- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #2813 üzenetére
Nyitva a játszótér, van itteni cikk is.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2813 üzenetére
Már csak egy jó bill kéne fene vinné el.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2803 üzenetére
figyel rá, hogy ne bámulj annyi ideig képernyőt,főleg nyáron.
bt nálam megy rendesen. úgy néz ki a zenehallgatást nem akarja korlátozni
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #2772 üzenetére
Erről már írtam én is, szinte használhatatlanná válik a telefon, ha napon használod, max 15 perc után leveszi (fokozatosan) a fényerőt, hogy nem is lehet látni.
-
saca23
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #2772 üzenetére
Nekem a samsungos másodikként linkelt kb 15 másodperc utàn töltöget megáll , amúgy ha már napsütés, ti hogy fotóztok naplementében pl ? Mert nekem van egy zöld pont kondolom lencse becsillanás.
-
saca23
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #2767 üzenetére
https://youtu.be/t-R8PIADl7s pl az egyik ez tök szépen futott a régi telomon https://youtu.be/mz8HjNCzZv4 ez a másik álisd be maximális felbontásra 😉
-
saca23
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #2763 üzenetére
Tudom csak kiváncsi lettem volna , hogy a telefon hogy bánik el vele. Sajnos akadt megàllt , mint péntek délután a forgalom, de 4k ugyenez érdekes , hogy csak akkor van ilyen ha 60 fps -el akarom nézni. Ez vagy tényleg valami rosszul megírt szoft vagy ezel a telo hardveres határai. Mint mondtam csak azért csodálkoztam mert a régi 865-ös procival szerelt telom simán vitte .
-
mrThomi
addikt
válasz
LosBlancosRM #2749 üzenetére
Láttam irtatok ezt visszabb, de szerintem teljesen rendben van az animacio sebessege is. Nem tudom nekem semmi lassulas, se akadas nem volt. Igaz, csak par appot hasznaltam, 128 gigabol 110 szabad volt
-
saca23
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #2750 üzenetére
Én is úgy gondolnám , bár tudom sok a promo szöveg mostanában mindenhol szerintem csak érdekes volt amúgy megnéztem két -három ilyen minőségű videot , mindegyiknél volt megállás egy -egy pillanatra ha maxra állítottam.
-
pauliboy23
senior tag
válasz
LosBlancosRM #2741 üzenetére
Szerintem inkább arra gondolt, hogy 120Hz-en mennyivel másabb az iOS, mint 60-on.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #2741 üzenetére
Nemhogy örülnél neki, hogy végre olvashatsz te is vicceset, nem mindig csak írod azokat.
-
saca23
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #2730 üzenetére
Én már probáltam azt , szerintem nagyon alapra teszi a telot , olyan volt , mint a régi első érintős alcatelek menü animációja 😂.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2722 üzenetére
védi az egészséged ezzel az Apple. ebben a rohanó világban legalább picit lasítasz. így csökken a szívroham esélye is.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2719 üzenetére
De, vagyunk vagy százan. Csak miattad.
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
LosBlancosRM #2715 üzenetére
Ez nálad sincs másképp.
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
LosBlancosRM #2712 üzenetére
Szerintem ennek itt semmi helye, még offtopic sem.
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
LosBlancosRM #2706 üzenetére
Mi volt félrevezető abban amit én írtam?
Hogy a Vanced a YT prémium kalóz változata lenne, viszont konkrétan nem igaz. -
Mr. Morgo
junior tag
válasz
Teljesen igazad van!
Ebben semmi ferdítés nincs. Aki mást mond, az fejtse ki miért és elfogadom. -
Navaren
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #2707 üzenetére
Biztos, hogy sokkal több kontrollt tart meg bármilyen funkció fölött, mint a Google a saját oldalán.
Ennek ellenére örvendetes, hogy akkor már legalább valamennyi mozgástér van a billentyűzetek kapcsán is.Megmondom őszintén, hogy csak a GBoard-ot használtam, de azt sem sokáig, az interfész korlátot meg pár éve olvastam a téma kapcsán.
-
joey04
titán
válasz
ne ferdíts
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
LosBlancosRM #2694 üzenetére
Szerintem ez a poszt itt nagyon félrevezető. Lehet humorosnak szántad, de szerintem nem az.
-
mrThomi
addikt
válasz
LosBlancosRM #2624 üzenetére
Előre és visszalépés nekem nem sikerült androidon. Ugye ha a gesztusvezérlést használod ott csak visszalépés van. Ios-on a chrombe bal alul van egy <-- | --> nyíl amivel lehet előre, hátra vezérelni
-
mrThomi
addikt
válasz
LosBlancosRM #2618 üzenetére
Androidon azt hiszem ilyenre egyik böngeszö eseteben sincs lehetöseg bar ott is csak chrome-ot hasznaltam. Az ios-ba van olyan lehetöseg hogy elöre majd vissza lepjek amennyit akarok. Mindegy, böngeszö ügyben nincs akkora elvarasom, csak zavart engem is hogy chrome nem tud parancsikonokat kitüzni a föoldalra
-
válasz
LosBlancosRM #2574 üzenetére
Goodlock hivatalosan el se érhető Magyarországról...
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2559 üzenetére
Adná az ég
-
saca23
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #2559 üzenetére
Majd írd màr meg ha csinâlja milyen mèrtèkben marad hasznàlható köszi. Èn azèrt napi 6-7 óra kijelző időt hozok össze egy telon lazàn , ilyenkor vagyok 20 % -on , jàtèk ,navigàlàs, sok zene ,netezès, pàr fotó , szóval nem szoktam sajnâlni se hideg se melegben.
-
mrThomi
addikt
válasz
LosBlancosRM #2539 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Igen, én is elegedett vagyok vele. Valszeg az extrem meleg miatt volt ma, igen. Az S22 Ultrát a teraszon laktam be mikor 30 fok volt. Na az brutal volt, be kell mennem hogy lehüljön, mert szabályosag égette már a kezem, i13pm tényelg jobb ilyen téren. -
R a y
senior tag
válasz
LosBlancosRM #2530 üzenetére
Nekem volt fent az app, de leszedtem mert batteryban már %ban megjelent az adguard. Úgyhogy csak a dns profilt hagytam meg.
Meg a másik, hogy a 13 pro egy safari bug miatt a macroumors forum böngészése alatt iszonyatosan melegedett a telefon. A dns profil után ez megszűnt. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
LosBlancosRM #2530 üzenetére
az appban van bekapcsolva a DNS. nem hiszem, hogy sokat változtatna, effektíve VPN-ként fut. szóval szerintem csak pont kifogtam olyan appot ahol ez előjön
-
válasz
LosBlancosRM #2496 üzenetére
...és tényleg, én kérek elnézést, igazad van. a 120 Hz az a "képkocka csökkentése", ha ez be van kapcsolva, akkor vált 60 Hz-re.
Amit én írtam az csak az animációkra van hatással.
Még egyszer elnézést mindenkitől, nem akartam senkit félrevezetni, köszönöm a kiigazítást!
-
R a y
senior tag
válasz
LosBlancosRM #2496 üzenetére
Igen, az veszi le az frameratet. Sőt a low power mode 30 FPSre korlátoz.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2413 üzenetére
Így van.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2388 üzenetére
Bármi lehetséges!
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2386 üzenetére
igen, sajnos hülye vagyok meg apple fan is. ez kéz a kézben a jár. sajnálom, majd figyelek.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2380 üzenetére
note 9 is jobb képeket csinál.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Nekem a felső kép sokkal jobban tetszik ,több “élet” van benne.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Milyen monitort/TV-t fényképeztél?
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2355 üzenetére
Miért? Nem minden iphone veszi vissza a fényerőt ilyen esetben? Ha valamelyik nem teszi, az hibás. Hol tévedek?
-
bbendre
őstag
válasz
LosBlancosRM #2334 üzenetére
Nekem volt ilyen. Kapott egy soft-resetet. Ket nap es minden rendben van most.
Engem is idegesitett. Raadasul az aksi health 100 rol 99lett mert allandoan merult.... -
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2320 üzenetére
Szar ios.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #2311 üzenetére
Nekem működik rendesen. Vezérlőközpontból is pár másodperc slatt felismeri.
-
surgery
senior tag
válasz
LosBlancosRM #2263 üzenetére
Ízlések és pofonok
De szerintem a maga nemében mind szép kinek mi jön be.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2221 üzenetére
nem bégetés, ez így van. az apple akkor tesz bele valamit és úgy, amikor jónak látja. ez nem jó vagy rossz dolog, ez tény. ezt nem kell szeretni és elfogadni, ha nem tetszik, akkor nem a te márkád, ennyi. és ezeket te tudtad nagyon jól, szóval minden alkalommal elborzadni, és fikatengert csinálni, az nem vélemény.
-
pepetech
őstag
válasz
LosBlancosRM #2225 üzenetére
Eddig én csak megfigyelő voltam de most én is leírom a véleményem ahogy te is teszed
Tudod a vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van de senkit sem érdekel a másé
Az előző mondatból adódóan jön egyértelműen az is, hogy valakinek lehet negatív és pozitív véleménye is.
De te több hete letolt gatyával az ánuszod mutogatod nekünk. Meg is értelek de kezd nekem személy szerint sok lenni és kitudja még hány ember van így csak nem szeretnének írni ez ügyben.Szóval ha megkérhetlek húzd vissza a gatyádat.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
LosBlancosRM #2213 üzenetére
Ha nem értesz hozzá,legalább ne reklámozd. És használd nyugodtan a robotos mobilod.
Nem csak a szoftver és a kijelző az AOD alapja. Van még pár plusz komponens, ami ha nincs jelen, akkor nem lesz más, csak egy akkuzabáló funkciód.
Nem is értem, hogy téged miért nem tiltanak ki innen, amikor csak fikázni tudsz…
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2213 üzenetére
Az Apple nem erről szól, hogy majd a felhasználó eldönti. Ez szemléletbeli kérdés, akkor kerül bele és úgy, ahogy az Apple jónak gondolja. Ezzel a fórumos háttered ismerve tisztában kellett lenned. Szóval akkor önszopatásból vettél iPhone-t.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2214 üzenetére
Kit érdekel máshol mi van? Az Apple-nek elvárása, hogy ilyen kijelző kell alá. Megoldani meg lehet ahogy a másik topikban írták ips kijelzőn is. Az Apple úgy van vele, hogy az eddigi kijelzővel sokat fogyasztott volna. Más gyártó meg úgy gondolta, jó az így is. Ha nem tetszik, vegyél más márkát.
-
válasz
LosBlancosRM #2214 üzenetére
Ez semmiben sem különbözik attól, mint mikor a Note-ok esetében először fiull felbontáson nem ment a kijelző 120 Hz-en, csak 60-on..., holott nem volt hardveres akadálya, ha jól tudom).
Nyilván ezer ilyen példát lehetne mondani, bármelyik más gyártó csinálja, akkor ejnye bejnye, ha az Apple, akkor meg rohadjon meg a világ. Érdekes
Amúgy meg ez egyre durvább és pofátlanabb lesz minden gyártó esetében. Rá kell valahogy kényszeríteni az emberkeet a váltásra, hogy fennmaradjon a profit.
-
i400
senior tag
válasz
LosBlancosRM #2212 üzenetére
majd ha az almáspitejóskagyerek hozza le akkor el is hiszem!!
bírom ezeket a "szivárogtatásokat" valami közelálló kirakja és mindenki átveszi, mert kell a kattintás abból élnek... így nem nehéz mindenhol belefutni
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
LosBlancosRM #2207 üzenetére
Mivel az AOD-hoz nem csak szoftver kell, így azt visszafelé nem éri meg elérhetővé tenni… Ugyanúgy merítené az akksit rendesen, ha most kiadnák 13-ra is…
-
válasz
100% biztos forrás? Tippeknek találgatásoknak nem hiszünk csak ha már be is jelentették hivatalosan (gondoljunk a tuti biztos AW 7 full redesign hírekre)….
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Megörültem a soraidnak, egészen a második vesszőig.
-
válasz
LosBlancosRM #2204 üzenetére
Amikor a letöltés gombra nyomsz weben (iCloud), akkor nyomj hosszan és ki tudod választani az eredeti minőséget.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
LosBlancosRM #2201 üzenetére
-
emeron
tag
válasz
LosBlancosRM #2201 üzenetére
Mire gondolsz? Én úgy tudom nincsenek tömörítve a fényképek/videók az iCloud-ban, mint például Google Fotók esetében (ott külön választható).
-
ricogsm
őstag
válasz
LosBlancosRM #2173 üzenetére
Megnyugodtam, hogy nem velem van baj ,ha fektetett telefonnal készítem is a videókat ?!
mikor mások videót készítenek mind állítva.
most akkor melyik a sztenderd ? -
GoldhandRent
őstag
válasz
LosBlancosRM #2176 üzenetére
a fenykepeknel ugyan ez
xiaomi telefonjaim 2015 ota tudtak, hogyha lockolva van allora, de kepeket nezegetek, akkor elfektetve o is ugy tesz.
Lehetne a lock is 2 fele, ugy ahogy a wifi/bt kikapcsolas 🥲 -
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2176 üzenetére
ja értem. én nem szoktam kikapcsolni a forgatást szóval passz.
-
joey04
titán
válasz
Samsungon volt egy gomb ami felvillant, ha akartam fekvő nézetre váltott.
Most nem értem. iOS-en is fekvőre vált, és nem csak felvillan egy gomb. plusz ha elfordítom akkor is. -
Tewe013
őstag
válasz
Pixelen szintén elég jó kis feature volt, iOS 16-ban simán behozhatná az Apple is.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2167 üzenetére
a videók mièrt nem írják felül az álló nèzetet, droid tudja)
ezt a baromságot droidon hol lehet kikapcsolni?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #2162 üzenetére
Akarod mondani third-party billentyűzet app fehasználói élmény.
-
válasz
LosBlancosRM #2162 üzenetére
Hát ez erősen swiftkey bug…
-
i400
senior tag
válasz
LosBlancosRM #2159 üzenetére
a filckorong stílusosabb lenne
-
válasz
LosBlancosRM #2157 üzenetére
Ahhoz, hogy ne billegjen kellene a minden oldalra tenni valamit. Ilyen ez, mióta nincsenek sülyesztve a kamerák!
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2109 üzenetére
samut meg xiaomit. billzet passz gyárit használom, külsőst nem is szívesen használnék, de nincs is rá szükségem.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2107 üzenetére
mert túl nyitott a rendszer. de hát ez kell a sok nyafogónak. mondjuk legalább stabilan működik ott ahol van, nem úgy mint droidon, hogy vagy 3x kell felfelé pöccinteni mire a rendszer rájön, hogy a főoldalra akarok kilépni pl.
-
válasz
LosBlancosRM #2105 üzenetére
3rd party appoknál a fejlesztő dönti el, hogy melyiket használja…
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2087 üzenetére
nekem ilyenek nem voltak, bár az fb appok néha hülyülnek, de droidon is. szóval ez pont nem jó példa, de még ez a szar is jobb ios-en. opera passzal ilyeneket nem használok.
-
bbendre
őstag
válasz
LosBlancosRM #2081 üzenetére
"ios appok sokkal minőségibbek, mint a droidosok"
Erre egy csomó példa van szerintem :
Instagram, Revolut, reddit, weather pl Dark Sky, trading212, chat, podcast, etc
Nekem itt most egy Pixel és egy I13PM és a reddit szenvedés az Androidon, a trading is lassú, A béka aranyos a weatherben ezt aláíromÉs a Google appok 3 év után sem használnak közös design language-t. Minden appban minden máshol van. Van ami full fekete van ami szürke. Néha appon belül is. Van amiben van system color van amiben nincs. Pedig már 2 éve van lassan Material you design
És ott van a youtube music ami meg úgy lett lefejlesztve mint egy logikai játék az IOS-re.
balról jobb, kétszer le, balról jobbra, lentről fel. kb ilyen kombók kellenek a navigáláshoz.
Ha nem lenne prémiumom tuti már felgyújtottam volna.Szerintem azért a fejlesztők kezei közül sokkal stabilabb appok jönnek ki IOS-re.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Pl az, hogy ha valamelyik eszközömön Fókuszt állítom, akkor az az összesen beállítódik. Hogy az iPad-emre is megkapom az sms-eket/iMessagest, és írni is tudok róla (nem, nem celluraros). Hogy az okosotthonos cuccokkal nem kell tökölni, hanem mennek, ahogy menniük kell. És minden eszközről elérem őket. (A GoogleHome egy kalap szar konkrétan…)
Amikor kibontottam másfél éve az első iPhone-om, nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz nálam. De engem megvett az Apple kilóra azzal, amit szoftveresen (is) tudnak. -
joey04
titán
válasz
Az a vicc amikor az f1 tv baszik elindulni droidon vagy befagy ha beletekerek, amiert fizettem, ios-en meg gond nelkul megy. Tele is volt vele a play ertekeles. Ez csak 1. De millio hasonlo problemam volt hogy droidon szarabbul ment az azonos app.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
LosBlancosRM #2078 üzenetére
Létezik olyan, hogy droidos ökoszisztéma?! Komolyan kérdezem. Én valahogy tizenpár év droidozás után se leltem nyomát. (Pedig ROM-olgattam is, kitcheneztem… Mindent csináltam amit egy nem normális…)
Apple vonalon meg kb az első bekapcsolás alkalmával… -
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2078 üzenetére
ki akarja hozzá hasonlítani? annak van előnye ha mindened apple, nem pedig samu óra, xy füles, apple telefon. ne terelj.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2073 üzenetére
ne csűrd csavard, tagadhatatlan előnyei vannak, max neked nem fontos.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2042 üzenetére
Akkor a samu meg egyeb orakkal ezek nem megoldott dolgok iphone-t hasznalva?
-
bbendre
őstag
válasz
LosBlancosRM #2019 üzenetére
"Szvsz marketing bullshit ez az ökoszisztéma ajnározás"
Nekem van Windows (11), Android 13 b1, Android 12.1 (Pixelek) és Samsung Tizen Wear os tapasztalatom is ami elég friss. Ebből csak az óra nincs meg már.
A mostani setup pedig Iphone 13 Pro Max, Apple watch 7 és MacBook pro.Meglepő mennyire más az Apple környezet. Nagyon kényelmes az Apple "öko" szisztéma.
Na mondj, hogy bullshit ameddig nem próbáltad ki .
Az apple watch teljesen más mint a Samsung. Sok mindenben sokkal jobb és sok mindenben rosszabb, de ősszeségében sokkal jobb számomra. Leginkább az apróságok amik tetszenek. -
joey04
titán
válasz
apple füles helyett valóban nem nagy érvágás mást használni. de AW helyett?! hát az butaság.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Mióta az új WearOS van a Sa,sumgokon, nem támogatottnaz iOS. Vagy lemaradtam valamiről?
-
Adee_91
aktív tag
válasz
Szerintem meg nagyon jól működik az ökoszisztéma,az ahogy ezek az eszközök összedolgoznak. Én nagyon sok olyan funkciót használok,amiről már nem szívesen mondanék le,és ezt semelyik másik gyártó sem tudja. Nyilván okosan úgy van felépítve,hogy minél több almás kütyüd van,annál jobban működjön.
-
törölt tag
válasz
LosBlancosRM #1912 üzenetére
Nem érdemes a lehető legjobb minőségben letölteni, tekintettel arra, hogy nincs a telefonodra normális minőségű Bluetooth codec. Így csak a helyet foglalja. Másrészről ma már egy korlátlan internet előfizetés természetes kellene hogy legyen, különösen egy drága mobiltelefonhoz.
-
BadStyle
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #1908 üzenetére
Szia !
Rengeteg zeném van a telómon, amiket összeszedtem, itunes -al felszinkronizáltam, de ez a spotify nagyon tetszik, gondolkodom a prémium előfizetésen, mert ugye azzal is le lehet tölteni a zenéket . .
Meg online ( wifin, meg mobilneten ) streamelve is lehet hallgatni, de nekem nem korlátlan a mobilnetem, ezért fontos, hogy mennyi adatot fogyaszt a spotify !
Érdekelne, hogy aki használja, meg van -e elégedve vele, meghogy érdemes -e havi 5 eurót ( kb 1800 ft ) fizetni érte . . -
despitz
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #1881 üzenetére
Ilyenről nem tudok olyat viszont lehet, hogy csinálsz saját focus módot és ott letiltasz minden céges számot
-
válasz
LosBlancosRM #1827 üzenetére
Galériáról jut eszmbe, engem az idegesít,hogy van az "összes kép", oda rakja, amiket csinálsz. Viszont, hiába csinál az ember egy könyvtárat, és teszi őket oda, áthelyezni nem lehet, vagyis a "képfolyamban" azok is ott lesznek ugyanúgy.
Droidon csomószor volt úgy,hogy egy heylre rakta a készített, stb, képeket, de ha valamit akartam, akkor áthelyezhetem, és akkor eltűnt onnan.
Itt nem, itt bármilyen könyvtárban, bárhol is vannak a képek, a akkor is látszani fog az összes egyszerre is.
-
huan
őstag
válasz
LosBlancosRM #1784 üzenetére
"Remélem a bekapcs gombot úgy tervezték, hogy bírja." - örökös, mint a szegénység
Én mostanában ezt is bekapcsolom pluszban: beállítások > face ID és jelkód > Tárca > off
Ezzel, ha nem a kisgazdájánál van a telefon, még a Tárca sem jön elő a kártyával a bekapcsológomb dupla nyomásával. (ellenkező esetben a tárca előjön, de az újbóli faceid azonosítás miatt a fizetés meghiusul) Magyarul ezzel 2x ellenőriz...tuti ami biztos(egy faceid azonosítással lassabb ez így)
-
oil120
senior tag
válasz
Nálam úgy megy, hogy fizetésnél előveszem és már meg is látja kisgazdáját, gondolja biztos na ez akar valamit, feloldom magam. ekkor odateszem a terminálhoz, megjelenik a bankkártya és írja nyomd meg a bekapcs gombomat. 2x is, hogy jól érezzem.
Persze ekkor nem lát szegény, megijed, hogy elmentem. írja is, hogy a face id nem megy, adj kódot, hogy biztos legyek benned. Elkezdem beütni, közben ohatatlan, hogy már veszem el a termináltól, ekkor megláthatja, hogy mégis én vagyok és a a termináltól távolodva gyorsan kifizeti a cehhet.
Távolról még nem néztem magam, de tiszta bohócnak nézhetek ki. Vagy valami nagyon nem jól csinálok... -
Tibee86
nagyúr
válasz
"Konkrétan semmi plusz biztonsági funkciót nem ad hozzá."
Csak egy egyszerű példa, tömegközlekedésen/utcán/buliban akárhol nyomkodod, valaki egy terminált odadart a telefonodhoz és máris végbement a tranzakció enélkül. -
jófejsrác
senior tag
válasz
LosBlancosRM #1658 üzenetére
Így van, itt páran a képernyő tukrozesre gondolnak nem pedig az “azonos hálózaton levő YouTube kikuldesre”.
-
gabyhun
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #1547 üzenetére
Online rendeltem mindent egyben a spigen.hu oldalról, több lenne a hús mint a leves ha visszaküldöm (pedig tudom, hogy 14 napon belül lehetséges), márcsak az 1500 Ft körüli futárdíjat nézve is (6000 a tok).
Elképzelhető, hogy rosszul volt tárolva, nagyon össze voltak a tokok préselve egy dobozban és eldeformálódott kicsit.
Legközelebb ha pesten járok majd veszek egy tokot valahol személyesen felpróbálva, addig meg elvagyok ezzel valahogy -
válasz
LosBlancosRM #1546 üzenetére
Két-három hét kell mire megtanulja. Bár mivel 2 naponta töltöd lehet tovább is eltart.
-
válasz
LosBlancosRM #1541 üzenetére
Nem 2 nap.... általában 2-3 hét, de ha összevissza töltöd, amiből nem tudja kiszámítani, mikor és hogyan célszerű töltenie, akkor nem is fogja megtanulni, hiszen ehhez kiszámítható töltési szokások kellenek.
Ezeknek kell bekapcsolva lenniük, hogy megtanulja, az előbb említett dolgon kívül: [link]
-
martin1369
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #1456 üzenetére
Kicsit igen de engem nem zavar.Amit kaptam noname átlátszót hozzá na az billegett nekem is.
-
pepetech
őstag
válasz
LosBlancosRM #1446 üzenetére
ezt értem de legalább van ilyen is
. anno samsunggal sok gördíthető képet csináltam mindnek siralmas volt a minősége amikor pl messengeren tovább küldtem a pdf legalább olvasható és továbbítható emailben
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #1420 üzenetére
A nagy iphone topikban van "mindenki".
-
T0rnad0
addikt
válasz
LosBlancosRM #1411 üzenetére
Pl a Gmail app jobb, mint a gyári levelező, de én jobban szeretem a Google Naptárat is, mint a gyárit.
-
k810
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #1385 üzenetére
Évekkel ezelőtt azért váltottam anno samsungról, mert siralmas volt a csúcsmobilok üzemideje, de ez most 7:40 kijelző időt írt úgy, hogy még volt 10% az akksiban, szerintem ez már élhető abszolút.
Viszont kétségtelen, továbbra is figyelni fogom az iPhoneokat mert nekem már csak nagyon apró változások kellenek benne (Ha minden igaz akkor idén már a lightening csati tól is hajlandó lesz a cég megválni) és úgyis évek óta tervezek Macbookot venni. 🤗
-
GoldhandRent
őstag
válasz
LosBlancosRM #1378 üzenetére
nekem sincs bekapcsolva a szolgáltatónál, attól a telefon még keresi, ezért kell kikapcsolni
-
k810
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #1364 üzenetére
Na bakker, nekem a 13PM merült éjjel 86%-ra, csodálkoztam is, hogy ezek szerint repülő módba kéne tenni?
-
kid46
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #1364 üzenetére
En tegnap este feltoltottem es kicsit neteztem még utana. Majd ma reggel raneztem a telora es kemeny 1% merult csak reggelig. Hat ez a telefon nagyon sokaig lesz meg nekem. Tudom az akksi idovel romlik. De még mindig elkepeszto , hogy 2 naponta toltom
-
telefon6310
tag
válasz
LosBlancosRM #1356 üzenetére
Félve, de válaszolok neked a saját tapasztalatomról. (Azért félve, mert általában ezért minden lehetséges fórumon eddig felkoncoltak engem)
iPhone XS, 2 évig használtam az alábbi módon:
- szigorúan csak és kizárólag gyári eredeti 5W-os töltő
- extrém hideg és meleg kerülése (főleg nem töltés ilyenkor)
- törekedni a 40-80% közötti töltöttség tartásra (soha nem meríteni le és soha nem tölteni fullra)
- nem használni a telót töltés közben
Kb. ennyi. Az eredmény: 2 éves korára 95%-os akksi, szerintem ezzel világcsúcsot állítottamPedig használtam rendesen, (egyetlen) fő telefon volt.
A 13 Pro-t is csak így töltöm annak ellenére, hogy keservesen lassú a töltés, bele lehet őszülni (1 óra alatt kb. 30% megy bele), viszont mivel nincs folyamatosan a kezemben a telefon, azért mellette élek is, ennyi időre mindig tudom nélkülözni.
Ha viszont 1-2 év múlva max úgyis eladod a készüléket, akkor tök mindegy, töltsd ahogy akarod és amivel akarod, majd a következő tulaj cserél akksit, ha akar, addig meg úgyse lesz semmi baja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged