Új hozzászólás Aktív témák
-
tom956ster
aktív tag
esetleg egy linket tudsz dobni az appstorból? Elég sokat találtam ezen a néven...
Mik a tapasztalatok az utólagos stylus alkalmazásáról? Nekem eddig csak egy Htc Flyer tabom volt, ahhoz volt gyári wacom cerka, király volt, hogy a megfelelő rajzoló / jegyyzetelő appban nem vette csak a cerka jelét, így letámaszthattál a kijelzőre. Sajnos ott kicsi volt a kijelző egy normális terepi melóhoz, ellenben volt 3g sim kariról...
-
tom956ster
aktív tag
Üdv a tulajoknak!
szeretnék egy ilyen kütyüt. Kérdezném, hogy létezik rá ingyenesen olyan program, amivel egy korábban készített fotóra tudok skiccelni egy stylussal, majd lementem és átküldöm mailben? Valójában nagyon szeretném elkerülni, hogy Smasung Galaxy Note 10.1-et kelljen venni, ez lenne a fő cél, de ha nem tudom ezt megoldani vele, (terepi eszköznek kellene), akkor marad a drágább samu...
Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest