- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
válasz
SeatZola #3688 üzenetére
Spigennek van. ráadásul minden színhez van igazodó magsafe gyűrű, azaz van olyan tok amiben fekete, kék és fehér.
-
evo87
őstag
A 13 mindösszesen vastagságban, ott is csak 0,25 mm-ben tér el a 12-től. Ahogy nézem, a gombok, lyukak...stb minden hasonló helyen van. Van esély arra hogy a sima 13 tokjai jók lesznek a 12-re?
-
evo87
őstag
válasz
gypiero #3547 üzenetére
Nálam néha előfordul, főleg 1 bizonyos személlyel, hogy ha hívjuk egymáést, akkor mituán felveszem/felveszi, 5-6 másodpercig senki se hallja a másikat. Ezt eddig betudtam hálózati hibának, főleg mert nem mindig csinálja és mert csak egy adott emberrel. Vagy ez is az emített visszahívási hiba lehet?
-
evo87
őstag
-
evo87
őstag
Ha már téma a CarPlay és a magsafe autós tartó...
Az alábbi jelenséggel szembesültem: adott egy sima iPhone 12 és egy magsafe rögzítésű ESR HaloLock autós tartó, ami tölt is egyben. Az autóra Bluetooth-on kapcsolódik a telefon (Dension BT Gateway). Ha rajta van a teló töltős tartón, akkor a zene mellett a generátorzajhoz hasonló elektromos zaj is hallható, illetve nem működik a telefonon a zene vezérlése az autóról. Ha leveszem a tartóról, tökéletes.
Ennyire bezavar a Qi töltés és a magsafe a BT kapcsolatnak vagy mi lehet a baj?
-
evo87
őstag
válasz
kazsmerlaca #3174 üzenetére
Spigennek van pl tökjó. [link]
-
evo87
őstag
Nálam az alábbiak: mindennapokra gyári szilikon vagy Spigen szilikon, elegánsabb viselethez pedig gyári barna bőpr. Imádom. Nálam a gyári mellett a Spigen tud labdába rúgni. Tőlük beszereztem egy Spigen Smart Fold walletet is, ami magsafe megoldással rögzül és a gyári árának töredéke.
-
evo87
őstag
Sima 12-t használok, dual simes módban.... azzal nincs semmi bajom, hogy az 5g nem működik még, ez a része nem is érdekelt. Viszont az zavaró, hogy a VoLTE nem megy, kapcsolni sem lehet......
-
evo87
őstag
Sziasztok!
A hazai almás facebook csoportokban terjed a 12 szériával kapcsolatban egy amolyan displaygate agymenés, miszerint a kijelző bizonyos körülények között vibrál, zöldül és pár nap használat után eléggé beég. Ez valós dolog vagy csak valaki unatkozott és próbál az idegeire menni a telefonjukban mindenáron hibát kereső és látó szerencsétleneknek?
-
evo87
őstag
válasz
TheBikerider #1289 üzenetére
Hát az utóbbiak alapján nekem is ez jött le. Hisz az előbb írtad hogy a 12vel amiatt voltál elégedetlen, mert a kijelzo és az üzemidő tekintetében rosszabb volt mint a 11 pro... És ezért váltottál Minire, mert a 12vel elégedetlen voltál a fentiek miatt...ergo a miniben vélhetően ezekben jobbra számítasz. Vagy én is félreértem?
-
evo87
őstag
-
evo87
őstag
Kíváncsiságból, az összehasonlítás kedvéért ma én is 100%-ról merítettem abszolút átlagos használattal (böngészés, közösségi média, telefonálás, azaz semmi extrém) a sima 12 akkuját, és ahogy megláttam a hozzászólásod, gondoltam 28%-ig merítem, hogy egzakt legyen az összevetés. Mindez a következőképpen alakult:
11 órája vettem le a telót a töltőről. Most van 28%-on és 4 óra 25 perc volt a SOT.
Ezek alapján ennyivel erősebb lenne a Mini akkuja a sima 12-höz képest, azaz a Mini SOT-ban tudna kb. 20%-ot pluszban 2x annyi készenléti idő mellett?
12 vs. 12 Mini
11 óra vs. 23 óra üzemidő
4:35 vs. 5:37 SOT -
evo87
őstag
Úgy konkrétan nincs hiányérzetem. Amit korábban megcsináltam telon, azt iOS-en is meg tudom. Szilárdabbnak, egyértelműbbnek érzem ezt ráadásul... a droid számomra hektikusabb volt minden szempontból, bár tény, hogy manapság már az is egy teljesen jó rendszer, nincsenek lényegi különbségek.
-
evo87
őstag
A 12-es szériánál a gyári bőr vs gyári szilikon tokoknál fennáll a korábbi évek tapasztalata, miszerint szép és minőségi a bőr, de csúszós és sérülékeny, a szilikon pedig jobb tapadósabb fogást biztosít?
-
evo87
őstag
válasz
koxkids #1191 üzenetére
Úgy eléggé. Üzemidőben nagyon is korrektnek gondolom, Xs-ről váltva sok szempontból (akku, kamera, stb) előrelépés volt. Néha hiányzik a tele lencse, de kárpótol máskor az ultraszéles látószögű. Nekem nagyon bejön a szögletes formaterv, úgyhogy nem bántam meg. Nyilván a Mini továbbra is ultra csábíó, de félek, hogy az már az én szokásaim mellett kompromisszum volna.
-
evo87
őstag
válasz
koxkids #1187 üzenetére
Nagy dilemma. Bár aki írja, hogy 5X%akkunál már volt 3,5 óra SOT-ja... nyilván kérdés az is milyen fényerőn meg milyen használattal. Nem kétségbevonva a szavát nekem ez amolyan kezdeti pozitív csalódásnak tűnik ami majd azért normalizálódik alacsonyabb szintre.
Mert nekem normál használattal a sima 12 tudja ezt.... most 4 órával auzután, hogy levettem a töltőről, 1óra 51 perc SOT és 77% maradt az akkuban.
-
evo87
őstag
Xs-ről váltottam, e tekintetben érezhető előrelépés volt a 12... ma megtapiztam a Minit, valóban piszok csábító a kompakt mérete, ellenben a 12 után visszalépés volna üzemidőben. Sajnos nem minden esetben van lehetőségem nap közben tölteni, így pedig bizonytalan lenne... ráadásul vannak időszakok amikor nagyon sokat kell nyomkodnom... úgyhogy ellenállok a csábításnak és nem viszem vissza a 12-t a Mini miatt.
-
evo87
őstag
válasz
HoldfenyLuna #1073 üzenetére
Suunto Spartan Sport. Imádom. Crossfit, futás, spartan race... Jó az app is...
-
evo87
őstag
Nem volt hibás, de vonattal ingazom minden nap munkába, plusz az irodában is sokat telefonálok és sokat nyomkodom, így nyilván nem meglepő módon nap közben muszáj volt tölteni, hogy kibirja a napot... Ellenben a 12 sokkal tartósabb ilyen szempontból, mint az Xs. Úgyhogy nem bánom a váltást... Csak a mini a mérete miatt vonzó lett volna.
-
evo87
őstag
Húuuuuu. Én nagyon rá voltam pörögve a Minire... De végül az üzemidő para miatt sima 12 lett. Nekem tényleg fontos hogy relatíve sok nyomkodás mellett bírjon 1 napot. De el sem merek menni megfogdosni a Minit... Egyszerűen félek, hogy megbánom, hogy nem vártam meg. Nagyon imádnám a méretét, egyedül az vigasztalna, ha tényleg sokkal elmaradna üzemidőben a sima 12-től.
-
evo87
őstag
Volt az előzőekben kérdés, hogy a 12 üzemidőben mit tud... Nálam Xs-t váltott egy sima 12... És érezhetően jobb, lényegesen.
-
evo87
őstag
Srácok, ez a bebújtatós tok komoly???
Egyrész szerintem bazári... ki hord így telefont... másfelől az ára...
Remélem hamarosan lesz ehhez is Smart Battery Case... annak több értelme van.
-
evo87
őstag
Nekem (elvileg) ma érkezik a sima, fekete 12, de elöljáróban, nem a vitába beszállva, hanem inkább kiegészítve írom a saját gondolataim.
Fotózásra van egy f@sza kis Fujifilm X-T30-asom, fincsi, 2.8-as rekeszről induló obival. Az kb mindenre tökéletes, munkához is aszt használom. Emiatt a Pro által nyújtott plusz nálam nem ér sokat. Ellenben az Xs-hez képest kapok egy ultraszéles kamerát amivel lakásban vagy akár a munkához is tudok extrémebb gyújtótávolsággal csinálni pár kiegészíő képet.
Sokan írják, hogy nincs sok újdonság, nem mutat semmi komoly előrelépést:
- nekem az Xs-hez képest igenis előrelépés, akár fotós képességekben (éjszakai mód), 2 generációval újabb chip, takarékosabb, nagyobb akku, könnyebb, illetve szubjektív, de a dizájn is sokkal jobban bejön. Aztán előrelépésnek ott a jobb fizikai ellenállóság, a jobb kijelző, a hosszabb támogatottság és az 5G. Utóbbi nem is a jelen miatt fontos, hanem esetleg később nekem, illetve ha majd 2-3 év múlva eladom, már bizonyosan könnyebben elviszik mint egy 4G-s készüléket. Tehát azért időtállóbb is.
- egy 11 Pro-hoz mérten lehet hogy nincs akkora előrelépés, de vegyük figyelembe azt is, hogy lassan elérjük a határokat és egyre nehezebb igazán nagyot újítani, egyre nehezebb és költségesebb egységnyi előrelépést elérni technológiai fronton... és ez nem csak az iPhone esetében igaz, hanem a telefonokra és a műszaki cikkekre általában. Itt már nem lehet akkora ugrásokat elérni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest