- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
henrikk002 #227 üzenetére
nekem iphone-om van, és néha kéne a bt. jó megoldás amit mondasz, de sajnos nem minden ismerősöm rendelkezik mobilnettel, sőt igen kevesen. persze otthonról el tudják küldeni, de na, macera. nem egy életbevágó dolog, fel van kicsit fújva ez tény, de kellemetlenséget tud okozni olykor.
-
Möhe
addikt
válasz
Értelek.De ha szemben állsz valakivel és neki küldenél valamit,egyszerűen ingyen,bonyolítás nélkül akkor ez a megoldása. Míg te felteszed netre,ő leszedi ....áhhh. Ha van köztetek pár megye,ország akkor már nem érvényes a dolog.Most akkor nem vagyok sikeres? Jah és igen használni szoktam ezt a "ficsőrt" ha tehetem.
-
Youri
veterán
válasz
nem különösebben, de szerintem hülyeség leírni egy minden körülménytől független rendszert, csak mert már nem trendi
pl vezetékes internet is lassan már nem trendi, de köszönöm nem kérek az 5 gigás mobilnetekből
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Attól még másnak kellhet. Ez olyan mint nekem az FM rádió észre sem venném ha nem lenne, ellenben más meg nem venne nélküle készüléket.
-
Youri
veterán
válasz
henrikk002 #222 üzenetére
igazán sajnálnám, ha egy ilyen fricskát valóban meg kéne magyaráznom
hűűűhaaa....
még akkor is, ha esetleg mégsem csinál szép képeket
de a kijelző miatt mégis szép lesz, aha... na itt tartunk.
Möhe: iPhone nem tudja, ezáltal a BT fájküldés ciki lett a világban, ennyi. Mert a gagyi kép a fasza kijelzőn egyszerűen csak megjavul. De a BT-n keresztül küldött fájl fejlécébe ezentúl belekerül egy lúzer tag. Mert az érvek kitűnően alá vannak támasztva
#225: "ezen a fasza kijelzőn egyből láthatod, h milyen jó képeket készít az iPhone, kiváltképp az imént bemutatott kiegészítő lencsékkel"
ezt jelenti, még akkor is, ha esetleg mégsem csinál szép képeket
-
Möhe
addikt
válasz
henrikk002 #222 üzenetére
Mostmár engem is érdekel ez a blútyúkos mizéria. Puszta kiváncsiságból ,légyszives mond már el miért?
-
Youri
veterán
válasz
henrikk002 #215 üzenetére
Ha visszenézed a Retina kijelzőn ami a legnagyobb felbontású telefonkijelző, amit valaha készítettek, rájössz hogy nem is olyan rossz ez a masina.
Itt ugye az szerepel, ha a retinán nézed, akkor nem is olyan rossz... mint, ha máshol? Érted... Nem? Mindegy. DSLR. Már az alcímben is szerepel ez a mozaikszó, nem én szültem ide.
Az ugatós részt visszavonom, én néztem be.
A bluetoothra azért még kérnék némi magyarázatot, miért nem lehetek sikeres ember.
ch003067: [link]
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Nem csak azt írja ha vissza nézed a retina kijelzőn. A másik részén meg jót röhögtem.
-
nord_
veterán
válasz
egy szóval sem írta (még az általad idézett posztban sem), h az elkészített fotó minőségét befolyásolja a kijelző felbontása
Így van. -
Youri
veterán
válasz
henrikk002 #211 üzenetére
#132: Innen indult a felbontás mizéria, hogy Retina kijelző miatt jobb a fotó
#137: Reagáltam rá, de eddig senki nem magyarázta el, hogy mitől múlik a kijelzőn a fotó minősége.
Nem szokásom ugatni, ne magadból indulj ki.
A stílusodat inkább nem hasonlítom semmihez, mert még kapnám a ban-t, de egy tuti élmény lehet veled egy levegőt szívni
-
Youri
veterán
válasz
henrikk002 #194 üzenetére
Elgurult a gyógyszer? Vagy mi? Azt a témát megfigyelted, hogy a ppi kérdés hol jött szóba?
Mert nagy ppi király retina, akkor sokkal jobb a fotó... vagy ezt már eltakarta az iCloud? Vagy - amire nagyobb esély van - hétfő lévén kell egy kicsit hisztérikázni?
aki 2012-ben egy okostelefonon bluetooth-al akar fájlt küldeni, az sikeres ember nem lehet
Bocs, elfelejtettem, hogy ingyen van az adatforgalom... ja, hogy nemHa a sikeresség a pazarlásban nyilvánul meg, akkor oké
-
Cyberpunk
félisten
válasz
henrikk002 #196 üzenetére
Lehet kulturáltabban is nem a vita zavar.
-
Tikakukac
titán
válasz
henrikk002 #194 üzenetére
Popcorn berakva, mehet a menet
-
lsebestyen
addikt
válasz
henrikk002 #189 üzenetére
te lenni llaszlo?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
henrikk002 #189 üzenetére
nem
veszek egy telefont 30k-ért, és ugyanúgy netezek, zenét hallgatok, meg telefonálok.
az életemet meg nem arra pazarlom el, hogy bebizonyítsam az ellentábornak, hogy miért is ezt használom.
ja és tudok bluetoothon filet küldeni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- RAM topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged