- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
iSTYLE (ETELE) személyes átvétellel előjegyeztettem egy 15pro-t. Ez is 22-én vehető át, vagy csak akkor látnak hozzá a központban a logisztikához és kiküldeni a boltoknak?
---
Más:
Valaki kihasználtam már az iSTYLE (online) készülékbeszámítás ajánlatát. Egy 14pro vásárlásba kérem beszámítani. Körbe fotóztam a készüléket, annak alapján adtak egy ajánlatot. Most valami elektronikus szerződést készítenek elő, az 14pro pedig bent van ez egyik üzletben (ahova kértem). Ki kell várjam míg szólnak, hogy elkészültek a papírmunkával, vagy egyszerűen csak be kell menjek az üzletbe, ott meg amit kell még elmókolnak? (Jobb lenne nekem, ha nem hétköznapra maradna az ilyesmi, hanem most el tudnám intézni 7végén. Ja, persze a boltnak közvetlen telefonszáma nincs, a központi meg hétvégén nem üzemel). -
Gubu0101
veterán
válasz
Leslie1966 #2879 üzenetére
Shazamal keresel zenet,most mar a dynamicba bedobja az apple musicot is,nem kell ossze vissza nyomkodni,lehet egybol menni a zenere
-
Gubu0101
veterán
En samurol valtattam i12-re,majd kozbe vettem egy z fold3-at melle.Aztan gondoltam egyet es elpaszoltam az i12-ot es csak a fold maradt.Kb 2 honapig hasznaltam es kukaztam is a foldot es vissza tertem a 14 PM-ra.Most mar mindent lecsereltem applre az oratol a tabletig.Asszem ez igy is fog maradni.2 honapja vettem egy xiaomi 13-at na mondom jo lesz masodlagosnak,3 het mulva ment is a levesbe.Annyira nem erdekelt,hogy alig vettem a kezembe,meg mar az elso heten betort a hatlap,pedig zsebben volt a gyari tokjaban es ugy nyomtam meg valamivel.Egyenlore nem erzek keztetest arra,hogy 15PM-ra valtsak,lehet addig kihuzom a 14-el amig birja az akkumlator aztan csere 15 vagy 16-ra passz.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Zsolt,72 #2896 üzenetére
Igazából csak nagyítás alkalmával lehet látni a minőségromlást, különben nem. Valahol olvastam, hogy kidolgoztak egy új veszteségmentes tömörítő algoritmust ami elég komoly (relatíve a mostaniakhoz képest) méretcsökkenéssel jár, de ez többnek tűnik. Majd kiderül nemsokára.
-
válasz
Fritz Teufel #2895 üzenetére
Simán el tudom fogadni, hogy úgy van, ahogy írod. Az esetleges romlás mértéke kiderül(het) egy gyors összevetés alkalmával, vélhetően lesznek ilyen képek a tesztekben, esetleg az itteni mobilos fotós topikban stb.
A jelentősége ugye abban rejlik, ha egy esetlegesen nem zavaró mértékű minőség-romlásért kapsz cserébe jelentősen kisebb tárhely-igényt.
Majd kiderül. -
thmsk
csendes tag
válasz
Leslie1966 #2876 üzenetére
Szuper! Köszönöm!
-
ronin79
addikt
válasz
Leslie1966 #2884 üzenetére
RC lényegében a végleges, már nem sok újdonság kerül be, max vlmi hibajavítás ha lenne vlmi egetrengető, de az majd 17.1 stb verziókban.
A kamera új ficsör tetszik, jó ez a HEIF Max
-
kchris78
veterán
válasz
8 beta utan valoszinu ez lesz a vegleges...
-
Luser2000
addikt
válasz
Beta?
Mást nem jelez nálam. -
Leslie1966
senior tag
iOS 17
-
harry3
őstag
AlzaGuard MagSafe szilikon tokot használ valaki? Milyen? Elég jó áron van most.
-
thmsk
csendes tag
válasz
Leslie1966 #2874 üzenetére
Szia! Köszönöm a segítséget!
A por mennyire megy be azon a lyukon?
Ezt a tokot is néztem de egy kicsit aggódom, hogy ott nincs lefedve az a rész.
A kijelző védőt is meglesem, köszönöm!
-
Szabi®
addikt
válasz
madkiller #2870 üzenetére
Azért nem látod aktuálisan miben van elmaradva, mert a "másik" oldalon vagy, majd eltöltesz itt is 10 évet, és látni fogod . . .
Mondjuk elég csak megnézni az ui-t, ikonokat . . . amik az 5s-en baromi jól néztek ki, csak azóta eltelt 10 év, 10 éve minden iphoneos ugyanazt az ikonkészletet látja . . .
A nagyobb frekvenciás képfrissítés is egy világfájdalom volt, sok-sok év kellett mire iphoneokre is beköszöntött, addig meg cooki a pódiumról szónokolta, hogy ez nem is fontos dolog, aztán mégis lett.
Elsőre újdonság lesz, de az androidféle szabadság, testreszabhatóság, tárhelybővítés stb. stb. iphoneon mind kuka, mert elképesztően statikus a rendszer még 2023-ban is. Viszont mellette megbízhatóbb is, ez elvitathatatlan, de én egy Fold 4 láttán kukáztam az összes eszményi gondolatomat az iphoneokkal kapcsolatban . . . -
thmsk
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Amennyiben minden jól alakul egy lila iPhone 14 Pro Max 512 GB büszke tulajdonosai leszünk.
Soha nem volt Apple termékem ezért valószínűleg sok-sok hülye kérdésem lesz a jövőben de most az első és legfontosabb kérdés a tok kérdés.
Azért vettünk egy ilyen telefont mert a vállalkozásunk mégjobban fel akarjuk lendíteni és főképp videózásra, és fotózásra fogjuk használni.
Szeretnénk venni egy megbízható tokot ami nem csúszik, lehetőleg nem sima a hátoldala vagy csúszásmentes és MagSafe kompatibilis és ne legyen ilyen nagy bumszli mint az UAG tokok.
Ami ezeken felül még a legfontosabb hogy védje a telefont ha netán leesik.
Végignéztem a topikot és láttam, hogy nagyon sokan Spigent használtok.
Megnéztem a kínálatukat viszont annyira látom biztonságosnak, bár nem használtam még Spigent tokot így biztosan nem merem állítani.Amit néztem az a Spigen Core Armor Mag
Van aki használ ilyen tokok?Vagy van más amit ajánlanátok?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Joachim21
őstag
válasz
madkiller #2870 üzenetére
Ugyanezt az utat jártam be 2 éve. Volt kihívás és újdonság, de emiatt is váltottam, mert Androidon semmi nem jött évek óta. Alapvetően nyitottság kell hozzá, mert lesz ami nem úgy működik, és aki emiatt sír, és szarozza, az miért is váltott? A másik rendszeren úgy működik minden ahogy megszokta.
-
madkiller
őstag
Házon kívül mi az a lényegi dolog amivel le van maradva? Kérdem úgyhogy 10 éve Samsungot használok most épp S22U, kétévente váltok aktuális csúcsra. Ráuntam és most, hogy USB-C lesz az IPhone szereztek egy újvevő jelöltet
Nagyon gondolkodok egy I15 PMen, sőt szinte el is döntöttem kipróbálom, de azért vannak félelmeim 10 év Samu után. Még nem volt iphoneom teljesen az újdonság varázsát fogja adni.
-
lezu20
tag
Igazatok van. Nem akarok én sem váltani nagyon megvagyok elégedve ezzel a teloval. Igen talán majd a 16pro max , ha lesz annyi pénzem …
-
-
Gondold végig. Annyi különbség nem lesz, sosem érdemes váltani anyagi szempontból egy előző szériáról. Egy alap 14PM kb. 380-400at fog érni használtan (nyilván garancia idő, állapot függvényében), az új 15PM meg ha igazak az áremeléses pletykák akkor lesz 650-700k. A különbséget ki tudod számolni, hogy megéri-e neked, vagy nem.
iOS 17 legkorábban jövő hét péntektől tölthető, de lehet csak utána egy héttel (előrendelés vs. valódi megjelenés az új iPhone-ok esetében). Inkább utóbbira tippelek.
-
lezu20
tag
Sziasztok ! Szerintetek 14PM és majd a 15PM között lesz akkor különbség, hogy érdemes majd váltani rá ? Nyilván nem akarok hisz örülök hogy megtudtam venni ezt a telefon meg szerintem jelenleg a legjobb telefon is. ( számomra biztos). Mikor jön ki az IOS17?
-
válasz
Leslie1966 #2862 üzenetére
Bizony, már nem sok van hátra.
-
sirály69
őstag
Most látom hogy van frissítés…., vagy edfig nem vettem észre🤔
-
Szabi®
addikt
válasz
kchris78 #2854 üzenetére
Csak a 20-ad szintű modell amit a samsung kidob megmaradt alkatrészekből készül, nem vár tőlük különösebb innovációt az "átlagpolgár" és 20-ad annyiba is kerül, mint egy flagship modell. Ergo ezekre nagyobb vásárlóerő van a piacon, mint egy 14 plusra. Számomra az iphone-nak addig volt varázsa amíg volt 2 darab (azaz KETTŐ) egy sima, és egy "S"-es modell, de még a sima modell esetében is volt akkora fejlődés, hogy arra megérje a csere, és jobban is tartották a globális versenyt, sőt akkor az apple is vezetett.
Eljutunk mi oda hidd el, hogy lesz az apple-nél is évi 6-8 telefon, és jöhet a nevetséges semmitmondó "iphone 32 pro" megnevezés. -
osonte
őstag
válasz
Leslie1966 #2853 üzenetére
Én még tudok nosztalgiázni, a feleségemnél maradt a Xiaomi 13.
-
kchris78
veterán
Ha meg jobban esik majd össze a piac kiváncsi vagyok ritkít e majd bármely gyártó a modell sűrűségen… Akkor jött be ez mikor annyira felpörgött a gyártás.. Lépje megy EGY gyártó.. követi majd az összes mert szerintem hatalmas plusz költség évente új széria bevezetése mondjuk 3 évente 2 vagy 2 évente egy helyett… plusz mindenki nyugodtabb lenne itt a fórumban, unalomba fulladnánk..
Belassulna kicsit a piac ebből az értelmetlen mókuskerékből, csak kapkodjak a fejüket az emberek hogy melyik gyártó milyen 20-ad szintű modellt dob piacra amin (pl samsung is az évi ki tudja hány tucat modelljével ) a legnagyobb változás a típus jelzés
.
-
Szabi®
addikt
válasz
aujjobba #2850 üzenetére
Hát ha mindegy mennyit fejlődik, akkor ezen analógia mentén kár is évente kiadni 3-4 telefont nem ?
Akkor így le is írtad, hogy felesleges a rongyrázás évente, mert úgy sincs semmi látnivaló.
Egyébként az apple mindig valamivel sarcol, ott van pl. az órák, gyakorlatilag egy nulla tartalmú frissítésből is kizárja a pár éves órákat "mert csak" . Aztán mit tartalmaznak azok frissítések, amit egy pár éves óra már nem bírna el ? Ne vicceljünk már . . .
Az userek megvannak nyugtatva a frissítésekkel, ami vagy nem tartalmaz semmit*, vagy sokkal rosszabb lesz tőle egy 2-3 éves telefon. Ki van ez találva . . .
Nem a használati fázisban kellene bugokat patchelni, hanem elég lenne 2-3 évente telefont kiadni kevesebb buggal, csak ugye megint a fránya profithoz érkezünk. -
osonte
őstag
válasz
Leslie1966 #2844 üzenetére
A hívásrögzítés nekem is hiányzik.
Viszont másfél hónapja vagyok iPhone-os, egy hónapig XR-el és egy Xiaomi 13-at váltottam, semmi pénzért nem térnék vissza Androidra, pedig olcsóbb lett volna az S23 Ultra, mint a 14PM (pluszba tetszik az S23U, csak az Apple óra nem megy vele). Először minden nehéz volt, nem értettem, hogy mit miért, de most már azt sem tudom mi az "oprendszer", csak használom és minden hibátlanul megy. Nálam eljött az idő, amikor már nem a lehetőségekre vágyok, hanem a stabil működésre és ebben már az XR is bizonyított. A 14PM meg teljesen más világ, de persze semmi sem tökéletes, csak legalább stabil. Ezért is vettem meg 14-et, mert a 15 horror áron lesz és nem annyival több, legalábbis nekem.
-
aujjobba
addikt
Szerintem kb mindegy mennyit fejlodik evrol-evre, ugysem cserelem evente.
Statisztika szerint masok is igy vannak ezzel, megveszik az aktualist, sokan mar a csucsot pl. promax, aztan hasznaljak egyre hosszabb ideig.
Nalam egy Xr dolgozik mar tobb mint negy eve, talan jovore lecserelem.Az lenne nagyobb gond, ha a draga keszulek vasarlasa mellett ra lennel kenyszeritve a gyakori valtasra is, de epp a kisebb fingreszeles, es a hosszu tamogatas, sokaig jol mukodo keszulekek vegett ez nincs igy.
-
Szabi®
addikt
válasz
surgery #2834 üzenetére
iPhone fronton én már csak konzisztens kínlódást látok, teljesen beletespedt a semmilyenségbe, ezért is írtam fentebb, hogy nálam ez az a pont hogy el nokiásodott , és nem is akar ebből kijönni, amivel nincs baj, mert így is veszik, csak épp dióhéjban évről-évre ugyanaz kerül terítékre, ami eléggé "koleszoskaja" szindróma. Nyilván egy vérgőzös megrögzött user most köpködve kiabálja hogy "de hát az apple is fejlődik" , nah erre az a válaszom hogy NEM, nem fejlődik, csak a fingreszelés megy, az árazás nő, a tartalom csökken, a marketing mérgezőbb - addiktívabb mint valaha, a termék meg épphogy nüansznyival jobb, mint az elődje HÁZON BELÜL, házon kívül meg sokéves lemaradás . . .
Tökéletesen kirajzolódik, hogy Cook alatt az apple egy kizsákmányoló kapitalista gépezet lett lélek nélkül. Ezt a szerencsétlen Cookok a szarzsák részvényesek hülyére hajtják hogy a profiton emeljen, a gyártáson csökkentsen, a fejlesztés pedig foghíjas. Nincs ott már semmi, csak a profit hajkurászása, az összes amerikai multinál ez figyelhető meg. Pl. elképesztően silányak lettek ruházati márkák, amik bő 10 éve magas minőséget képviseltek, mára gagyi hamar széthulló szart kapsz még sok pénzért is . . .
A kizsákmányolás éráját éljük, amikor is gyártók arra törekszenek hogy a legkisebb befektetéssel a legtöbb pénzt kiszedjék a zsebedből, ki kisebb rátával dolgozik, mások pofátlanabbak. -
Istikeee
újonc
válasz
Leslie1966 #2844 üzenetére
S23U képalkotása nagyon gyenge...
-
válasz
Istikeee #2835 üzenetére
Szia!
Ez a megszokás nagyon egyéni, mindenkinél más.
Nekem anno az első 5-7 nap volt nagyon furcsa az iOS-szel, más pedig hónapok alatt sem boldogul vele (nem áll kézre neki).
Esetleg érdemes próbára tenned egy netes vásárlás által, ahol van lehetőséged a 14 napos elállási idő igénybevételére. EMAG esetén ügyelj arra, hogy a forgalmazó maga az EMAG legyen, ne pedig „Abdullah Sarki Üzlete”, már csak a jótállás végett sem…
-
Istikeee
újonc
válasz
Fritz Teufel #2836 üzenetére
Ettől a k. anyázástól félek.....de köszönöm
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Istikeee #2835 üzenetére
Nekem az első napok sűrű k*anyázás... eltelt 11 hónap és sokkal inkább kézre áll mint a Droid. Nem mindegy, milyen a hozzáállásod. Ha nyitott vagy az újra és tudsz alkalmazkodni, akkor egyszer csak kényelmes lesz. Előtte 12 év Droid és csak Samsung volt nálam használatban.
-
Istikeee
újonc
Sziasztok! S23 Ultráról jövök. Kérdésem; mennyire tudnám megszokni az OIS-t? 10 éve Samuim voltak. Köszönöm. ( 3 èv Emag gari , 128Gb, 448.900ft)
-
Elvileg csak közelebbi tárgyaknál csinálja, akkor váltogat a normál és a makró mód között. Ha megfigyeled ilyenkor a bal alsó sarokban hol megjelenik a makró módot jelző kis virágocska, hol eltűnik. Ha látod, akkor nyomj rá, hogy áthúzott legyen az ikonja és akkor nem fog váltogatni automatikusan a módok között.
Icecave megelőzőtt. -
Ngtx
aktív tag
Elnézést a tudatlanságom miatt, de valaki el tudja ésszerűen magyarázni, hogy fotózásnál mi a f*szért váltogat össze vissza a kamera? Ráadásul a fókusz is össze vissza van és képtelenség vele megfotózni egy tárgyat normálisan.
-
Szabi®
addikt
válasz
ronin79 #2822 üzenetére
Én is így voltam egész életemben mindennel, ha nincs rá, akkor nem kell. Nem fogok "nyögni" valamit évekig, csak mert a birtoklási vágy eluralkodott és csinálnék egy impulzusvásárlást.
Én most jutottam el a "valhallába" tizen-év ipheonozás után, hogy már mindegy mit ad ki az apple, számomra mint egy kézmosás, annyira érdektelenné vált. Számomra elmúlt a varázsa, nyilván aki most kezd bele, annak még egy class dolog, de régi motorosoktól a környezetemben többtől hallottam vissza, hogy megcsömörlöttek kissé, és újdonságok sincsenek már olyan léptékűek, hogy felkapja az ember a fejét egy introducing video láttán. -
ronin79
addikt
válasz
Fritz Teufel #2821 üzenetére
Jogos, de én régimódi, buta ember vagyok a magam 44 évével és főként vidéki is
"Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér".
Amire nincs pénzem, nem veszem meg hitelre. -
ronin79
addikt
"Itt a "kell vagy nem kell" visszakérdezésen van a hangsúly"
És ennyi, ott a lényeg, ezt nagyon eltaláltad
Ha kell vlmi kit érdekel az ár?
Májusban gondoltam egyet, kell egy iPhone tizen x év Android után, megvettem a 14PM-et, egy hét múlva kell óra is, jött az Ultra, aztán pár hét elteltével az Air Pods Pro, tegnap meg egy MacBook Air.
Szükségem volt rá? Nem, csak megtetszett és már kellett
Kijön a 15, lehet megtetszik, megveszem.
Nálam nagyon működik a tömegpszichózisNem gondolkodom semmin max h.részletre vagy szolgáltatótól nem vásárolok, csakis készpénz, egy részletben, ha van rá zseton.
-
Szabi®
addikt
válasz
Luser2000 #2818 üzenetére
Minden évben a profit éhség miatt nőtt az ár, más kérdés ki mentesítette ez alól az appl-et és ki nem. Nyílván akik igen, azok jöttek mindenféle "okossággal"' hogy miért kellett szegény apple-nek emelni, már-már a vöröskeresztet is riadóztatták, hogy az apple bajban* van . . .
Elég ha évente megnézed akár csak euroban hogy mekkora kockázati rést kalkulált bele telefononként az apple évről-évre . . . Még azonfelül ugye, hogy az 1 euro hány évben ért többet, mint az 1 dollár . . .
Jobb ezt nem is számolgatni, mert csak elszomorodik az ember, hogy mennyire működik a tömegpszichózis. Itt a "kell vagy nem kell" visszakérdezésen van a hangsúly, mindegy melyik, csak ne gondolkodj . . . -
-
Oldman2
nagyúr
-
Dani46
tag
Drágább lesz a 15 széria,szerintetek 14 nek felmegy az ára használtan?mint régebben a 13 nak?
-
osonte
őstag
válasz
kakuk.tamas #2809 üzenetére
Ki volt kapcsolva. Valami gond lehet nálam?
-
osonte
őstag
Megjött a gyári 30 Wattos töltő: [link] .
Egy kis töltési sebesség teszt, lehet volt már, akkor bocs (p=perc):
0p 10%, 10p 29%, 20p 47%, 30p 62%, 40p 73%, 50p 80%, 60p 85%,
70p 90%, 80p 93%, 90p 95%, 100p 96%, 105p 96%, 110p 97%, 115p 97%, 120p 97%,
125p 97%, 130p 98%, 135p 100%.Gyári kábel, AOD kikapcsolva, a telefon üzemelt, de nem nyomkodtam. A végén durván belassul/mondhatni megáll...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Leslie1966 #2805 üzenetére
Keves.
-
válasz
Leslie1966 #2803 üzenetére
52 ciklus 5 hónap alatt?
-
Leslie1966
senior tag
Nálam ilyen az akku.2023. április 1-i vásárlás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dinamikus szigettől hangos a start, de a hardver és a kamera oktat.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest