- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skorpio.59
aktív tag
Nálam eddig szinte "" tökéletes"(hogy el ne kiabáljam). Nem dob ki sehonnan,nem lép ki semmiből.Max annyi van néha,hogy billintyűzet leugrik az első betű beütése után.Üzem idő 17%-nál 13 és fél óra,2és fél napi készenléttel.Droidon szocializálódtam,használom most is időnként.Az üzem idő szvsz nagyon jó.(air).Amit még mindíg szoknom kell,azok a " legyintések" és más apróság.Főleg így,hogy vegyesen vannak használva a másik tabbal.
-
Szabikaa20
őstag
Nemigazán hallottam még ilyenröl!De viszont azalatt az 1ev alatt ha elromlana vagy mittom én nem szaroznak és cserélik újra!És bárhova mehetsz gariztatni nem csak oda ahol vetted,termeszetesen számla se kell!Mert serial szám alapján müködik!
A 16-ból 12,8 vagy 12,1gb nem tudom pontosan ami elérhetö!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Autós topik
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest