Elszamszungosodna az apple. Ezzel senkit nem akarok megbántani, de évente többször cserélni egy csúcsmodelt ennyit tenne. Egy évben egyszer adtak ki telót (igaz nem egy modelt) és szerintem jobb is lenne megtartani ezt a folyamatot. Aztán persze meglátjuk mi lesz. Vannak pénzügyi elemzők dögivel..
-
SpongyaBob
veterán
válasz
nederlanden #1113 üzenetére
"5s-nél sokkal érzékenyebb újleolvasóval"
Mind a kettőben csont ugyanaz az az olvasó van, de elhiszem, hogy az i6-nak jobb
-
SpongyaBob
veterán
Csak egy javaslat, akiket érdekelnek a minőségi tokok. [link] 5s-re most rendeltem hátlapot, de van tok is, fából.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
nederlanden #880 üzenetére
Látom felfogtad amit írtam. Menj és takargasd be este az i6-ot nehogy megfázzon.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
nederlanden #877 üzenetére
"több mint 1hónapja 1-szer indítottam újra azt sem lefagyás miatt"
Mert ennek aztán a telefonhoz nagyon sok köze van. Nem gondolod, hogy ez a rendszertől függ? Az elmúlt két hónapban négy iOS frissítés volt, némelyikekkel voltak gondok ezért jött újabb frissítés.
Az 5s amióta megvan (2 hónap) még nem kellett fagyás miatt újraindítani. Szerintem ez stabilabb iPhone, már ha érted
-
SpongyaBob
veterán
Nem kötekedésképp, de ezt bírom mikor valaki feltesz egy kérdést és a válasz, hogy menjen guglizni..
Ilyen erővel minek a fórum mikor minden fent van guglin?
Gondolom azért fordult ide, mert tapasztalatot, véleményt szeretne azoktól akik már vásároltak i6-ot. (egyébként meg leírta miért.) -
SpongyaBob
veterán
(#649) Püpi
Javaslom, olvasd el a fórum szabályzatát.
-
SpongyaBob
veterán
Olyan kis cuki ahogy droid vs iOS felhasználók egymásnak bizonygatják melyik rendszer a jobb
-
SpongyaBob
veterán
-
SpongyaBob
veterán
válasz
kameraman77 #199 üzenetére
Nahát ez nem droid
Ez teljesen más rendszer. Nem kell kinyilnia a bicskának: Vagy megveszed vagy nem. Vagy tetszik vagy nem. Ennyi a történet.
-
SpongyaBob
veterán
ééés akkor jöhet a trollkodás, kb. 1000 hsz-t várok ide ezzel kapcsolatban még ma.
Szvsz összességében akinek nem kell a nagyobb képernyő, annak nem éri meg váltani 5s-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest