- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
henrikk002
csendes tag
"A bluetoothra azért még kérnék némi magyarázatot, miért nem lehetek sikeres ember."
igazán sajnálnám, ha egy ilyen fricskát valóban meg kéne magyaráznom
"Ha visszenézed a Retina kijelzőn ami a legnagyobb felbontású telefonkijelző, amit valaha készítettek, rájössz hogy nem is olyan rossz ez a masina." = "ezen a fasza kijelzőn egyből láthatod, h milyen jó képeket készít az iPhone, kiváltképp az imént bemutatott kiegészítő lencsékkel"
ezt jelenti, még akkor is, ha esetleg mégsem csinál szép képeket
-
henrikk002
csendes tag
senki, egy szóval sem írta (még az általad idézett posztban sem), h az elkészített fotó minőségét befolyásolja a kijelző felbontása. ahogyan DSLR-ekről sem beszélt addig senki, amíg te fel nem hoztad a témát.
kissé rápörögtél.
azt sem tudom, h miért mondod, h nem szokásod ugatni (mintha két emberrel beszélgetnél), meg miféle magamból kiindulásról beszélsz. folyamatosan személyeskedsz és a végén - mintegy csattanóként - kikéred magadnak a stílusom. vicc
-
henrikk002
csendes tag
No no, később jöttek az összehasonlítások is, h nem olyan nagy szám (most már valóban nem az), hiszen már utolérték. mellesleg (ha már így visszautalgattál a kezdetekre) azt senki sem állította, h ez a masina (akár ezzel a kiegészítővel) DSLR minőségű képeket tud lőni, szóval elgurult gyógyszert először ne az én házam táján keresgélj
-
bunfi
őstag
Én csak a Discovery által készített rettenetig jutottam el. Hát mit ne mondjak, egy szenvedés volt. Komolyan kezdtem úgy érezni, hogy app (=application = alkalmazás) csak ifónra van. Másra nincsenek alkalmazások. Röhej... Ugyanúgy, mint ha valami fekete/fehér, lekereített lapos téglatest és érintőkijelzője van, az csak ájfón lehet, és semmi más. De mindegy, a nagyok mindig csendben halnak meg és alma fanboyoknak halvány fogalma sincs, hogy mi az az UNIX és mire való. Pedig ha nem lett volna a Morolának, az IBM-nek vagy a Bell-nek laboratóriuma... mert ők ugye költöttek pénzt a reklámon kívül másra is...
-
baluka26
veterán
Hát eléggé leegyszerűsítve
Pszichológia részét megint tök felesleges fejtegetni. Valószínű sokaknál önkifejezést segíti az i-eszköz, de lehet valaki ezzel kíván megteremteni egy látens énképet. És van akinél a mobil alacsony érdekeltségű, de nem szeretne kockáztatni, ezért veszi a legjobb sajtóval/véleményvezetővel rendelkező terméket.
Egy több milliós vásárló tömeg a homogéntól nagyon távol áll, ezzel csak azt akarom mondani. -
nord_
veterán
Olvasd el a könyvet, valóban olvasmányos. Én először csak belepillantottam, utána azonnal kölcsönkértem. Amíg valamit nem tapasztalsz meg, ne szóld le, mert a fanboyoknál is szánalmasabb troll címkét kaphatsz.
A führeres kitétel pedig gusztustalan. Majd, ha el fogtok jutni a tananyagban a második világháborúig, megérted mire gondoltam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- Haditechnika, harcászat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest