- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamMenyus
tag
A dSLR hobby felhasználásra túl van lihegve, az emberek 99%ának nyaraláskor csak kolonc ami elvonja a figyelmét a helyről és a társaságról, széfet kell neki bérelni a szállodában amibe aztán vagy befér vagy nem. A 4s -sel normál nappali fényviszonyoknál készített kép bőven elég 15x10es nyomathoz, vagy ahhoz h elkészítés után még kb 3szor megnézze az ember mielőtt végleg elrakja 15mappa mélységbe a meglevő 5600másik kép közé.
Mondom ezt úgy h másztam már meg vulkánt eos 1dmkII-vel a nyakamban, lencsékkel és vakuval az oldalamon.
Ez egy gadget amit helyén kell kezelni; jópofa, és még hasznos is lehet azoknak akik egyáltalán nem akarnak külön fényképezőgépet gyömöszölni a zsebükbe csavargáskor.
-
szmiagor
tag
a retina ..úgy működik benne mint a emberi szem retinája, ez azért ha így van ez csúcs
-
Szerintem maradjunk a topik eredeti témájánál.
-
bajuszati
tag
ájfón4s áráért meg egy normális vázat
-
Youri
veterán
válasz
Mr.Csizmás #238 üzenetére
zavaró, hogy off-ként írt a cikk témájához kapcsolódóan
-
joey04
titán
válasz
henrikk002 #227 üzenetére
nekem iphone-om van, és néha kéne a bt. jó megoldás amit mondasz, de sajnos nem minden ismerősöm rendelkezik mobilnettel, sőt igen kevesen. persze otthonról el tudják küldeni, de na, macera. nem egy életbevágó dolog, fel van kicsit fújva ez tény, de kellemetlenséget tud okozni olykor.
-
Möhe
addikt
válasz
Értelek.De ha szemben állsz valakivel és neki küldenél valamit,egyszerűen ingyen,bonyolítás nélkül akkor ez a megoldása. Míg te felteszed netre,ő leszedi ....áhhh. Ha van köztetek pár megye,ország akkor már nem érvényes a dolog.Most akkor nem vagyok sikeres? Jah és igen használni szoktam ezt a "ficsőrt" ha tehetem.
-
Youri
veterán
válasz
nem különösebben, de szerintem hülyeség leírni egy minden körülménytől független rendszert, csak mert már nem trendi
pl vezetékes internet is lassan már nem trendi, de köszönöm nem kérek az 5 gigás mobilnetekből
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Attól még másnak kellhet. Ez olyan mint nekem az FM rádió észre sem venném ha nem lenne, ellenben más meg nem venne nélküle készüléket.
-
henrikk002
csendes tag
magamból indulok ki: nincs ájfónom, így ott meg a BT-s fájlküldés, de életemben nem használtam még, ellenben (ugyanilyen célból) a dropbox-ot és az emailt már többször is. számomra egyre kevésbé életszerű a BT-on küldözgetés, sajnálom, ha ezzel bárkinek is a lelkébe tiportam
-
Youri
veterán
válasz
henrikk002 #222 üzenetére
igazán sajnálnám, ha egy ilyen fricskát valóban meg kéne magyaráznom
hűűűhaaa....
még akkor is, ha esetleg mégsem csinál szép képeket
de a kijelző miatt mégis szép lesz, aha... na itt tartunk.
Möhe: iPhone nem tudja, ezáltal a BT fájküldés ciki lett a világban, ennyi. Mert a gagyi kép a fasza kijelzőn egyszerűen csak megjavul. De a BT-n keresztül küldött fájl fejlécébe ezentúl belekerül egy lúzer tag. Mert az érvek kitűnően alá vannak támasztva
#225: "ezen a fasza kijelzőn egyből láthatod, h milyen jó képeket készít az iPhone, kiváltképp az imént bemutatott kiegészítő lencsékkel"
ezt jelenti, még akkor is, ha esetleg mégsem csinál szép képeket
-
Möhe
addikt
válasz
henrikk002 #222 üzenetére
Mostmár engem is érdekel ez a blútyúkos mizéria. Puszta kiváncsiságból ,légyszives mond már el miért?
-
henrikk002
csendes tag
"A bluetoothra azért még kérnék némi magyarázatot, miért nem lehetek sikeres ember."
igazán sajnálnám, ha egy ilyen fricskát valóban meg kéne magyaráznom
"Ha visszenézed a Retina kijelzőn ami a legnagyobb felbontású telefonkijelző, amit valaha készítettek, rájössz hogy nem is olyan rossz ez a masina." = "ezen a fasza kijelzőn egyből láthatod, h milyen jó képeket készít az iPhone, kiváltképp az imént bemutatott kiegészítő lencsékkel"
ezt jelenti, még akkor is, ha esetleg mégsem csinál szép képeket
-
Youri
veterán
válasz
henrikk002 #215 üzenetére
Ha visszenézed a Retina kijelzőn ami a legnagyobb felbontású telefonkijelző, amit valaha készítettek, rájössz hogy nem is olyan rossz ez a masina.
Itt ugye az szerepel, ha a retinán nézed, akkor nem is olyan rossz... mint, ha máshol? Érted... Nem? Mindegy. DSLR. Már az alcímben is szerepel ez a mozaikszó, nem én szültem ide.
Az ugatós részt visszavonom, én néztem be.
A bluetoothra azért még kérnék némi magyarázatot, miért nem lehetek sikeres ember.
ch003067: [link]
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Nem csak azt írja ha vissza nézed a retina kijelzőn. A másik részén meg jót röhögtem.
-
nord_
veterán
válasz
egy szóval sem írta (még az általad idézett posztban sem), h az elkészített fotó minőségét befolyásolja a kijelző felbontása
Így van. -
henrikk002
csendes tag
senki, egy szóval sem írta (még az általad idézett posztban sem), h az elkészített fotó minőségét befolyásolja a kijelző felbontása. ahogyan DSLR-ekről sem beszélt addig senki, amíg te fel nem hoztad a témát.
kissé rápörögtél.
azt sem tudom, h miért mondod, h nem szokásod ugatni (mintha két emberrel beszélgetnél), meg miféle magamból kiindulásról beszélsz. folyamatosan személyeskedsz és a végén - mintegy csattanóként - kikéred magadnak a stílusom. vicc
-
Youri
veterán
válasz
henrikk002 #211 üzenetére
#132: Innen indult a felbontás mizéria, hogy Retina kijelző miatt jobb a fotó
#137: Reagáltam rá, de eddig senki nem magyarázta el, hogy mitől múlik a kijelzőn a fotó minősége.
Nem szokásom ugatni, ne magadból indulj ki.
A stílusodat inkább nem hasonlítom semmihez, mert még kapnám a ban-t, de egy tuti élmény lehet veled egy levegőt szívni
-
Möhe
addikt
Neeeee,már csak egy kijelző nagyító hiányzik róla. Hogy a felvett 1080p-s videókat "nagyban" meglehessen nézni,nagyjából 25"-ra nagyítva Valami hasonlóra hajazva. Tervezek szifont venni,de ez már fáj,mint ahogy a címe is a cikknek. .....fényképezőgép-rendszer
-
Csepe
aktív tag
Cuki cucc.
Ennyiért már igazi objektíveket is lehet kapni. -
henrikk002
csendes tag
No no, később jöttek az összehasonlítások is, h nem olyan nagy szám (most már valóban nem az), hiszen már utolérték. mellesleg (ha már így visszautalgattál a kezdetekre) azt senki sem állította, h ez a masina (akár ezzel a kiegészítővel) DSLR minőségű képeket tud lőni, szóval elgurult gyógyszert először ne az én házam táján keresgélj
-
Youri
veterán
válasz
henrikk002 #194 üzenetére
Elgurult a gyógyszer? Vagy mi? Azt a témát megfigyelted, hogy a ppi kérdés hol jött szóba?
Mert nagy ppi király retina, akkor sokkal jobb a fotó... vagy ezt már eltakarta az iCloud? Vagy - amire nagyobb esély van - hétfő lévén kell egy kicsit hisztérikázni?
aki 2012-ben egy okostelefonon bluetooth-al akar fájlt küldeni, az sikeres ember nem lehet
Bocs, elfelejtettem, hogy ingyen van az adatforgalom... ja, hogy nemHa a sikeresség a pazarlásban nyilvánul meg, akkor oké
-
szmiagor
tag
nekem a telóm 8 mpx el de nekem ez is csúcs akkor ez
-
Cyberpunk
félisten
válasz
henrikk002 #196 üzenetére
Lehet kulturáltabban is nem a vita zavar.
-
GALARDO
addikt
válasz
Mr.Csizmás #64 üzenetére
Gyönyörű készülék az a Motorola, de az a fránya "zöldség" elrontja az összképet.
30: Ja szuper, csak amikor egy nap 5x ugyanazt a mozdulatot meg kell csinálnod, hogy hátlap le, aksi ki-be, hátlap vissza. Akkor már nem tűnik olyan jónak.
-
Tikakukac
titán
válasz
henrikk002 #194 üzenetére
Popcorn berakva, mehet a menet
-
erdoke
titán
válasz
Mr.Csizmás #190 üzenetére
Ez mind szép és jó, csak az "ugyanúgy" nem igaz. Mondjuk engem nem zavar, ha te attól boldogabb vagy, hogy hazudsz magadnak...
-
henrikk002
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #190 üzenetére
Nem, inkább arra pazarlod az életed, h bebizonyítsd az iPhone tulajoknak, avagy kedvelőknek, h miért nem jó, amit ők használnak, vagy legalábbis miért nem olyan jó, mint amilyennek ők azt hiszik. Megjegyzem, nincs Apple termékem, úgyhogy engem ne sorolj be a fanboyok közé (bár szomorú, h ezt manapság külön le kell írni).
(#191) lsebestyen: én lenni hhenrik
-
ch003067
addikt
Jó dolognak tűnik.
-
lsebestyen
addikt
válasz
henrikk002 #189 üzenetére
te lenni llaszlo?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
henrikk002 #189 üzenetére
nem
veszek egy telefont 30k-ért, és ugyanúgy netezek, zenét hallgatok, meg telefonálok.
az életemet meg nem arra pazarlom el, hogy bebizonyítsam az ellentábornak, hogy miért is ezt használom.
ja és tudok bluetoothon filet küldeni
-
henrikk002
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #91 üzenetére
És te a konkurenciától?
Mi hajt egy Apple-hatert? Mi lesz jobb az életedben, ha évente hatszázszor kijelented, h az Apple termékeket CSUPÁN a hype adja el? -
NGA
addikt
Szerintem ez jobb tartozék:
Vigyázz, 18+ -
Eddie141
senior tag
Én is bevállalnám az O2X-emre
-
bokrosolajos
őstag
-
Nikla
tag
válasz
Mr.Csizmás #64 üzenetére
Arra csorog a nyálam mióta kijött az első promó..
Arra várok, hogy lehessen a max-ot itthon kapni és akkor voala..
-
FRENK1988
veterán
Sz@rbol varat: gyenge erzekelot cserelheto obival felszerelni
-
-
Daniford
tag
Ez már megint büntet!
-
Ren Hoek
veterán
Csak én érzem azt, hogy ez ahhoz hasonlatos, mintha egy 70-200 f2.8L IS II-őt eléraknék egy 15K-s olcsó szappanosdoboz elé? Ettől lesznek jó képek? Állatság...
De megveszik ezt is, sokan...
-
Lipton
őstag
Hiába rakják rá ezeket a lencséket, attól még ott van a telefon mákszemnyi optikája, mögötte a szintén mákszemnyi érzékelővel.
Túlzottan nem is praktikus ez a megoldás. -
hallari
tag
válasz
PR0JECTNR56 #154 üzenetére
"Lassan már csak termonukleáris töltetté nem lehet alakítani az iPhone-t."
Elkéstél. -
Lacces
őstag
Azt nem tudjátok, hogy szoftver is jár majd hozzá?
Meg, hogy milyen algoritmus fog alatta dolgozni?SHiZUOKA: De még szexrobottá sem lehet XD. Bár ha a Japánokon múlna
Főleg, hogy most ott a Siri benne, a kommunikáció már megoldva
-
zseko
veterán
(#137) YouriPedig egy pillanatra azt hittem én vagyok lemaradva a technikától és most már a kijelző határozza meg, hogy milyen minőségű képet tudok készíteni, nem az érzékelőlapka és az objektív
Akkor ha most az S2-esemet rákötöm egy 126cm-es 3DfullHD-s plazmatévére akkor segíthetek a NASA-nak űrfotókat készíteni, nem?
Magához a cikkhez annyit, nem sok értelme van ennek, a lehúzáson kívül. Értelmetlen dolog, értelmetlen drágán. Az S2-m is (relatíve) jó képeket csinál 8MP-en, néha rá is csodálkozom, hogy telefonhoz képest mennyire jó, mások meg egyenesen el vannak ájulva a képektől. Igen ám, de amint mellé teszem az 5MP-es Canon A610-el készült képeket, ég és föld a különbség a Canon javára.
Nem szeretem az Apple-t, de elismerem, hogy egy dolgot jól csinál(t): nem hozott ki sokmillió különböző telefont, hanem csak egyet, és ezáltal nekik is egyszerű fejleszteni szoftverileg (mert csak egy hardverre kell nem kismillióra) és a így különböző kiegészítőgyártóknak is.
-
TOM-202
senior tag
Ez valami orbitális baromág. Gondolom igaából viccnek szánták.
-
bajuszati
tag
-
válasz
PR0JECTNR56 #154 üzenetére
Lassan már csak termonukleáris töltetté nem lehet alakítani az iPhone-t.
Biztos,hogy nem?
-
Youri
veterán
válasz
Cyberpunk #153 üzenetére
Fémből is van gagyi, meg műanyagból is elegáns, strapabíró. Általánosítani bármelyikről hülyeség. Nézz meg egy Moto RAZR-t, vagy akármelyik HTC-t, kiváló műanyag, és kicsit sem gagyi.
Fém esetében a festés lehet kérdéses, hogy ha az puffan, akkor lepattogzódhat, ha olyan.Üveget hagyjuk valóban, kár a szóért
SHiZUOKA: ha az meglesz, veszek egyet
-
PR0JECTNR56
addikt
Az alma telóihoz rengeteg kiegészítő elérhető, de ennek csak a töredéke használható valamire. Ez is, most komolyan...Lassan már csak termonukleáris töltetté nem lehet alakítani az iPhone-t.
-
Ez komoly??viccnek is durva...
-
bajuszati
tag
ez a pakrisz kolléga anyagmérnök lehet, ennyire otthon van a témában.
remélem nem végzett el sehol műegyetemet, mert......... -
Youri
veterán
-
Youri
veterán
Elhiszem, hogy rajongasz az ájmindenségért, de gondolkodni még fanboyoknak is szabad... Retina kijelző... qHD van, de 1280x800 is van már, szóval annyira nem vagy uptodate
Ha pedig azt gondolod, hogy egy ilyen hulladékalkatrészekből összerakott tükörbefotózós masina (nem konkrétan a szifon, hanem az ÖSSZES mobil) bármikor felveheti a versenyt egy valódi DSLR-rel, akkor nagyon nem ismered a technológiát. Ezzel a retina displayyel dobálózni meg kicsit gáz... nem hiszem, hogy amiatt a pár ppi miatt szebb képeket fog lőni, de a marketing-bullshit tökéletes példája, mert van aki szerint igen
-
Tidus
addikt
válasz
Mr.Csizmás #133 üzenetére
Nem én találtam ki hozzá, azért van ez a címlap sztori mert van ilyen is, ha tetszik, ha nem.
Voltak, és lesznek ennél őrültebb dolgok is. -
Tidus
addikt
válasz
szmiagor #126 üzenetére
Ez egy olyan 18. századi masina amivel 1080p felbontású HD videókat lehet készíteni amik másodpercenként 30 képkockából állnak.
Ha visszenézed a Retina kijelzőn ami a legnagyobb felbontású telefonkijelző, amit valaha készítettek, rájössz hogy nem is olyan rossz ez a masina.Mielött valaki visszajelezne, tudom hogy ezt a másik gyártók okostelefonjai is tudják, de azokhoz nincs, és szerintem nem is lessz ilyen masina. Bár szerintem retina kijelző nincs egyiken sem.
-
-
Apika
addikt
Én, amikor megláttam a videón, egy színházi látcső, illetve - ahogy csavarozta - egy hangtompító jutott az eszembe...
-
kiskaktusz
addikt
Legalább lesz obija annak a háborús tudósítónak.
-
scarabaeus
őstag
válasz
VaniliásRönk #2 üzenetére
Összekeversz valakivel
Max. az objektív cserélhetőségébe kötnék bele
-
szmiagor
tag
így első ránézésre egy 18-dik századi masinának tűnik
-
pakriksz
őstag
Anyagminőségen mindig röhögök. Pont a minőséginek nevezett fém ház és az üveg a legdzsunkább... ugyanis az érzete "minőségi" (akár mi is legyen az, de valszeg ez az érzet onnan ered hogy egy megmondó ember megmondta hogy akkor ez legyen a minőségi).
De valójában hogy lehet minőségi a fémház, ami horpad, és alig tompítja az ütést, így nagy eséllyel szétrázódik az elektronika? A műanyag tompít, és visszanyeri alakját.
Üveg hogy lehet minősége, ha leejtik, és összevissza pókhálósodik, mert rideg mint az állat? Műanyag megint csak max megkarcolódik (vagy még annyit sem) és semmi baja nem lesz?Az a minőségi anyag ha olyat teszünk valahova ami nem oda való, és a legapróbb erőhatásra tropára megy? Hát ez rohadtul nem minőség... hanem egy másik ség, meghozzá hülye-ség.
Inkább miűanyag mint üveg meg fém. Az utóbbiak máshová valók... -
bunfi
őstag
Én csak a Discovery által készített rettenetig jutottam el. Hát mit ne mondjak, egy szenvedés volt. Komolyan kezdtem úgy érezni, hogy app (=application = alkalmazás) csak ifónra van. Másra nincsenek alkalmazások. Röhej... Ugyanúgy, mint ha valami fekete/fehér, lekereített lapos téglatest és érintőkijelzője van, az csak ájfón lehet, és semmi más. De mindegy, a nagyok mindig csendben halnak meg és alma fanboyoknak halvány fogalma sincs, hogy mi az az UNIX és mire való. Pedig ha nem lett volna a Morolának, az IBM-nek vagy a Bell-nek laboratóriuma... mert ők ugye költöttek pénzt a reklámon kívül másra is...
-
defymoto
senior tag
Csak iphone-ra van?
-
Youri
veterán
Bocs... 26 leszek (és nem 10 év múlva
), ha már személyeskedni akarsz, csináld jól... Führeres példa gusztustalan? Németül pontosan vezetőt jelent, sőt volt Führer vezetéknevű kollégám is. Na de ez kitérő, az ő vezetési stílusa, diktatórikus, ellentmondást nem tűrő stb, ilyen szempontból hasonlítható a fent nevezett osztrák vezérhez, hálistennek Jobs legalább ezt a mániáját nem hadműveletekben és fajelméletekben élte ki.
Lehet, hogy jó olvasmány, de valószínűleg tele van a piac hasonlóan nagy életrajz könyvekkel, amik említést sem kapnak. Nem tudom, hogy Denis M. Ritchienek van-e életrajzi könyve, pedig ő aztán tett az informatikáért sokat, olvass utána. Jobs után 1 héten belül halt meg, és a szaksajtón kívül senki sem foglalkozott vele, míg Jobs haláláról még a retek klub híradó is beszámolt.
baluka26: informatikus vagyok, nem marketing-pszichológus, így én így tudom leírni, vagy bitekben
-
Ed Parker
nagyúr
Azért ezt megfigyeltem az Apple-ről szoló cikkek mindig kivágják a biztosítékot.
Hiába, működik a marketing -
baluka26
veterán
Hát eléggé leegyszerűsítve
Pszichológia részét megint tök felesleges fejtegetni. Valószínű sokaknál önkifejezést segíti az i-eszköz, de lehet valaki ezzel kíván megteremteni egy látens énképet. És van akinél a mobil alacsony érdekeltségű, de nem szeretne kockáztatni, ezért veszi a legjobb sajtóval/véleményvezetővel rendelkező terméket.
Egy több milliós vásárló tömeg a homogéntól nagyon távol áll, ezzel csak azt akarom mondani. -
nord_
veterán
Olvasd el a könyvet, valóban olvasmányos. Én először csak belepillantottam, utána azonnal kölcsönkértem. Amíg valamit nem tapasztalsz meg, ne szóld le, mert a fanboyoknál is szánalmasabb troll címkét kaphatsz.
A führeres kitétel pedig gusztustalan. Majd, ha el fogtok jutni a tananyagban a második világháborúig, megérted mire gondoltam.
-
Youri
veterán
Aha, nem mi? A luxus autók piaca is valós igényeket elégít ki... csak példának okáért... vagy egy macbook, amibe szórol szóra ugyanazt az intel+amd/nvidia hardvert pakolják, mint bármi másba, csak a világító alma miatt +100k HUF. Vagy valódi olvasmányos mű a Jobs önéletrajza, amelyet a legnagyobb komoly/szépirodalmi műként tartanak számon, nem pedig a nagy isteni vezetőjük(führer?) iránti fanatikus lelkendezés (apakomplexus) miatt kapkodják.
baluka26: egyszerűsítek... a lényeg, amiről a márkahű vásárló felismertetik, hajlandó többet áldozni, akkor is, ha azért pénzért kevesebbet kap, csak, hogy ugyanazt a márkát szolgálhassa. Az apple fanboyok esetében még ott van a kisebbségi komplexus is, ami akkor jelentkezik, ha mindenki másnak az van, csak neki nem...
-
joey04
titán
válasz
Mr.Csizmás #109 üzenetére
3210-re sajna soha nem volt pénzem.
3310 megvolt, imádtam. meg a 3410-et is, az n82 és a 6600 meg egy álom volt számomra. -
válasz
Mr.Csizmás #109 üzenetére
A 3210-be is utólag lehetett beletenni (Eu piacosokba), rezgőmotoros akku meg már az 5110-hez is volt
De amúgy mai napi a 3210 és a 6310-6210 a legjobb telefonforma, amit valaha fogtam. -
joey04
titán
válasz
Mr.Csizmás #102 üzenetére
ugyanaz, mint régen a nokia neve volt. az apple az új nokia.
Egyetértek. Bár nem úgy, ahogy gondolod. Régebben valóban a Nokia volt az ász, az ő készülékeik voltak a legjobbak, más nem igazán volt fele olyan jó sem. Indokolt is volt a siker és a magas ár. Ma már ez nem így van. Ma már az Apple a Nokia. De lehet, hogy 2-3 év múlva ez is változni fog. Mindig azt kell venni, ami legjobb.(már ha akar ennyi pénzt kiadni az ember egy kütyüért)
-
Ed Parker
nagyúr
Én veszek rá nagylátót is,meg nagytelét.
Nem is tudom hogy tudtunk élni 2007 elött,mikor még nem volt ájfon.
-
Mr.Csizmás
titán
megjegyezném, hogy az első link 100%-ban NEX másolás
@nord_ mert ott 0 meg 1 eurós kezdővel elvihető.
itthon valóban luxustelefon az átlagfizetés mellett > btw elviszik a legnagyobb díjcsomagban, hogy vagizhassanak "én apple tulaj vagyok" vagy éppen ráköltenek egy csomót.
nincs is szebb, mint amikor apple tulajjal megbeszéled a találkozót fb-n, ahol panel fürdőszobájában pózol a tükörben a hajdú mosógép mellett profilképe van, és a találkozón meg visszahívós sms-ekkel zaklat, hogy hol vagy
true story.
-
nord_
veterán
válasz
mrhitoshi #99 üzenetére
A legkézenfekvőbb válasz - talán azért, mert jó - eszedbe se jut?
A reklám vagy a divat el tudja adni az első szériát. De ha csak a reklám vagy a divat adná el, nem pedig a minőség, akkor nem lenne az ötödik széria a legsikeresebb mind közül.
Az iPhone egyébként egy teljesen átlagos árú telefon, a világ 99%-a nem felvágásból vagy divatból használja: pl. ülj fel te is a párizsi metróra - még a külvárosi vonalakon is minden második tinédzser ilyennel szaladgál. Hiba lenne kiindulni a magyarországi viszonyokból. Itthon sajnos a béka segge alatt lévő fizetések miatt lassan maga az élet is luxus...
-
Mittu88
senior tag
egy optikával kapható tizedannyiért... De biztos nincs túlárazva
negyedannyiért meg már ilyet is kapsz -
-
mrhitoshi
veterán
Itt nincs kérdés. Márka, kész. Erre találták ki a hype szót. Gyönyörűen körbe írja ezt a téma kört. Tudok számtalan példát, hogy az emberke megvett egy iPhonet, majd pedig nem tudta használni, és eladta. Kérdem én: akkor mi a francért vette meg ? persze hogy azért mert most ez a divat, és ehhez hozzá jön az aprócska adalék, hogy az apple jól csinálja, mert nem hagyja, hogy lankadjon a figyelem, ergo jó terméket csinálnak.
Nem értem miért vagy ennyire fenn akadva ezeken. egyszóval nem mondta senki, hogy rossz terméket csinálnak, akkor mi a gond ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest