Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Na igen,a gonoszságra gondoltam,a FOS jelzőt csak példának hoztam,tudom hogy nem írtad.
-
dezs520
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Senki nem mondta hogy nyalj be akárkinek is,sőt,én is szeretek kicsit önálló véleménnyel bírni.
De ha úgy mennék be a Nexus 5 topikba,hogy EZ FOS,akkor le lennék baszva mint a pengős malac....joggal.
Lehet véleményem róla(vagy bármiről) de azt nem úgy fogom tálalni mint ahogy írtam,hanem leírom,hogy ezért és ezért NEKEM nem megfelelő,de ez és ez viszont tetszik benne,de ennyit nekem nem ér meg...ennyi.Remélem érted a mondandómat.
Más.:És azt nem lehet(most autós példát hozok,tudom nem szeretitek...)hogy az Aston Martin,és a Maserati is kapjon tíz pontot?
Lehet hogy van több üzemidővel bíró készülék (max 1 órával több) de attól még kaphat ez is maxot mert hát mint ahogy előttem is írták,bőven kiemelkedik a tömegből üzemidő szempontbólJa és ott is megbukott az elméleted,hogy ami jobb,az nem bír többet,ami többet bír arra nincs elég progi,amire van,az nem jobb,tehát egyszerre az összes felsorolásod egy terméknél soha nincs jelen.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
Szeko2
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Persze, minden viszonyítás kérdése, de attól, hogy az iPad Air üzemideje 10 órás, ez simán 10/10 pontot érdemelne.
A tabletek között ugyanis lehet, hogy nem a legtöbb üzemidőt produkálja, lehet, hogy van, ami ennél több időt tud, de a piacon lévő akár száz féle tablet között talán csak 8-10 féle tablet van, ami ezt az üzemidőt tudja.
Az iPad Air ekkora méretben, ekkora felbontással és ekkora üzemidővel kiemelkedik a tabletdömpingből.
EZÉRT 10/10-est érdemelne az üzemidőt illetően is.
Ez a "tetszett" osztályozás vicc.
Szerintem. -
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igazat adok.
Nem azért vettem Ipadet, mert imádom az Apple. Igazából a hátam közepére nem kívánom, DE
Tudtam venni egy Vatta újat Angliában 200 fontért. Szerintem ennyiért orbitális vétel volt, és azt kell mondjam, hogy nagyon jó behatást tett rám. Aksiban pazar, 2 nap simán meg van. Csak nehéz. De tényleg
Ha valaki pontok alapján vesz bármit is.........no comment.
-
bigdady
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Melyik tab tud 13-14 órát?
-
sien
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
juj. beírod az 5-öt ár érték arányra teljesen értelmetlenül, utána nagy kerek szemekkel körbenézel hogy jaj mitírnak erre? észrevetted, hogy eddig nem volt ilyen ebben a topicban, és mennyire nem is hiányzott? de tényleg nem...
(#385) Auratech : igen, az még egy merészebb lépés lett volna,ha eltűnik a 16 os, és minden típus eggyel lentebb csúszik az árlétrán a helyére.
-
b4zsi-
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Üzem idő alatt nem tudom mit értesz, de az iPad üzemideje nagyon jónak számít. Gondolod, hogy van jobb ez nem annyira mérvadó a teszt összegzésénél.
Akkor ennyiből az ár-érték aránya lehetne jobb, mert gondolom van ennél drágább. -
dezs520
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
...(közösségépítő) 
385# A 16 gigás kimaradhatott volna,mert szerinted felesleges?Ez azért így kicsit erős,szerintem a többségnek elég a 16-os is.
-
Xero
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére

-
Ed Parker
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nincs az ipad túl hypolva, egyszerűen ez a tábla formátum nekik megy a legjobban.
Ezzel.lehet nem egyetérteni,de az eladások is ezt mutatják és az hogy egyre több iskolában kerül bevezetésre az már jelent valamit.
Azt már csak halkan jegyzem meg hogy oktatás szinten elég komoly szakirodalom van az appstoreban.Ami az ár érték arányát illeti,a ms surface 2 50$-al olcsóbb.
Szóval utalhatod te az Apple-t,de a számok nem.téged igazolnak.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Egyértelmű hogy kell hozzá zsé, én mondjuk ilyen drágán soha nem vennék kütyüt, de ez én vagyok.

-
Kemszi94
újonc
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Egy ilyet mindenféleképpen beszereznék mellé 
http://www.logitech.com/hu-hu/product/ultrathin-keyboard-cover -
legiaap
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mert?
Out of Stock nálad is?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dacia topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

...(közösségépítő) 

Egy ilyet mindenféleképpen beszereznék mellé