Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
#31733248 #1950 üzenetére
De aki nem használná ki a korlátlan netet, minek fizessen érte?
Nekem 25GB körül megáll havonta, sose nézegetem, Spotifynál is be van kapcsolva, hogy mobilneten is a legjobb minőségben töltse le a zenét(többen vagyunk a nagy listában, ha valaki hozzátesz, töltődik). Streamelni is szoktam ha úgy van. Ráadásul ha le van töltve, nem szakad meg, ha olyan helyre megyek, ahol a Yettelnek nincs lefedettsége. 320kb/snél többet a Spoti se tud még jelenleg. Van LDACos fülhallgatóm, de Note9nél se használtam, mert felezte az aksit, könnyebben megszakadt a kapcsolat. Fejhallgató más tészta, most Sennheiser Momentum Wireless 2-t használok, elég amit a telefon nyújt, de tényleg kínos, hogy mennyivel előrébb tart némely droidos gyártó.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
#31733248 #1920 üzenetére
Az a pár GB nem oszt, nem szoroz. Telenor most hozta be a korlátlan netet, de minek fizessek érte többet, ha a 100GB-ot se használom ki? Miben más egy drága telefon adathasználata, mint egy olcsóbbé? Nem értem az összefüggést. Az meg vicces, ha tényleg nem tudja átküldeni a szifon a Spotify legjobb minőségét.
Mindegy, jobb a lelkemnek.
-
joey04
titán
válasz
#31733248 #1931 üzenetére
Nekem sokszor van hosszabb távon is droidom, és sajnos tényleg így van, hogy sokkal több random bug bukkan fel, amire persze van megoldás, meg nem lesz tőle használhatatlan a készülék, de akkor is rontja a felhasználói élményt. Legutóbb pl Mi 10 pro volt, és amikor éppen hibátlanul működött minden, jobban is szerettem mint az iPhone-t. Csak ritkán voltak ilyen napok...
-
bbendre
őstag
válasz
"Még mindig mennek ezek a vicces kis fanboy szövegek?!
"
Note 20Ulra utan valtottam Pixel 6 Pro-ra. Mindket telefonnal voltak gondok, de leginkabb a Beta Tensor Chip-el. Bárcsak fanboy szoveg lenne, de a 2. foto utani fagyas a Google flagship telefonjan Android 12.1(L) es 13B1-al is egy kicsit "vicces".
-
válasz
Fanboyról annyit, hogy volt rengeteg droidom, legtovább Samsung vonalon maradtam S8+/Note8/Note9/Note10+... Tudom miről beszélek, ez a saját tapasztalatom. Szerettem őket, főleg a Note 9-10+-t, de minimum heti 3szor votl,hogy egy app kidobott és közölte,hogy "leállt", mikrolag hegyek (valahogy a Samsung nem tudja megugrani,hogy feloldáskor, főképernyőre ugráskor ne legyen szaggatás) ésatöbbi. Ettől még teljesen jó volt, a mai napig rengeteg hasznos és praktikus funkció hiányzik. Vszont legalább nem kell kutatnom, hogy épp minek támad zabálni az akkut, melyik nep van olyan kedve a google play servicesnek, hogy lemeríti a telefont és melyik nep "hagyja békén" és még hosszú a lista.
Azt mondom, mindkét oldalon megvannak az előnyök-hátrányok, azt kell mérlegelni, ki melyikkel tud együtt élni és ennyi. Lehetnék fanboly, - 2008 óta mindegyik iPhone-om volt, talán a 4S volt kivétel- de nem vagyok. -
stomi83
csendes tag
válasz
#31733248 #1854 üzenetére
Hidd el, hogy nem. A videók Jordániában, a Wadi Rum sivatagban készültek, ahol olyan vörös a homok, mintha őrölt paprika lenne.
Szóval tutira a OnePlus képe a színhelyes. De végignézve a videókat, mindegyik zavaróan fakó (nem csak a sivatagos videók, hanem az egész nyaralás videói).
T0rnad0: nekem is be van kapcsolva a HDR video mód. Kipróbálom holnap, hogy milyen kikapcsolva. Bár ennek nem pont bekapcsolva kellene jobbnak lenni?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged