- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Sziasztok,
Több kérdésem is lenne, úgy döntöttem kipróbálok egy Apple terméket, és egy Iphone-ál kezdeném. Több dolog van ami az androidos világ után zavarónak tűnik, minden tapasztalat nélkül ezért kérdeznék. A kérdéseim a következők lennének:
- A bluetooth-os headsetek, pl egy stereo ~ 10000 Ft-os Sony vagy hasonló mennyire működik ezekkel a telefonokkal nézegettem az Airpods árakat de azért 40 - 50000 Ft egy Bluetooth fülhallgatóért erős/felesleges/pazarló nekem nem ér ennyit. Nem gondolom, hogy nekem szükségem lenne egy ilyen árú fülhallgatóra, a 10000 Ft-os pont jó szolgálatot tesz.
- Gyors töltőm van 18Wattos Xiaomi, ez kompatibilis vajon az Iphone telefonokkal? Lehet kompatibilitási probléma?
- Zenét másolni még mindig csak iTines-al lehet, mert azért ez elég tréé megoldás ahelyett hogy feldugom bármire a telefont linux,windows bármi alól, és egy mappába bemásolom a fileaimat. Ennél egyszerűbb azt hiszem nincs. Illetve még mindig csak Windos/mac alól támogatott Linux support milyen lehet?
- Mennyire vonatkozik az a garanciális szabály az Iphone-ra, ha 250 000 Ft felett van a készülék ára, akkor 3 év garancia/jótállás jár a készülékre. Az Apple ezeket nem szokta figyelembe venni a kereskedőkkel mi a helyzet ezzel kapcsolatban?
- Mennyire vannak olyan alkalmazások IPhone alá melyekkel lehet a zenét egyszerűen kezelni pl beleteszek egy mappába egy zenét és azt abban a mappában ki tudom választani, csak így egyszerűen.
- Illetve mennyire vannak meg azok az ingyenes alkalmazások/funkciók Iphone alá, mint android alá? pl: vlc, blokkoló programok, amik nem engedik ki amit nem akarok, mobil hotspot, a dual sim, esim funkcióját melyik szolgáltató ismerheti. pl a vodafone igen?Köszönöm a válaszokat.
-
lenovomen
aktív tag
iPhone 12-nek milyen a hívás minősége? Jobb, mint se 2 esetében? (annak eléggé doboz hangja volt a hangszórójának)
-
TomPack
őstag
Videó nézés közben is érezhetően gyengébben szól. Mintha kisebb teljesítményű hangszórók lennének benne, kevésbé telt, nincs benne basszus. Se alul, se felül.
Össze tudod hasonlítani 2020 SE-vel?
Esetleg létezik erre valami beállítás? Bár az SE-n sem állítgattam semmit emlékeim szerint. -
dns86
tag
Én jelen pillanatban egy 12 Pro Max-ot (tudom másik topic) használok dual SIM módban mindkettő SIM-nél aktív 5G-vel (UK-ban élek). Sajnos azért lehet tapasztalni gyengébb akkumlátor időt. Persze ez lehet a dual 5G miatt is. Egy SIM-el használva hazaértem pl. 65% akkumlátor töltöttséggel (az 5G minden esetben aktív). Ugyanez dual SIM használata mellett kb. 50% kb ugyanazokkal a használati szokásokkal. Hangsúlyozom ez lehet természetesen a dual 5G miatt is.
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki SE2020-ról váltott 12-re?
Más is tapasztalta azt rajtam kívűl, hogy a beszédhangszórója sokkal gyengébb a 12-nek?
Tehát ha a fülemhez tartva, hagyományos módon (nem kihangosítva) az SE 2020 sokkal teltebben, erősebben, élethűbben szólt. Most ebből a szempontból kicsit visszalépésnek érzem.
Más is tapasztalta ezt, vagy az én telefonom lenne hibás, és vigyem vissza?
-
zunga
tag
Iphone 12-nél mi a tapasztalat az üzemidőben két kártyával? E-sim, fizikai sim természetesen. Sokkal gyengébb mint egy simmel?
-
törölt tag
Hali!
Ha az egyik simem atalakitom esim-re, akkor tudom dualsimeskent használni a 12-t. Viszont nem lesz ilyen esetben 5G vagy már javítottak? -
SeatZola
őstag
Kipróbáltam őket. Köszi a tippeket!
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Ti milyen appot használtak a plasztik kártyáitok (személyi, lakcím, bank, stb) kártyák digitális másolatának magatoknál tartására?
-
djoei
tag
Sziasztok szeretnék segítséget kérni 12 szeretnék venni.Ami nem tiszta android után ill h megy iphone esetében a garancia használtan venném papírok nélkül elvileg van apple garancia ez elég így?köszönöm
-
-
zsoltyyy
senior tag
Sziasztok,
van-e esetleg olyan alkamazás, amivel automatizálni lehetne a mobilhotspot be/kikapcsolását? Egy androidos fejegység miatt kérdezném. Androidos telefonra a macrodroid alkalmazással meg tudtam oldani, hogy amint csatlakozik ahhoz a bizonyos bluetooth eszközhöz, akkor kapcsoljon be, és ha lecsatlakozik, akkor kapcsoljon ki a hotspot.
Köszi előre is!
-
atirag
őstag
-
jenco73
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Iphone 12 akkumulátor üzemidőben az Xs-hez képest?
Jelenleg Xs-t használok de sokszor zavar hogy néha nem bírja ki az egész napot töltés nélkül.
A méret miatt inkább maradnék a 12 vagy 11 pro mellett. -
Fradipuma
tag
Sziasztok. Nagyon tetszik a telefon külsőre és fogásra is, ezért sajnálnám tokba rejteni. Létezi valami fólia az oldalára vagy megbízható üveg a hátuljára? Sajnos nekem a Dbrand nem jött be, pár hét használat után a saroknál folyton feljött a fólia. ( Hasitasiban hordom, egy nap sokszor előveszem, ez is közre játszhat! Javaslatokat előre is köszi!
-
Thewent12
aktív tag
válasz
musicryder #2952 üzenetére
Évek óta korlátlan netem van, de hetek óta epekedve várom, hogy holnap végre bekössék a netet az új kecóban, mert agyrém a folyamatos net megosztás Iphone-ról. Nem hinném, hogy sok felhasználó a korlátlan mobilnete miatt ne kötne be otthonra internetet. Persze a gondolatmenetet értem.
-
musicryder
tag
válasz
#40993792 #2948 üzenetére
Ezt a részét még valahol meg is értem, de igen... korlátlan net esetén ha jobban belegondolunk akár nem is lenne szüksége az embernek rendes netre otthon...
És azért elég cink lenne átcsöngetni a szomszédhoz, hogy barátom adj már egy kis netet mert a 400e ft-os telefonom baszik mobilnettel frissíteni... : D -
spawn21
veterán
válasz
musicryder #2945 üzenetére
Sajnos nincs, ilyen is marad.
-
musicryder
tag
Sziasztok!
Szoftverfrissítésnél esély sincs arra, hogy mobilnetet használjon ez a készülék?
Korlátlan netnél kicsit röhejesnek érzem ezt a megkötést... -
btudos
nagyúr
válasz
juhaszroli #2941 üzenetére
Én megvárnám az új széria érkezését, az lenyomja a 12-es árakat és utána vennék csak, ha alapvetően nincs bajod a XS Max-szel. 11 Pro Maxre csak akkor váltanék, ha a kamera fontos neked, egyébként szerintem 1 generációt ugrani nincs sok értelme.
-
Lazika
senior tag
Hali. Nektek is szarakodik a telefon app? Hivtam havert nekem ki se csorgott neki igen. Kozbe lefagyott. Dual simmel hasznalom. Mist felraktam
az uj betat hatha segit… koszi -
válasz
juhaszroli #2941 üzenetére
Én nem tudtam megszokni a sima vagy Pro méretet (ugyan akkora a 12 esetén) és amikor kijött a Max váltottam is rá. Az elején nagyon szupernek tűnt sokkal jobban kézre állt, de hamar elkezdett hiányozni az igencsak nagyobb kijelző.
11 Pro Max amúgy nagyon jó lett és fotózásban erősen odaveri a Xs-t. -
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Jelenleg XS Maxom van, 1,5 éve használom, és nagyon elégedett vagyok, de csak kacsintgatok a 12-es széria felé...
Az lenne a kérdésem, hogy XS Maxról mondjuk áttérni egy 12-re mennyire lenne "csalódás", gondolok itt a méretre, bár sokszor érzem, főleg mikor párom sima XS-ét használom, hogy praktikusabb. Gondolom minden más téren előrelépés lenne, csak a méret lehet rizikós.
Viszont ha itt tartunk, most kb. egy árban van a 11 Pro max és a sima 12. Viszont XS Maxról egy generációval feljebb menni nem tudom, megéri-e, vagy inkább várjak, míg csökken a 12 Pro max ára?
Köszönöm a válaszokat!
-
sz.niki85
újonc
Köszönöm a válaszokat.
-
sz.niki85
újonc
Sziasztok. Mindig is samsungos voltam. De most váltanék. S10plus telom cserélnem. Segítséget kérnék. 11pro vagy 12?
-
neoforce
aktív tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem ezt az Alkalmazás könyvtárat el lehet tüntetni valahogy?I12
-
gilfoyle
őstag
Sziasztok, tudom, hogy vótmá, de mégis... 11 Pro vagy 12?
2 simes használat lenne általános okostelós célokra, játék nem. Aztán úgyis cserélem max fél év múlva valamire -
neoforce
aktív tag
Sziasztok!Hosszú gondolkodás után vettem magamnak, egy i12 a mi9lite mellé párhuzamosan használom, brutálisan szép a telefon és baromi jó vele képeket csinálni azon felül még szoknom kell az IOSt.Az lenne a kérdésem hogy beállítottam a gmailemet a Mail alkalmazásban de egyszereüen nem küld értesítést csak akkor látom ha belelépek, közben párhuzamosan a másik tellon már jelzi hogy jött e-mail, minden alapon van ahogy kivettem a dobozból van vmi trükk?köszi a válaszokat
-
natë
nagyúr
válasz
musicryder #2919 üzenetére
Becsillan a lencse, normális. Nappal szemben mind ilyen.
-
musicryder
tag
Sziasztok!
Napokban lettem tulaja egy 12 Pronak, így ismerkedés folyamata zajlik...
Érdeklődnék, hogy a bekarikázott rész normális-e a fényképnél vagy valami galiba van?
Nappal szemben jött csak elő a mai nap folyamán... És mindegy milyen színhőmérséklettel próbálkoztam...
[kép] -
Lazika
senior tag
Sziasztok! Vegul a pro mellett dontottem. Mediabol akciosan. Ki milyen uvegfoliat hasznal? Tudtok ajanlani olyant, ami vedi az egesz kijelzot face idval egyutt? Revolut biztositast kotott mar itt valaki?
-
medosz11
tag
Az alap beállított értesítési hangot meglehet változtatni?
-
H1N1
tag
Asztalra letéve miért nem csörög a teló ha hívnak? Vagyis inkább hol csörög hol nem.
-
Gubu0101
veterán
válasz
akosxyz #2901 üzenetére
Olvastam valahol,hogy a 15-ös frissítésben lesz valami maszkal kapcsolatos frissítés.
Amúgy meg,orr alá lehúzom a maszkot egyből felold
Mondjuk azon lepődtem meg,ha pl szívom az elektromos cigit,fél arcom kitakarom a cigivel meg a kezemmel még is felold simán,ez alapján egy írisz szken bőven elég lett volna. -
jookomak
őstag
válasz
Akuiwerting #2899 üzenetére
Van AOD funkció. +150 ezerért, Apple watchnak hívják. Ergo én nem tartom valószínűnek.
-
akosxyz
senior tag
Én is OP-ről jöttem át és valóban pozitív csalódás volt a faceID. De azért opciónak miért is ne lehetett volna egy touchID-t betenni? Nem csak egy fajta lehet egy készülékben
Ebben a maszkos időben teljesen jól jött volna egy ujjlenyomatérzékelő bele. Nekem se nagy fáradtság beírni a kódot, de azért tény, hogy más gyártót szétsavaznának, ha folyton kódokat kellene beírni.
Nem vitaindítónak szánom ezt, mielőtt itt nekem esik valaki, mert totál semmi bajom vele. Csak maga az elv érthetetlen számomra, hogy miért hagyták ki? Ha valakinek nem kell, nem használja, viszont sokaknak biztos, hogy jól jönne.
Lehet majd egy következő szériában behozzák
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- GTA VI
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest