- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
likeaRAINBOW
senior tag
Srácok, nem vagyok túl tapasztalt még az ökoszisztémában, így egy kis segítséget kérnék.
adott egy i12 + egy AW5. Ugyebár, ha a kezemen van az óra, akkor csak az óra küld értesítést, a telefon csendben van. Ez így rendben is van, nem kell mindennek csilingelnie.
Viszont ha elmegyek tekerni, akkor BT fülessel hallgatok zenét a telefonról, viszont az értesítések, hívások továbbra is az óra fleé mennek, amiket így nem hallok. Milyen megoldása van erre az apple-nak? Azon kívül, hogy kapcsolódjak a fülessel az órára is, mert nemsok kedvem van szarakodni a fülessel, ha épp a telefonhoz csatlakozik előbb.
Köszönöm segítségetek.
-
mtm800
senior tag
Erre valakinek tippje? Minden sirivel kapcsolatos lehetőség ki van kapcsolva
I12 készülék.Saját készülékemmel összehasonlítva látszólag minden oké, mégis ezt csinálja / kollégámé a teló/ Őszintén szólva nem láttam még ilyent pedig megvolt minden egyes darabom megjelenés óta.Újra is lett telepítve a teló már / igaz nem új készülékként , hanem bizt mentésből visszaállítva/ -
Rob700
senior tag
válasz
telefonmágus #2779 üzenetére
Rob (Róbert a keresztnevem) a 700 pedig az akkori telefonom típusa amikor anno regisztráltam ide. Szóval semmi közöm Kecskeméthez. 😅 A kérdésemre esetleg valami bölcsesség?
-
domerator
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #2792 üzenetére
Igen ezt én is észrevettem, ha a hívást csak a felső csíkban levő gombbal veszem fel. Ha rányomok a fekete részre (teljes képernyős lesz a hívás) és úgy veszem fel, akkor rendben működik a közelségérzékelő.
-
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok.
Olyan problémàm van hogy amikor nyomkodás közben hívnak és felveszem akkor a képernyő elsötétül ami jó is de mégis feléled miközben az arcomon van és így össze-vissza nyomkodom telefonálás alatt.
A közelség érzékelő jó a telón. Másnàl is gond ez? -
-
hkari
őstag
Sziasztok!
A Nudient tokokról van valakinek tapasztalata? Elég durva minőségnek tűnik, és egész jó áron van.
-
YoSzabee
tag
Tekintve, hogy egy kanadai "áruházhátuljából" érkezik, a 3 hét is elfogadható szvsz. Egyébként valóban jó termék, S10-re tettem mikor megvettem, 2 év után is úgy nézett ki mint amikor applikáltam. Ha esetleg valaki megkívánja, van egy szett 1. generációs MKBHD féle fekete Icons 12 Pro-ra nálam
-
Norbi.
őstag
válasz
kakuk.tamas #2787 üzenetére
Jó cucc, nekem már nem az első telefonom, amin van. Viszont elég lassú volt most a szállítás, 3 hét alatt ért ide.
-
amstaffer86
kezdő
válasz
kakuk.tamas #2784 üzenetére
Tényleg, most nézem hogy az a kicsi hozzá a kameravédő fólia... akkor nem szóltam.
Viszont a keret az még így is védtelen marad a véletlen leütődéstől. -
Norbi.
őstag
válasz
amstaffer86 #2783 üzenetére
Ott a kameravédő. Nekem is volt rajta, semmi baja nem lett a kamerának.
Egy percig nem volt tokban eddig a telefonom és nem is lesz, nekem pl. karcmentes a az egész keret, eddig 3* ejtettem le, igaz nem magasról, az éjjeliszekrényről esett le, kb 40centi.
Kereten nem volt semmi, csak hátlapi fólia, most lecseréltem egy Dbrand skinre.De, amúgy van külön a keretre is fólia, ha valaki védeni akarja, de nem akar tokot rakni rá.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
amstaffer86 #2783 üzenetére
Van benne kamera védő is. Majd kiderül mennyire karcolódik. De mivel tetszik a dolog, gyorsan rendeltem belőle még 3 pakkot cserére.
Igazából pont az volt a lényeg nekem, hogy ne legyen tokban. Így jobb a fogása.(Utálom a tokokat a P40 Pro-t is tok nélkül használtam javarészt. Ha leesik és összetörik így jártam… Eddig csak “direktbe” törtem telefont. A Mate 20 Pro-m hátulját akartam leszedni, és megcsúszott az ESD pálca… Lehet nagyképűségnek hangzik ez egy 360ezres telefonnál, de számomra ez csak egy használati eszköz, nem esek kétségbe ha törik.)
-
amstaffer86
kezdő
válasz
kakuk.tamas #2782 üzenetére
És ebben hogyan oldod meg, hogy ne a kamera rész szélén vagy a lencséken feküdjön fel a telefon ha leteszed valahova?
A tokban az a jó, hogy azok sem állnak ki belőle... valamint a telefon szélét, a keretet (ami szerintem a legsérülékenyebb része) is védi. -
amstaffer86
kezdő
válasz
GreenGoblin #2777 üzenetére
Szerintem is inkább arra kell vigyázni, hogy ne melegedjen töltés közben.
A többi tényező nem annyira döntő az aksi élettartam ügyében. -
Rob700
senior tag
válasz
GreenGoblin #2777 üzenetére
Akkor azért ki lehet jelenteni, hogy te oda teszed magad ebben a témában... 😅
Az időzítő használatakor vettem észre, hogy ha a kijelző zárolása 1percre van állítva és az időzítő is 1perc akkor amikor jeleznie kellene abban a pillanatban lezár a kijelző és nem jelez...Erre van valami tippelek... ?
-
GreenGoblin
őstag
Annyira, hogy 5W-os gyárival töltöm este 100-ra fel miközben repülőben van és hideg felületre rakom. Az optimális töltés be van kapcsolva.
Napközben sosem töltöm, ha játszok, navigálok közben nem töltöm.
Ja általában 20-30 környékén, néha 10 van mikor este felrakom.
Vezetékmentes töltést nem használok a hő miatt. 20-az töltőm is van de nem használom.
Ennyi. -
Semennyire. Most arra vagyok kiváncsi, hogy a kb megjelenéskor vett 6s plusom alkuja mikor megy be az alá a határ alá amikor már nem írja ki hogy támogatja a normál csúcsteljesítményt, sose volt odafigyelve semmire a töltésénél és még mindig nem akar leromlani az alá az akksi.
-
Rob700
senior tag
Ti mennyire figyeltek oda a töltésre? Én igyekszem 90-20% közt tartani és éjjel nem hagyom töltőn... 🤷🏻♂️😁
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Ez eredeti lehet? [link]
Annak írják....csak túl olcsó. -
SamiCsillag
senior tag
Szerintetek érdemes az iPhone tévére beregisztrálni? 1 évig ingyenes. Egyáltalán magyar film van?
-
amstaffer86
kezdő
válasz
PrometheusX #2750 üzenetére
Gratula! Nem fogod megbánni.
-
-
domerator
veterán
válasz
PrometheusX #2750 üzenetére
Szerintem nagyyon jól döntöttél!!!
-
atirag
őstag
válasz
TechN7ne #2746 üzenetére
Ezt a jobb hangzást kifejtenéd? Mert én (biztos süket vagyhok
) de nem veszek észre igazán különbséget. x xs 11 pro 12 . És autóban használom sztem egész jó rendszerben. És bluetooth kapcsolaton.
Ezt csak azért kérdem mert értem,hogy lehet olxan rendszer ahol ez kijön ,de ahhoz nagyon jól kell hallani és nagyon jónak kell lennie a hangrendszernek is. -
SamiCsillag
senior tag
Hol nézitek ezeket a bőr tokokat? Engem is érdekelne. Esetleg egy link?
-
PrometheusX
aktív tag
Köszönöm szépen mindenki tanácsát
. Végül a 12 mellett döntöttem: kicsivel időtállóbb lesz a 11-nél (már csak az 5G miatt is, ha esetleg eljutunk odáig hogy rendesen ki lesz építve a hálózat országszerte), és szeretném kipróbálni milyen OLED kijelzővel a telefon.
Tudom hogy nem kevés felár a 70.000 forint ezekért, de mivel 3-4 évre tervezek, így inkább rááldozok kicsit, és az újabbat veszem. (Másik szubjektív dolog: tetszik hogy a 12-nek nem lekerekített a széle, és kék színben jobban bejön számomra a telefon.)
Ettől függetlenül az 11 is szimpatikus telefon amúgy, ha kötöttebb lenne a költségvetésem valószínűleg azt kellett volna választanom. Köszi szépen még egyszer a segítséget!
-
dawez
tag
Sziasztok S20 ultrarol valtottam eddig nagyon tetszik csak tokot keresek ra nem tudtok valami jo minosegut? Pitakat nezegettem de vacilalok meg.
-
mateban7
csendes újonc
Gondolom használtál P30 prot is és van tapasztalatod. Én valamelyik nap elmentem és fotóztam mindkettővel, onnan tudom mit írok. Az Iphone kamerája élethűbb, világosabbak a képek, a Huawei kontrasztosabb, túlszaturált. Videóban nagyon magasan az Iphone nyer.... Ha gondolod hétvégén készítek összehasonlítós képeket, bár sok értelme nem lenne, mert már nem ezek a referencia telefonok.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
TechN7ne #2746 üzenetére
Nem kéne személyeskedésbe átmenned azzal hogy a rangom hozod fel ami gyakorlatilag semmit nem jelent!
Az hogy 86%-os annyit jelent hogy odefigyelt az illető hogy használta, töltötte a telefont. Az hogy nálatok ez ilyen nem jelenti azt, hogy mindenkinél!
A tovább támogatottságot megmagyaráztam miért nem előny. Egy év extra nem számít sokat.
Nyilván minden újdonságot felsorolsz amivel jobb a 12, nyilván igaz is ezzel nem tudok vitába szállni. Viszont ez a sok extra nem indokolja azt hogy meg is érné.
Nagyon nerd-nek kell lenni hogy ezek miatt adjon ki az ember sokkal több pénzt.
Szappantartó...mi van?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
GreenGoblin #2744 üzenetére
Nekem ne mutasd be légy oly kedves ,hogy meddig lehet használni egy iPhone t ,van 2db 6s plus is a háztartásban 86% os gyári akkumulátorral több mint 5 évesen ,és köszi jól vannak.
Nem csak tovább lesz támogatva ,de sokkal jobb előlapi kamera ,jobb kijelző ,jobb Bluetooth kapcsolat ,minőségibb hangzás ,és még sem az 5g t ,sem a könnyebb és jobb formáját nem is említettem.
Értem ,hogy junior tag vagy és gyűjtöd a hozzászólást ,de egy szakmai topikban hülyeségeket ne beszéljünk már egy szappantartóról.
-
BéHGT
senior tag
Miért érné meg annyira váltani? Nekem P30 pro 8/256 és 12 pro 256-os is van. Az esti képek nekem nagy csalódás a 12 pronál. A p30 pro képei sokkal részletesebbek, ezt valahogy nem tudom feldolgozni. iphone talán a fehérengyensúllyal ügyesebben játszik, de ennyi. Persze kinek mi...
-
GreenGoblin
őstag
válasz
TechN7ne #2743 üzenetére
Tovább lesz támogatvára nem mondanám előnynek. 11 még kb. 4 évig, 12 ötig. És szerinted hány ember használ addig telefont?
A támogatás végére már az akku is kuka lesz, kell cseréltetni ami nem olcsó ráadásul a vízállóságnak is annyi lesz utána az héccenség akkor inkább már újat vesz az ember. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
PrometheusX #2739 üzenetére
Ahány ember ,annyi válasz...
12 t vedd mert újabb ,kisebb és tovább lesz támogatva.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
11 elég. Nem olyan nagy az előrelépés, hogy megérje azt a nagy felárat a 12. Van amiben jobb is a 11, az meg az akku ill. valakinek az is előny hogy nem amoled van benne. Szóval én 11-et venném. Ezt úgy mondom mind a kettő készülék itt van a kezemben.
-
amstaffer86
kezdő
válasz
Szerintem is a 12 lenne a jobb választás, már csak az időtállóság miatt is.
-
válasz
Mindenképp a 12-t venném.
OLED panel magában megéri a 70e felárat főleg olyan használatra! -
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt vagyok, kinéztem magamnak az iPhone 11-et és 12-őt (rendes változatok, 128 GB-os háttértárral). A két modell között ~70.000 forint árkülönbség van, és nem tudok dönteni hogy megéri-e a 12-őt venni a 11 helyett. Főként átlagfelhasználásra használnám (hírek olvasgatása, Youtube, Telegram/Messenger), néha fotózásra.
Szerintetek a jövő szempontjából megéri befektetni a 12-be a pénzt, vagy pedig 11 is elég lehet? Tapasztaltatok lényeges előrelépést a 11-hez képest, ami miatt megéri a felárat az iPhone 12?
Köszönöm a segítséget előre is!
-
amstaffer86
kezdő
Van akinek a telefonja már nem 100%-os aksi kapacitást mutat?
Ha van, ő hogyan szokta tölteni?Köszi!
-
natë
nagyúr
válasz
mateban7 #2735 üzenetére
Este már a 11 is sokkal jobb, mint a p30. Nem egy liga.
A vége pedig amit írtál...nehezen tudom értelmezni, minek nagyítgatsz a fotóba?
Ha a teljes, valós méretre gondolsz, ami nem nagyítás, ott pont, hogy jobb az alacsonyabb megapixel szám. Nézz meg egy 48/64-es fotót. -
mateban7
csendes újonc
válasz
nikilauda #2732 üzenetére
Igen és mondom ezt úgy, hogy mindkettőt használtam, facebookon fotós oldalam is van és akkor kezdett el felkapott lenni, mikor átváltottam Huawei készülékre. P10, P20, Mate 20 pro, P30 pro... Az Iphone sem rossz, főleg nappal, de este nem tudja még azt a szintet. Ráadásul amiért csak 12 megapixelen fotózunk vele, a belenagyításnál szétesik a kép, így nehezebb a szerkesztés is. Ez saját tapasztalat alapján van így...
-
titi1990
tag
Nekem van itthon egy fekete woolnut, kellemes minőségű tok. Igaz kb. 2 napig használtam azóta a fiókban pihen a tok mert hiába slim design (bőr tokhoz képest tényleg vékony) nekem így is túlságosan nagy lett tőle a telefon. Hozzáteszem mindegyik tokkal így jártam ezért inkább maradt a tok nélkül való használat.
-
Sloth34
újonc
Sziasztok!
Fontolgatom P30-ról a váltást 12 pro-ra. Azonban nem tudom, hogy megéri-e váltanom. Főleg az ujjlenyomat olvasó hiánya a visszatartó erő.
-
Polir7510
csendes tag
Sziasztok. Páromnak sima 12 készüléke van.
Ha hívják sokszor van hogy nem hall semmit. Vissza kell hívnia az illetőt hogy halljon valamit. Hálózati beállításokat visszaállítottam már de ugyanaz. Valakinek van hasonló tapasztalata? Szoftveres vagy inkább hardveres gond lesz? -
válasz
mateban7 #2718 üzenetére
Persze, a kamera appban a sarokban lévő live fotó ikonnal (koncentrikus körök). Ha sárga, be van kapcsolva, ha fehér akkor ki. A beállítások megőrzése pedig a kamera beállításaiban (Beállítások / Kamera / Beállítások megőrzése / Live Fotó) abban segít, hogy a kamera appból való kilépés után úgy is maradjon, ahogy utoljára beállítottad.
-
Adams15
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek X level tokja iphone 12-re? Jónak tűnik? [link] -
mateban7
csendes újonc
A fotózásnál kilehet kapcsolni a live videózást és ha igen hogy? Köszönöm a választ.
-
natë
nagyúr
Használtok a készülék hátán üveget vagy fóliát? Vettem rá egyet, de nem ok, mert a tokban így feszül.
-
natë
nagyúr
Az miért van, hogy lenémított telefonnál néha hallani a lezárási klikket vagy a billentyűzet hangját?
-
Godfather
aktív tag
válasz
telefonmágus #2710 üzenetére
Igen, nekem legkozelebb Lyon-ban van 5g.
-
natë
nagyúr
válasz
silentkiller #2712 üzenetére
-
Godfather
aktív tag
válasz
SamiCsillag #2707 üzenetére
Beallitasokban az alkalmazast kikeresve jo esetben lehet valtoztatni az alkalmazas nyelvet.
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
SamiCsillag #2694 üzenetére
Erre esetleg valaki?
Azóta hiába álltam vissza magyar régióra bármit letöltök, akkor az ciril betűs... Hagytam volna a fenébe azt a vodafone alkalmazást... -
amstaffer86
kezdő
válasz
GreenGoblin #2705 üzenetére
Igen, valóban.
ilyenkor én is ha pár perc után észreveszem magam, akkor vagy abbahagyom a játékot, vagy lehúzom a töltőről. -
GreenGoblin
őstag
válasz
amstaffer86 #2704 üzenetére
Játszani úgy hogy töltőn is van ill. tokban is van a legnagyobb akksi gyilkos.
-
natë
nagyúr
válasz
GreenGoblin #2701 üzenetére
App és felhasználás függő is, illetve, hogy mik futnak a háttérben. Én mindenesetre örülök ennek a helyzetnek
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Gaming notebook topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest