- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy7
tag
válasz
silvergod #2330 üzenetére
Valószínűleg 7.5W-tal fogja tudni tölteni. A gyári Magsafe töltőben van valami "okosság", ami engedélyezi a gyorsabb töltést. Szerintem a Magsafe utánzatok csak tapadnak, de nem töltenek gyorsabban, mint bármilyen olcsó 7.5W-os Qi töltő. (pl. Ikea Livboj)
A 15W eléréséhez a gyári 20W-os adapterre is szükség van és ezzel is 50% töltöttség után visszavesz 7.5W-ra, úgyhogy nem akkora a nyereség. -
hkari
őstag
válasz
silvergod #2321 üzenetére
Azert én ennyire nem tenném egyértelművé
Jó telefon én is szeretem, de baj is van vele, nem csak szép és jó meg happy az élet
Android után h nincs értesítési led azt borzalmasan nehéz megszokni. Nekem ez a fekete kijelző bajom is előjött, plusz a kamera rohadt jó, de közelre kb semennyire sem lehet fókuszálni, ami S10 után nagyon sokszor megszivat. Itt is kell kompromisszumot kötni, pedig ezért az árért már nem igazán akarnék
Ettol még marad, mert tényleg jó, de ha nem céges lenne, és nekem kellett volna ráfizetnem az S10-re azt a kb 300 ezer forintot, akkor bosszús lennék nagyon.
-
SeatZola
őstag
válasz
silvergod #2265 üzenetére
Sima S20-ról váltottam, ami előtt volt az S20+. A fiamnak meg a sima S20-ról váltottunk sima 12-re. Nagyon meg vagyunk elégedve mindketten. Ma reggel vettem le 5.30-kor a töltőről, most vagyok 76%-os és 2 óra 51 perc SOT van benne. Amúgy mindenben nagyon bejön a 12-es széria. Eleinte a kijelzőolyan kicsit fura a Samsung S20 után, da 1-2 na után már ez a természetes ezt szeretem.
-
-
atirag
őstag
válasz
silvergod #1888 üzenetére
De van,hogy nem érnek el. Messenger üzenetet nagyon ritkán kapok az nincs is beállítva értesítésre.
Imessage whatsapp és viber. A viber kuka bár az sose volt a stabilság mintaképe.Minden tiszteletem mindenkié,de a környezetemben van még hasonló készülék és egy kártyával rendben van. de ha két kártya van benne akkor azért bohóckodnak.
Persze ha nem annyira van használva akkor simán lehet,hogy fel sem tűnik az felhasználónak.
A mai napom mondjuk úgy néz ki,hogy 8 óra képernyő idő . Kb 5 óra beszélgetés másfél óra navigáció és egyéb. És a hívások elég sok emberből álltak össze.
És ma még inkább érzékeltem mennyivel rosszabb a 12 mint a 11 pro. De amíg nem telik el néhány hónap addig nem viszem vissza mert tuti ugyan ilyet kapok.Hallosz : Csak nekem amíg a pro volt addig már egész jól megvoltam.
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
silvergod #1865 üzenetére
Nekem csak ez az erős merülés van. Tegnap egy órát olvastam az Apple fórumát:
https://discussions.apple.com/thread/251956914?page=6
Szóval egyértelműen látszik, hogy csak dual sim esetén van ez. Bízom benne, hogy szoftveres a dolog és hamar javítják.
Egyébként én nagyon szeretem ezt a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest