- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
(#137) YouriPedig egy pillanatra azt hittem én vagyok lemaradva a technikától és most már a kijelző határozza meg, hogy milyen minőségű képet tudok készíteni, nem az érzékelőlapka és az objektív
Akkor ha most az S2-esemet rákötöm egy 126cm-es 3DfullHD-s plazmatévére akkor segíthetek a NASA-nak űrfotókat készíteni, nem?
Magához a cikkhez annyit, nem sok értelme van ennek, a lehúzáson kívül. Értelmetlen dolog, értelmetlen drágán. Az S2-m is (relatíve) jó képeket csinál 8MP-en, néha rá is csodálkozom, hogy telefonhoz képest mennyire jó, mások meg egyenesen el vannak ájulva a képektől. Igen ám, de amint mellé teszem az 5MP-es Canon A610-el készült képeket, ég és föld a különbség a Canon javára.
Nem szeretem az Apple-t, de elismerem, hogy egy dolgot jól csinál(t): nem hozott ki sokmillió különböző telefont, hanem csak egyet, és ezáltal nekik is egyszerű fejleszteni szoftverileg (mert csak egy hardverre kell nem kismillióra) és a így különböző kiegészítőgyártóknak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Riasztó topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 12T - egytucat
- Mobilinternet
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest