- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen az.
#3208 Gubu0101 A 90-ről 100-ra merülés időtartama egy dolog. Itt arról van szó, hogy sokáig fennmarad 100-on a töltöttség a visszajelzés szerint. De még egy használtabb akkunál is megfigyelhető ez. Egyszerűen az van, hogy nem mutatja lineárisan a merülést sem újkorában, sem pedig később.
-
"Azt észrevettem, hogy nekem az utolsó pár százalékban nagyon sok van (már mint lassan merül). Például amikor feltöltöttem a telefont, akkor több mint 1 órát telefonáltam és csak 99%-ra merült a telefon, az nem rossz szerintem. "
Ez mindenkinél így van. Legalább is nekem az összes iphone-om ilyen volt. De kb ugyanezt lehet megfigyelni egy macbook-nál vagy ipad-nál is.
-
Nagyon belassul a vége felé, nem is baj, akkor már erőltetni kell az elektronok áramlását. Minden iPhone-al ez volt a helyzet és mint látod a 30 perc alatt 50%-ot meg hozza. 80 felett már tényleg jelentősen lelassul, de ez ilyen. Annyival már ki lehet bírni egy munkanapot. Amúgy én nem találkozom ezzel, éjjel töltöm optimalizáltan, mire kelek, addigra tölti 100-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged