- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
rolandrepasi #1899 üzenetére
Azt vettem észre, ha össze vetjük a gyorstöltést és a lassabb töltést, akkor nem maga a gyors feltöltés miatt használódik el hamarabb az akksi, hanem a magasabb hőmérséklet, ami ilyenkor éri az akkumulátort.
Én nem igazán gyorstöltőztem sosem a telefonjaimat, de volt, hogy egy időben GPS-ként használtam, és úgy töltöttem.
Természetesen, hogy jobban melegebb lett, mint ami optimális neki, és huzamosabb ideig így volt. Mióta odafigyelek arra, hogy ne tartsam sokáig melegben ilyen módon, az új akkumulátor már nem degradálódott ilyen gyorsan.Összegfoglalva:
Ha gyorstöltünk, figyeljünk oda, hogy a megfelelő hőelvezetés meglegyen. Ne a legvastagabb szigetelő hatású tokban töltsünk, és ne akkor futtassuk a legjobb 3D játékokat, ami a processzor által szintén melegíti a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest