- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
GeneraL_XTX #1616 üzenetére
Az a helyzet, hogy a 2011. márciusi és májusi iPad 2 gépsárkányok hátulján alig látszik valami, pedig jó ideje a gyerekek nyúzzák őket. Szerintem a hátulját nem éri meg elrontani semmivel, mert nem sérülékeny. A rosszabb hőleadásról nem is beszélve. Nem lesz rajta karc, csak éppen jól besül a műanyag bugyiba...
(#1623) spawn21
Az enyém bő 3 hetes, és soha nem fordult elő. Persze én nem Safarival böngészek. Nektek megéri a Safari az újratöltést, de még az újraindulást is?Vagy éppen a Chrome, pff.
(#1655) emvy
Nekem az egyetlen komolyabb problémám iOS 7 alatt az AppStore. Néha teljesen lehal, kilépeget, egyes eszközökön jól látszanak a megvásárolt cuccok, másikon nem ismeri fel, hogy az már megvan, de letöltéskor feldobja egy ablakot, hogy korábban már megvettem, akarom-e ingyen letölteni, vagy mégse?
Néha napokig teljesen jó, máskor órákig egyáltalán nem tudok belépni iPaden, miközben telefonon megy. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #1616 üzenetére
Elfogadom az érveidet, mások vagyunk
Én is ilyen voltam/vagyok, de már inkább az előbbi, ezek csak tárgyak, amiket az ember 1-2év után lecserél, az újabbra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest