- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
henrikk002 #194 üzenetére
Popcorn berakva, mehet a menet
-
-
Tikakukac
titán
A fém nem fém is vallás kérdése. Valakinek a "cool" érzés jön be, van akinek nem. De ejteni is tudni kell a telókat, simán kőre esett SGS2 kettécsattant az aulában 3 vagy 4 hete. Szívem megszakadt azért is
baluka26: Ex szobatárs i4-e 2 hét után ki lett szedve a tokból. 3 hónap után olyan ocsmányul szénné volt karcolva, hogy hihetetlen. Üveg ide, üveg oda...
-
Tikakukac
titán
Fullfém ház vastag anyagból nincs, mert lenne 2 kiló.Vegyük a HD2-met. Ennek a hátlapja emberes szálcsiszolt fém, nem gagyi negyed milliméteres vacak. A műanyag meg jó fogású és nem kopogós fajta. Így a teló már olyan nehéz, ami kisebb embereknek már nem kényelmes. Én meg megszoktam inkább, de tetszik. Ha meg épp nincs tokban a teló és úgy ejted le a műanyag házast akkor törni fog, nem horpadni. Házcserés lesz így is úgy is, mint azt a barátaim tették: egy nap alatt 3 ismerős ejtette a telóját betonra, mindegyik cserés lett.
Ferrari szál: Less be TC népítélet részébe. Meglepődnél mennyi zörgős morgós lehullós Ferrari, Lambo van. Akárcsak az orosz autógyártásnak az olaszoknak is meg vannak a maguk gyengesége és erőssége autógyártásban. -
Tikakukac
titán
A Ferrari érzést ad, az Apple meg telefont. Ültem olyan Ferrariban amiben egy Fiat Ducato szintű volt a műszerfal. És kit érdekel, mikor ott a vezetési élmény a lényeg.
Alap vagy sem, nagyon sok 100k+ teló van gagyi műanyagból. Van aki pölö utálja a fémet, nekem meg úgy kell a HD2-re mint a falat kenyér. Ez van, ezt kell szeretni. -
Tikakukac
titán
Jó cucc, vennék belőle egy mázsával is akár. Mármint ha már minden egyéb Ájfónra épített mákdarálót és kenyérsütőgépet megvettem volna előtte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest