- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
Bocs... 26 leszek (és nem 10 év múlva
), ha már személyeskedni akarsz, csináld jól... Führeres példa gusztustalan? Németül pontosan vezetőt jelent, sőt volt Führer vezetéknevű kollégám is. Na de ez kitérő, az ő vezetési stílusa, diktatórikus, ellentmondást nem tűrő stb, ilyen szempontból hasonlítható a fent nevezett osztrák vezérhez, hálistennek Jobs legalább ezt a mániáját nem hadműveletekben és fajelméletekben élte ki.
Lehet, hogy jó olvasmány, de valószínűleg tele van a piac hasonlóan nagy életrajz könyvekkel, amik említést sem kapnak. Nem tudom, hogy Denis M. Ritchienek van-e életrajzi könyve, pedig ő aztán tett az informatikáért sokat, olvass utána. Jobs után 1 héten belül halt meg, és a szaksajtón kívül senki sem foglalkozott vele, míg Jobs haláláról még a retek klub híradó is beszámolt.
baluka26: informatikus vagyok, nem marketing-pszichológus, így én így tudom leírni, vagy bitekben
-
mrhitoshi
veterán
Mert ha nem a reklám avagy divat végett veszik meg a terméket, akkor mégis miért ?
Van egy jó termék, de ha nem reklámozzák, vagy nem csinálnak belőle divatot, akkor honnan a francból vesznek róla tudomást a tömegek könyörgöm?
Ezt sokan megmondták, nem én állítom:
Az iPod sikeressége abból állt össze, hogy volt egy trend kialakulóban, a hordozható zenelejátszás, amit az Apple sikeresen megragadott. Jó terméket adtak ki, viszont volt egy bökkenő, a nagy fanatikusokon és geekeken kívül, senki sem figyelt fel a termékre. Viszont arra már sokan felfigyeltek, hogy ez a kis kütyü, szép, elegáns, és a fehér füles egy fajta divattá vált, amihez persze elengedhetetlen volt az iPod. Magyarán divat cikké vált, de kétségtelenül, jó termék is volt a maga idejében.
Ugyan ez játszódik le most is, csak nagyobb léptekben, hiszen van egy elismert nagy cég, ami ha kiad egy drága terméket, viszik majd mint a cukrot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Mini-ITX
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest