Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz
_Csaba_ #1452 üzenetére
Szerintem meg nem lenne jó. Elszamszungosodna az apple. Ezzel senkit nem akarok megbántani, de évente többször cserélni egy csúcsmodelt ennyit tenne. Egy évben egyszer adtak ki telót (igaz nem egy modelt) és szerintem jobb is lenne megtartani ezt a folyamatot. Aztán persze meglátjuk mi lesz. Vannak pénzügyi elemzők dögivel..
-
tomi5244
őstag
válasz
_Csaba_ #1452 üzenetére
Nem sok esélyt látok rá, gondoljunk csak bele akik megvették az idei modellt mennyire lennének csalódottak, hogy még 1 évet sem élt meg a csúcs hardverük. Az előfizetések is minimum 1 évet megszoktak azért élni. De ha mégis így lesz akkor annak én csak örülök, mert akkor még lejjebb mehet az 5S ára, és végre nagyobb esélyem lesz megvenni
-
Gicz
addikt
válasz
_Csaba_ #1399 üzenetére
meg ha nem videózol.... 1080p 60fps, meg a 240fps nagyon eszi a háttértárat, amiből ha nincs semmi a telefonodon, akkor van 12GB szabadon.
16GB-t szerintem egyáltalán nem érdemes venni, csak akkor ha valaki tényleg csak telefonál, meg havonta lő 2 képet. plusz az email stb csatolmányok után 1-2 hóanp alatt lesz 2GB az "other" rész a telefonon, és marad 10GB.
-
zsolidodd
senior tag
válasz
_Csaba_ #1360 üzenetére
Érdemes az osztrák Google-t használni.
Én hirtelen ezt találtam. 306 Ft-os €-val számolva nem az év üzlete még a legolcsóbb, 667 €-s ajánlat sem, mivel kb ennyibe kerül itthon is APR-ben. (Ettől függetlenül lehet, hogy találsz olcsóbb üzletet Bécsben.)
Esetleg a helyi OLX-en érdemes nézelődni, hasonló fenntartásokkal. -
zsolidodd
senior tag
válasz
_Csaba_ #1236 üzenetére
Hálózattól/ terheltségtől függ, én nem használok ATV-t, megvárom a modellfrissítést. A kábel akkor jó, ha bedugod a telefont, elindítod a filmet és a végéig nem akarsz hozzányúlni. ATV-n viszont lehet játszani, netezni, stb. Érdemes kipróbálni mindkettőt, meg nyilván a személyes igényeket is figyelembe venni,
-
esfrost
tag
válasz
_Csaba_ #1228 üzenetére
Elvileg eltérő a wifi modul a két telefonban.
iPhone 6 és az iPhone 6 Plus telefonokban "Murata 339S0228" Wi-Fi modul (WiFi 802.11a/b/g/n/ac / Bluetooth / FM Radio) található, míg az iPhone 5s telefonokban egy másik típus, még pedig a "Murata 339S0205" (802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0+HS)
Mondjuk érdekes számomra az iPhone 6 és a 6 Plus wifi modul tulajdonságai közt az FM Radio. Ez vajon ténylegesen alkalmas rádió adások fogására? Ha igen, akkor miért csak és kizárólag neten keresztül tették, vagy teszik lehetővé a rádió hallgatást?
-
kchris78
veterán
válasz
_Csaba_ #1168 üzenetére
ha nincs lefedettség minden merülni fog. Gondolj bele ha dumálok és 100mW helyett majd 2W-al (ez a szabvány szerinti max kis térerő esetén) kell dolgoznia a végfoknak, az beszéd esetén 666,66mAh... Egy óra alatt... és akkor még sehol nincs a veszteség, a processzor és kijelző meg egyébb HW elemek fogyasztása. Egy kisebb telefonba meg nem fognak emiatt 2500mAhs akksit beletenni legyen szó Apple v bármilyen gyártó telefonjáról. Nem erre optimalizálnak hanem arra hogy 2cm-re van egy bázisállomás és 100mW környékén dolgozik a telefon.
-
delibab
senior tag
-
Tibee86
nagyúr
válasz
_Csaba_ #1168 üzenetére
Igen tág fogalom az a 3 óra használat, screenshot nincsen, hogy mire használtad?
A térerő ingadozás/gyengeség nagyon tudja zabálni, de a 3 óra kijelzőhasználat mellett az 50% nem olyan vészes eredmény."Androidos 50e ft-ot bírja 24óráig 50%-on"
Hmm, melyik az, amelyik 24 óra kijelzőhasználat után még 50%-on van? Vagy készenlétben merül 24 óra alatt 50%-ot? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Magisk
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iOS alkalmazások
- Házimozi belépő szinten
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest