Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyatt
tag
válasz
gabyhun #1844 üzenetére
Igy,igy, 3-4 evente megveszem mindig az aktualis flagship telefont.
S22 ultra es I13PM volt a kiszemelt, es a Samu dragabb volt mint egy csucs Iphone. Igy nem is volt kerdes. Nem tudok olyan pontot mondani a Samun amiben ne lenne jobb vagy legalabb ugyanolyan az iphone(Spent kiveve, amit nem hasznalok).A termek tamogatasrol es arrol hogy az S22 gagyibb hardvert kap EUban ne is beszeljunk. Raadasul a 13as szeria szerintem pont azokon a pontokon ugrott ami engem meggyozott(kijelzo,akku,kamera stb). -
surgery
senior tag
válasz
gabyhun #1545 üzenetére
Én is Spigen ultra hybrid tokot használok de ilyet én nem tapasztaltam valószínűleg hibás darab lehet mert tökéletesen rá simul a telefonra. Egyébként mindig ezt a tokot használom évek óta de soha nem tapasztaltam ilyen gondot. A Spigen tartozékok elég jó minőségűek eddig soha nem csalódtam.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
gabyhun #1545 üzenetére
Nekem a Matt Quartz verziója van, az rendesen rajta ban a telón, viszont nagyon gáz, ahogy billeg. Nem tudod visszavinni oda, ahol vetted?
Én is 10en év után váltottam, és nem bánom. Az okai hasonlóak, mint Neked, a Samsung üzletpolitikáját nem veszi be a gyomrom. Note9 volt szerintem az utolsó mohikán, ami tényleg fullos volt.
Van még pár dolog ami zavar az iOSben, de nem tudom, hogy mennyire az Apple sara. Billenytűzet(Swiftkey) hosszan nyomása, felesleges élezetes karakterek, face/messenger nem hajlandó külső böngészőbe nyitni a linkeket... Böngészőből eddig az Opera ami leginkább tetszik, de ebben se kényelmes minden. Üzemidő, rendszersebesség viszont kárpótol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged