- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
Bocs... 26 leszek (és nem 10 év múlva
), ha már személyeskedni akarsz, csináld jól... Führeres példa gusztustalan? Németül pontosan vezetőt jelent, sőt volt Führer vezetéknevű kollégám is. Na de ez kitérő, az ő vezetési stílusa, diktatórikus, ellentmondást nem tűrő stb, ilyen szempontból hasonlítható a fent nevezett osztrák vezérhez, hálistennek Jobs legalább ezt a mániáját nem hadműveletekben és fajelméletekben élte ki.
Lehet, hogy jó olvasmány, de valószínűleg tele van a piac hasonlóan nagy életrajz könyvekkel, amik említést sem kapnak. Nem tudom, hogy Denis M. Ritchienek van-e életrajzi könyve, pedig ő aztán tett az informatikáért sokat, olvass utána. Jobs után 1 héten belül halt meg, és a szaksajtón kívül senki sem foglalkozott vele, míg Jobs haláláról még a retek klub híradó is beszámolt.
baluka26: informatikus vagyok, nem marketing-pszichológus, így én így tudom leírni, vagy bitekben
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest