- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
henrikk002
csendes tag
magamból indulok ki: nincs ájfónom, így ott meg a BT-s fájlküldés, de életemben nem használtam még, ellenben (ugyanilyen célból) a dropbox-ot és az emailt már többször is. számomra egyre kevésbé életszerű a BT-on küldözgetés, sajnálom, ha ezzel bárkinek is a lelkébe tiportam
-
henrikk002
csendes tag
"A bluetoothra azért még kérnék némi magyarázatot, miért nem lehetek sikeres ember."
igazán sajnálnám, ha egy ilyen fricskát valóban meg kéne magyaráznom
"Ha visszenézed a Retina kijelzőn ami a legnagyobb felbontású telefonkijelző, amit valaha készítettek, rájössz hogy nem is olyan rossz ez a masina." = "ezen a fasza kijelzőn egyből láthatod, h milyen jó képeket készít az iPhone, kiváltképp az imént bemutatott kiegészítő lencsékkel"
ezt jelenti, még akkor is, ha esetleg mégsem csinál szép képeket
-
henrikk002
csendes tag
senki, egy szóval sem írta (még az általad idézett posztban sem), h az elkészített fotó minőségét befolyásolja a kijelző felbontása. ahogyan DSLR-ekről sem beszélt addig senki, amíg te fel nem hoztad a témát.
kissé rápörögtél.
azt sem tudom, h miért mondod, h nem szokásod ugatni (mintha két emberrel beszélgetnél), meg miféle magamból kiindulásról beszélsz. folyamatosan személyeskedsz és a végén - mintegy csattanóként - kikéred magadnak a stílusom. vicc
-
henrikk002
csendes tag
No no, később jöttek az összehasonlítások is, h nem olyan nagy szám (most már valóban nem az), hiszen már utolérték. mellesleg (ha már így visszautalgattál a kezdetekre) azt senki sem állította, h ez a masina (akár ezzel a kiegészítővel) DSLR minőségű képeket tud lőni, szóval elgurult gyógyszert először ne az én házam táján keresgélj
-
henrikk002
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #190 üzenetére
Nem, inkább arra pazarlod az életed, h bebizonyítsd az iPhone tulajoknak, avagy kedvelőknek, h miért nem jó, amit ők használnak, vagy legalábbis miért nem olyan jó, mint amilyennek ők azt hiszik. Megjegyzem, nincs Apple termékem, úgyhogy engem ne sorolj be a fanboyok közé (bár szomorú, h ezt manapság külön le kell írni).
(#191) lsebestyen: én lenni hhenrik
-
henrikk002
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #91 üzenetére
És te a konkurenciától?
Mi hajt egy Apple-hatert? Mi lesz jobb az életedben, ha évente hatszázszor kijelented, h az Apple termékeket CSUPÁN a hype adja el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Élő zene
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged