- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajuszati
tag
-
orbano
félisten
így van. letettek az asztalra egy olyan terméket, amit a többi gyártó 2011-ben kezdett csak utolérni, és nekem még most is úgy tűnik, hogy csak kullognak a trendek után. azért az aligha nevezhető véletlennek, hogy a táccsfón és a tablet mániát is az epöl indította el. és félreértés neessék, nem akarom én a cég f****t ****ni, de kicsit tenyérbemászó mindent a hype-ra meg a marketingre fogni. no meg unalmas, mert ugyanez a műsor megy az első telefonjuk megjelenése óta. csak eddig nem pofáztam bele, mert nem volt érintős telefonom. de most van lehetőségem összehasonlítgatni ezeket a sz*rokat, és azért így már rendesen érződik, mitől van a hype
-
orbano
félisten
ehhez nem kell ájfon, én is erősen gondolkodtam, meg igazából az összes kollégám, hogy az újdonsült wp7 telefonunkat bebújtassuk-e valami védőizébe, mert hát olyan szép és új és jajjmegnekarcolódjon. én szerencsére kinőttem egy pár hét alatt így nem is vettem, de a többiek sem ahogy elnézem. viszont az az embertípus, aki nem veszi le az új autó üléseiről, vagy az új kanapéról a nejlonfóliát, vagy a nyárikonyhában főz, nehogy összekoszolja az új konyhát, az mindenre fog tokot venni
-
-
-
orbano
félisten
ennek semmi köze a hypehoz. a drága dolgokhoz mindent el lehet adni drágábban, mert egyszerűen a célközönség megteheti, hogy megveszi. és ez nem csak itt van így, egy ugyanolyan BMW kiegészítő is legalább egy 0-val drágább, mint egy suzuki. persze könnyebb a hype szóval dobálózni, és fikázni az applet, mint felfogni a piac működését... illetve egy nagyvállalatét, hogy megértsd, miért nem a hype miatt keresi szarrá magát az alma.
"De egy ilyen kiegészítőre azt mondani, hogy az iPhone sokoldalúságát bizonyítja eléggé nagy ökörség."
Ezzel viszont maximálisan egyetértek. Persze azt azért hozzá kell tenni, hogy az iPhone piaát erősíti az a tény, hogy könnyű hozzá jó minőségű kiegészítőket találni. Pl. csajom keresett tokot a tabletjéhez (7"). Csak hulladék retek gagyikat talált. Az összes valamirevaló minőségi tok iPadhez készült...
-
orbano
félisten
nagyrészt a hype? pedig pont leírtad a jó választ: nagy mennyiségben árult DRÁGA telelefon. egy 5e forintos nokiához a kutya sem akar venni drága kiegészítőt. egyébként pedig a nokiákhoz is rengeteg kütyü volt, azokhoz volt a legtöbb előlap, tok, adapterek, mittoménmik. csak nyilván akkor még nem tudott ennyit egy telefon, nem lehetett hozzá dokkolót, stb. kapni. egy drága telefonhoz pedig egy relatíve olcsóbb kiegészítő jó üzlet, a tulajnak meg jó poén pl. a linkelt sörnyító. ha megengedhetném magamnak, simán ilyet vennék az egyik haverom köv. szülinapjára, mert poén.
-
orbano
félisten
ahhoz a telefonhoz gyártanak, amiből sok fogy. a többi gyártó egyetlen termékéből sem fogy közel sem ennyi, amire érdemes lenne kiegészítőt gyártani. ájfonnál könnyű, mert van egy darab termékük, amiből sok fogy. samsungra mit gyártasz? mire letervezed a kiegészítődet, már kifutott az a termék és jön az új ludmilla S II ultra+ 7/b rev. A
amiből jó ha fogy annyi, mint egy áfjfonból az első napon. ehhez nem kell hype, ez matek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged