- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
válasz
Mr.Csizmás #238 üzenetére
zavaró, hogy off-ként írt a cikk témájához kapcsolódóan
-
Youri
veterán
válasz
henrikk002 #227 üzenetére
nem különösebben, de szerintem hülyeség leírni egy minden körülménytől független rendszert, csak mert már nem trendi
pl vezetékes internet is lassan már nem trendi, de köszönöm nem kérek az 5 gigás mobilnetekből
-
Youri
veterán
válasz
henrikk002 #222 üzenetére
igazán sajnálnám, ha egy ilyen fricskát valóban meg kéne magyaráznom
hűűűhaaa....
még akkor is, ha esetleg mégsem csinál szép képeket
de a kijelző miatt mégis szép lesz, aha... na itt tartunk.
Möhe: iPhone nem tudja, ezáltal a BT fájküldés ciki lett a világban, ennyi. Mert a gagyi kép a fasza kijelzőn egyszerűen csak megjavul. De a BT-n keresztül küldött fájl fejlécébe ezentúl belekerül egy lúzer tag. Mert az érvek kitűnően alá vannak támasztva
#225: "ezen a fasza kijelzőn egyből láthatod, h milyen jó képeket készít az iPhone, kiváltképp az imént bemutatott kiegészítő lencsékkel"
ezt jelenti, még akkor is, ha esetleg mégsem csinál szép képeket
-
Youri
veterán
válasz
henrikk002 #215 üzenetére
Ha visszenézed a Retina kijelzőn ami a legnagyobb felbontású telefonkijelző, amit valaha készítettek, rájössz hogy nem is olyan rossz ez a masina.
Itt ugye az szerepel, ha a retinán nézed, akkor nem is olyan rossz... mint, ha máshol? Érted... Nem? Mindegy. DSLR. Már az alcímben is szerepel ez a mozaikszó, nem én szültem ide.
Az ugatós részt visszavonom, én néztem be.
A bluetoothra azért még kérnék némi magyarázatot, miért nem lehetek sikeres ember.
ch003067: [link]
-
Youri
veterán
válasz
henrikk002 #211 üzenetére
#132: Innen indult a felbontás mizéria, hogy Retina kijelző miatt jobb a fotó
#137: Reagáltam rá, de eddig senki nem magyarázta el, hogy mitől múlik a kijelzőn a fotó minősége.
Nem szokásom ugatni, ne magadból indulj ki.
A stílusodat inkább nem hasonlítom semmihez, mert még kapnám a ban-t, de egy tuti élmény lehet veled egy levegőt szívni
-
Youri
veterán
válasz
henrikk002 #194 üzenetére
Elgurult a gyógyszer? Vagy mi? Azt a témát megfigyelted, hogy a ppi kérdés hol jött szóba?
Mert nagy ppi király retina, akkor sokkal jobb a fotó... vagy ezt már eltakarta az iCloud? Vagy - amire nagyobb esély van - hétfő lévén kell egy kicsit hisztérikázni?
aki 2012-ben egy okostelefonon bluetooth-al akar fájlt küldeni, az sikeres ember nem lehet
Bocs, elfelejtettem, hogy ingyen van az adatforgalom... ja, hogy nemHa a sikeresség a pazarlásban nyilvánul meg, akkor oké
-
Youri
veterán
válasz
Cyberpunk #153 üzenetére
Fémből is van gagyi, meg műanyagból is elegáns, strapabíró. Általánosítani bármelyikről hülyeség. Nézz meg egy Moto RAZR-t, vagy akármelyik HTC-t, kiváló műanyag, és kicsit sem gagyi.
Fém esetében a festés lehet kérdéses, hogy ha az puffan, akkor lepattogzódhat, ha olyan.Üveget hagyjuk valóban, kár a szóért
SHiZUOKA: ha az meglesz, veszek egyet
-
Youri
veterán
-
Youri
veterán
Elhiszem, hogy rajongasz az ájmindenségért, de gondolkodni még fanboyoknak is szabad... Retina kijelző... qHD van, de 1280x800 is van már, szóval annyira nem vagy uptodate
Ha pedig azt gondolod, hogy egy ilyen hulladékalkatrészekből összerakott tükörbefotózós masina (nem konkrétan a szifon, hanem az ÖSSZES mobil) bármikor felveheti a versenyt egy valódi DSLR-rel, akkor nagyon nem ismered a technológiát. Ezzel a retina displayyel dobálózni meg kicsit gáz... nem hiszem, hogy amiatt a pár ppi miatt szebb képeket fog lőni, de a marketing-bullshit tökéletes példája, mert van aki szerint igen
-
Youri
veterán
Bocs... 26 leszek (és nem 10 év múlva
), ha már személyeskedni akarsz, csináld jól... Führeres példa gusztustalan? Németül pontosan vezetőt jelent, sőt volt Führer vezetéknevű kollégám is. Na de ez kitérő, az ő vezetési stílusa, diktatórikus, ellentmondást nem tűrő stb, ilyen szempontból hasonlítható a fent nevezett osztrák vezérhez, hálistennek Jobs legalább ezt a mániáját nem hadműveletekben és fajelméletekben élte ki.
Lehet, hogy jó olvasmány, de valószínűleg tele van a piac hasonlóan nagy életrajz könyvekkel, amik említést sem kapnak. Nem tudom, hogy Denis M. Ritchienek van-e életrajzi könyve, pedig ő aztán tett az informatikáért sokat, olvass utána. Jobs után 1 héten belül halt meg, és a szaksajtón kívül senki sem foglalkozott vele, míg Jobs haláláról még a retek klub híradó is beszámolt.
baluka26: informatikus vagyok, nem marketing-pszichológus, így én így tudom leírni, vagy bitekben
-
Youri
veterán
Aha, nem mi? A luxus autók piaca is valós igényeket elégít ki... csak példának okáért... vagy egy macbook, amibe szórol szóra ugyanazt az intel+amd/nvidia hardvert pakolják, mint bármi másba, csak a világító alma miatt +100k HUF. Vagy valódi olvasmányos mű a Jobs önéletrajza, amelyet a legnagyobb komoly/szépirodalmi műként tartanak számon, nem pedig a nagy isteni vezetőjük(führer?) iránti fanatikus lelkendezés (apakomplexus) miatt kapkodják.
baluka26: egyszerűsítek... a lényeg, amiről a márkahű vásárló felismertetik, hajlandó többet áldozni, akkor is, ha azért pénzért kevesebbet kap, csak, hogy ugyanazt a márkát szolgálhassa. Az apple fanboyok esetében még ott van a kisebbségi komplexus is, ami akkor jelentkezik, ha mindenki másnak az van, csak neki nem...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest