- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Luser2000 #3129 üzenetére
Napi használat során, egy nap 3szor kell tölteni… az akku 40-60%-át a fő és zárolt képernyő eszi meg. Hívó háttér beállítása katasztrófa, össze vissza ugrál hívás közben az animáció. Ha eszembe jut írok még
a mai használat 53 százalékát ette meg amúgy a fő képernyő úgy, hogy semmi widget nincs beállítva. Ráadásul minden feloldásnál olyan mintha egy fekete lap húzódna fel a kijelző tetején, a dynamic islandnál.
-
-
harry3
őstag
válasz
Luser2000 #2900 üzenetére
Én online kértem rá ajánlatot, megküldték a szerződést, amire írták, hogy 24 órám van válaszolni azt hiszem, ezt figyelmen kívül hagytam, és bementem az üzletbe, ahol ugyan azt a kalkulátort használva az eladó ugyan azt az árajánlatot adta, és mivel volt a készülék ott készleten 5 perc alatt a kezemben is volt. A lényeg, hogy szerintem nem egyértelmű az oldalukon a leírás. Ahhoz, hogy beszámíttasd nem kell sem online kérni az ajánlatot, sem kosárba rakni a terméket és majd az üzletben átvenni. Legalábbis nálam nem kellett. Bár már lehet késő a válasz.
-
Szabi®
addikt
válasz
Luser2000 #2818 üzenetére
Minden évben a profit éhség miatt nőtt az ár, más kérdés ki mentesítette ez alól az appl-et és ki nem. Nyílván akik igen, azok jöttek mindenféle "okossággal"' hogy miért kellett szegény apple-nek emelni, már-már a vöröskeresztet is riadóztatták, hogy az apple bajban* van . . .
Elég ha évente megnézed akár csak euroban hogy mekkora kockázati rést kalkulált bele telefononként az apple évről-évre . . . Még azonfelül ugye, hogy az 1 euro hány évben ért többet, mint az 1 dollár . . .
Jobb ezt nem is számolgatni, mert csak elszomorodik az ember, hogy mennyire működik a tömegpszichózis. Itt a "kell vagy nem kell" visszakérdezésen van a hangsúly, mindegy melyik, csak ne gondolkodj . . . -
Gubu0101
veterán
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luser2000 #1520 üzenetére
Első probléma: minden nap használom az autóban gyári kábelen keresztül. Felcsatlakozok és elindítom a Waze alkalmazást. A Waze meghatározza a pozíciót én meg közben megadom neki a kijelölt kedvenc címet. És ekkor lefagyott... annyira, hogy pár alkalommal újra is indult miatta a telefon, de többnyire egy kábel ki-be dugdosás megoldotta a problémát. Baromira idegesítő volt, hogy minden alkalommal el kellett játszani ezt a procedúrát.
Másik probléma: Waze hangos navigáció közben ha instrukciót kaptam, nem folytatódott tovább az éppen hallgatott zene a Zene alkalmazásban. Állandóan kézzel rá kellett nyomni, hogy folytatódjon (ezt még nem próbáltam ki, mert néma navigáción hagytam a telefont
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Jogász topic
- Túra és kirándulás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest