- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
válasz
henrikk002 #215 üzenetére
Ha visszenézed a Retina kijelzőn ami a legnagyobb felbontású telefonkijelző, amit valaha készítettek, rájössz hogy nem is olyan rossz ez a masina.
Itt ugye az szerepel, ha a retinán nézed, akkor nem is olyan rossz... mint, ha máshol? Érted... Nem? Mindegy. DSLR. Már az alcímben is szerepel ez a mozaikszó, nem én szültem ide.
Az ugatós részt visszavonom, én néztem be.
A bluetoothra azért még kérnék némi magyarázatot, miért nem lehetek sikeres ember.
ch003067: [link]
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Nem csak azt írja ha vissza nézed a retina kijelzőn. A másik részén meg jót röhögtem.
-
nord_
veterán
válasz
egy szóval sem írta (még az általad idézett posztban sem), h az elkészített fotó minőségét befolyásolja a kijelző felbontása
Így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest