- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
Hát eléggé leegyszerűsítve
Pszichológia részét megint tök felesleges fejtegetni. Valószínű sokaknál önkifejezést segíti az i-eszköz, de lehet valaki ezzel kíván megteremteni egy látens énképet. És van akinél a mobil alacsony érdekeltségű, de nem szeretne kockáztatni, ezért veszi a legjobb sajtóval/véleményvezetővel rendelkező terméket.
Egy több milliós vásárló tömeg a homogéntól nagyon távol áll, ezzel csak azt akarom mondani. -
baluka26
veterán
A hypeot nem a gyár generálta ez esetben szerintem.
Alapjában véve, ott volt már kapásból egy márkahű tömeg (iPod, Mac felhasználók), kaptak egy forradalmi terméket, amire sokan rákaptak, majd akinek nem volt "szarul érezte magát", ezért vett. Szóval szerintem a piac tette azzá az iPhone-t, ami lett, azon felül, hogy mind azt tartom, amit előbb leírtam.
-
baluka26
veterán
Miért?
Egyszerűen jól pozicionálta magát az Apple. Ráadásul piacelső az innovációval, nem mellesleg státuszszimbólum. A vásárlók meg erősen márkahűek.
Ráadásul amerikai. Ezek annyira erős ütőkártyák, hogy nem lehetne őket innen kizökkenteni. Ehhez az Apple-nak kell elrontania valamit is... -
baluka26
veterán
válasz
Mr.Csizmás #64 üzenetére
És még mindig olcsóbb, mint az i4
Ráadásul van 300 mAh-s akksi belőle, ami alig vastagabb az eredetinél
-
baluka26
veterán
Elmondom, hogy miért érzem megalapozottnak a hype-ot:
Nézzük az iPodot. Luxusjószág szintén, a kiegészítőtermékekkel kaszálni lehetett volna ott is. Hányan láttak lehetőséget benne?
Akkor is aktívan figyeltem a számítástechnikát, de nem találkoztam minden nap abszurdabbnál abszurdabb kiegészítőkkel.Az persze előny, hogy iPhone-ból egy van, droidból meg minden telefonra mást kell gyártani aláírom, mert így van.
Nekem nincs bajom az Apple-val, mint vállalat, mert kiválóan látták meg a lehetőséget és kiválóan futtatták fel a termékeket.
Ne is mondd, a Transformeremhez 10k-ért tudtam csak egy értelmes tokot venni...
-
baluka26
veterán
drága kiegészítőt
Mondd, hogy egy sörnyitós tok többe kerül reálisan, mint 1,5k forintEzért hype, mert olcsó kiegészítőt lehet eladni drágán i betűvel, ez világos.
Viszont a kiegészítő gyártóitól egy nagyon jó lépés i kiegészítőt forgalmazni.
De egy ilyen kiegészítőre azt mondani, hogy az iPhone sokoldalúságát bizonyítja eléggé nagy ökörség.
-
baluka26
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest